Uh, ima tu svega, zahtjevna prva godina. Ali bolje da su pod kontrolama u svakom slučaju...hvala ti🙂
Eto miš se u krevetu digao na noge, super mi je to kod njih, što ne može ujutro do navečer već može.
I pokidao je stranicu iz bratove najdraže slikovnice, ta beba je stvarno van kontrole 😂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Tocno to! Cim je skuzio kako jednu nogu staviti u iskorak, gotovo 😁
Jao, nece starijem bit lako sad 😂 jel on maza? Trazi li nekad da se druzite bez mališana?
3 MPO postupka
💜 01/22.
Skoro do 22 se svom krevetu dizao na noge sav oduševljen novom vještinom. U jednom trenutku se samo srušio od umora i zaspao 😅
Kad smo nas troje sami koristim svo vrijeme dok beba spava preko dana da se pogiram s većim, s druge strane bi trebala za to vrijeme pospremat, ali ne može se sve.
On je strpljiv i voli da uključimo bebu u igru ali recimo čitat nikako ne možemo jer nam uzima knjigu i gužva stranice.
Pa mi zna veći reć „molim te makni ga". Baš mi ga tad bude žao ali u drugim situacijama mu ne smeta beba😄
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Prekjut 🥰 obožavam djecu koja vole čitanje 😊
-
Super da su tako bliski godinama, družit ćr se i kasnije. Dobro, ne ovisi samo o godinama, al ipak nešto znači kad imaju istu ekipu u kvartu i znaju iste ljude u školi 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
A ja tek... "Knjige i vrata su ista stvar. Otvoriš ih i odeš u drugi svijet." - moj najdrazi citat ❤
Moj posao govori sve o ljubavi prema citanju, kad sam bila mala mama i tata su mi odredili vrijeme za citanje, jer ja bi navecer legla u krevet oko 22 i citala do jedan ujutro. Nesto nestvarno... 😁
Prenosim tu ljubav na sina i izgleda da radi 😍
E. obozava vrijeme provedeno s sekom, ukljucuje se u sve i zeli pomoci, igrati se, bas mi je drago zbog toga.
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Upitnice bome zahtjevna prva godina, glavno da je sve u redu, ma prava mustrica
Bibi kako mi ima refluks drugog stupnja, moguce je da se kroz godinu dana prirodno korigira, ali moramo na kontrole i uzimati profilaksu. Nagodinu ponavlja onu pretragu s kateterom u pisonju, brrrrr, onda cemo vidjeti stanje, dotad kontrole bubrega i kanalica, a ne znam dokad se ceka ako se samo ne popravi - u tom slucaju ide operacija. Nadam se da ce se to samo od sebe srediti kako on raste.
Kolicina kasice - odokativno mislim da jede u rasponu 150-250 g, kako kad i sto mu se vise omili, povrtno-mesne su mu napetije, njih najcesce smaze koliko ima u posudi
Ovo za cipelice, joj da, vec slusam sa strane da zasto vec ne stavljam cipelice, da mu moram ucvrstiti zglobove...a ja si isto mislim nek on bas prohoda kak se spada pa cemo cipelke, ovako za nabadanje uz kauc i oko stola protuklizne carapice su valjda dovoljne, da je ljeto bio bi bos. Sad se sve vise pridrzava za kauc i namjestaj i prasi lijevo desno
Za vikend smo bili u drugom gradu kod moje mame i ovo je bio prvi put da je bio bas nemiran i cendrav u sjedalici cijelim putem, pokusavao se ustati, negodovao, plakao, a jesam se napustala one juhuhu muzike i izvitoperila sva na zadnjem sjedalu
Nadam se da ce voljeti citati kao ja, citam mu slikovnice razne, listamo, bila bih bas sretna da zavoli knjige...a vidjet cemo
Evo nas. Maza ozdravila. Bili smo kod bake , pa malo stekamo sa javljanjem . Al zato pratim napredak beba i mama trudnica😍🥰.
Pocela je sve duze stajat na nogama, pogotovo sad kad smo bili bake. Ne mogu napisat u kojim razmacima jede, nema pravila. Sve ovisi kad se probudi. Zeznula me viroza, sad opet cica punom parom. A uspjela sam preko dana prorijedit cicanje. Nije mi problem ,nego mi je sta ce kad krene u jaslice. U stanju je puzat za menom i urlat da dobije cicu. Galama samo takva.
Bebice sve ljepo napreduju, klopaju i stoje put prema prvim koracima. 💪🥰🥰🥰
Jeli koja od vas narucivala sta sa euromarkt?
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Zaboravih napisat, volim citat al ne uvijek imam svoje periode a to je u glavnom po zimi. Dobila sam knjigu sa pricama imam joj namjeru citat, a i meni su citali za spavanje.Nesto mi je posebno i zelim na mazu to prenest.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Kod nas akcija na najjače. Taj mali otkad je počeo stajat samo gleda za koga ili što će se uhvatiti da može stat na nogice. Po danu si odspava par puta po pola sata ali zato navečer do 22 sata stoji na nogama u krevetu. Pokušava napraviti korak ali nogice ga još ne slušaju pa se ljuti😂.
Već par dana od 5 do 6 ujutro buđenje i plač svakih par minuta. Pomazim ga i smiri se. Hoće se uvalit u moj krevet čini mi se. Ne dam, nema šanse, jedna od rijetkih odluka koje se držim i ne popuštam😂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji