Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    28. Rujan 2018. 10:00

Mala tajna ja sam danas u 19.tt usla ali racunamo tjedan manje tj doktorica racuna tjedan manje zbog kasnije ovulacije znaci 18tt 😊
    Da.da bravo bome ja mislim da sam ja u zadnjih mjesec dana natukla nekih 6kg 😦 katastrofa.samo mislim na hranu i sta cu pojest.bojim se da mi secer ne skoci ili nesto slicno.al inace sam jako visoka i mrsava pa niko ni ne skuzi da sam tolike kile nabacila ali ja kuzim.😭

Kristina 30
    28. Rujan 2018. 10:44

Da da u kojem si ono tjednu? I s menom ti je sve ok pa mi rekli da dodem za 2 tjedna inace sam hodala svaka 3/4 tjedna..mozda jer ih imas dvoje☺️Iz preventivnih i nekih sigurnih razloga mozda..za tebe se moraju duplo pobrinut💕

Kristina 30
    28. Rujan 2018. 11:06

Uz sve jutarnje muke danas bebac me tak treska koda nogomet igra. Kak mi god bilo to tak volim dok osjetim,sreca moja❤️

malac_28
    28. Rujan 2018. 11:09

Kristina to ti je sigurno od niskog tlaka, ja isto imam niski i znalo mi se dogodit baš to kako si ti opisala, s tim da meni još zna zujit u ušima. U tom trenu samo leć na ravno i noge u zrak i piti puno vode, mineralna je meni tad super jer ima soli u sebi i brzo mi bude bolje. Meni je mm otkrio to s nogama i stvarno pali, više puta sam na taj način + voda izbjegla nesvjesticu.
    Čestitam svim curama na dobrim pregledima i curkama i dečkima ☺️
    Meni se isto počeo nazirat trbuščić i postao je tvrđi, baš sam si sretna 😀 s tim da nisam ni kilu doma po svojoj vagi dobila, sljedeći tjedan idem na pregled pa ću vidjet tamo kod njih, čini mi se da je točnija. Jedva čekam da si vidim bebicu 😍

sova12
    28. Rujan 2018. 11:20

MalaTajna222

Cestitke na deckicima, eto cini se da se decki ne daju da ih cure prevladaju hihihih :))) samo da su nam bebice zive i zdrave !!!
    Sova, ja sam mami rekla i molila da ne rece po familiji, bilo je rano, evo do danas nije svom bratu i sestri rekla(a njima govori sve) tako da mi bas puno znaci to.mada ne treba to tolikl niti skrivati, mi sve zelimo biti sigurne, ali ja sam rekla -roditelji ce znat sto god da mi Bog odluci i odma sam im rekla. Za nebitne ljude i misljenja , ne zamaram se i da zna ko takav(babe iz sela i sl.)Selis se prije poroda ili kako?
    Antonija u kojem si ti sada tjednu?

Ako sve bude po planu da...prije poroda bi se trebala selit 

Aosijek
    28. Rujan 2018. 11:33

Ja sam od početka trudnoće dobila 1kg točno, s tim da nisam imala mučnine ni ništa takvoga ( osim što sam na terapiji za štitnjaču )... ali trbuh mi se već dosta vidi :) 

Tonka185
    28. Rujan 2018. 11:36

Cure, da li mazete trbuh s necim posebnim?ja samo sa kokosovim uljem na vlaznu kozu za sad.mama mi je rekla kupit bademovo ulje.
    Zadnjih dana me zna svrbiti trbuh 😕  da li se vama to dogadja?
    Bojim se da mi se ulje vise upije na potkosulju nego u kozu s obzirom na to da se odmah obucem kad se namazem.

MalaTajna222
    28. Rujan 2018. 11:42

Antonija185

Cure, da li mazete trbuh s necim posebnim?ja samo sa kokosovim uljem na vlaznu kozu za sad.mama mi je rekla kupit bademovo ulje.
    Zadnjih dana me zna svrbiti trbuh 😕 da li se vama to dogadja?
    Bojim se da mi se ulje vise upije na potkosulju nego u kozu s obzirom na to da se odmah obucem kad se namazem.

Ja mazem  johnsonovim uljem , kroz min dvi upije mi , ne stavljam puno .

Malu
    28. Rujan 2018. 11:58

Ja imam neku kremu od afrodite ali planiram kupit ono bi oil ulje.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Tonka185
    28. Rujan 2018. 12:03

Malu ja imam bio oil ali mozda sam ga jednom namazala.sta ja znam,nekako mi je pre umjetno 😕 ne vjerujem u njega uopce 😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.