Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    16. Studeni 2022. 11:13

melani32

Kod nas akcija na najjače. Taj mali otkad je počeo stajat samo gleda za koga ili što će se uhvatiti da može stat na nogice. Po danu si odspava par puta po pola sata ali zato navečer do 22 sata stoji na nogama u krevetu. Pokušava napraviti korak ali nogice ga još ne slušaju pa se ljuti😂.
    Već par dana od 5 do 6 ujutro buđenje i plač svakih par minuta. Pomazim ga i smiri se. Hoće se uvalit u moj krevet čini mi se. Ne dam, nema šanse, jedna od rijetkih odluka koje se držim i ne popuštam😂

Preslatki su, kako brzo uče! 😊
    Moja stoji uz kauč i ne zna kako do nečega na podu. 2 dana kasnijr, saginje se bez problema i uzima 😂
    -
    Tigrice, nisam ništa naručivala s te stranice.
    Kad će naknada ovaj mjesec, opet sam se zaigrala pa čekam na nuli 😂😂 
    -
    Zaobišlo nas cjepivo opet. Dermatitis poludio pa cemo to sanirati prije 3.doze. Pokušavamo opet za 2 tjedna 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    16. Studeni 2022. 14:04

Bravo za malog misa Melani, veliko im je to veselje kad se na noge dignu!
    Clarissa navijamo da ce samo od sebe doci na svoje. Al cisto kao utjeha, kolegici s posla je mali imao izgleda tezi oblik toga, odmah po rodjenju je imao prvu operaciju, sa godinu i pol drugu i super super je sve podnio. Ko da mu nista nije ni bilo.
    Tigrica, neka ste napokon ozdravili! Isto nisam nikad narucivala s te stranice.
    Evo mi kod mojih dva tjedna, gospodicna si je nasla neku kantu taman visine i hoda po citave dane s njom ispred sebe. Boravak i kuhinja su spojeni pa ima lijepu strehu. Bas vidim kak ju to veseli. Veli moj tata da izgleda ko babci s onim svojim guralicama. 
    Narucila sam joj novu autosjedalicu, uzeli smo na kraju Cybex Sironu.
    Osim toga ne znam kako vi, al meni se cini da je ovih dana bas nekako odrasla, ne znam kako da to drugacije kazem. Ko da sve vise kuzi. I smijesna je, stalno nesto izvodi s rukama, dize ih iznad glave pa ih ispreplice iza glave, a kad jos nesto u ruke uzme ko mazoretkinja s tim mase😂
    Lova- dzepovi isto skroz prazni, peglam kreditnu i sve me strah ko ce to platit. Ne znam kak ce stvari ici s bozicnicom i darom za dijete… nadam se da me mozda nece zaobici. Dobro bi doslo.
    Upitnica bile ste na pregledu? Kak je napredovala miska? Steta za cjepivo, i mi isto u 12 nadoknadjujemo zaostatke…

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    16. Studeni 2022. 16:32

Ima 10.05kg i 68 dužine (šta je zapravo 72, od prvog pregleda joj "krade" 4cm, mjerim je doma na 2 načina, nisam luda) 😂
    -
    Božićnica i dar za djecu bi trebali ići svim zaposlenicima ako poduzeće uopće bude isplaćivalo tako da ne brini (bar ne više nego inače 😁)
    Nams uvijek bude bon za kupnju u lokalnom lancu trgovina šta je super, ionako tu lovu tamo i potrošim 😂😂
    -
    Daaa, i meni se čini da je miška odrasla nekako. Jučer otpuže do vrata dnevnog i okrene se, maše rukom i izgovara "heh, heh" dok je nisam skužila (tipkala sam na mob). Kad je vidila da je vidim, okrene se i krene pa sam puzala za njom po stanu. Par pita se okrenila vidit slijedim li je 😁
    U 1 dan je naučila otvarat i ormariće i ladice.... jaoooooo. Danas sam joj dala nrki jastuk da tave ne klapaju pp pločicama radi susjeda ispod

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    16. Studeni 2022. 18:18

Evo samo ukratko s pregleda: trudnoća potvrđena, srce kuca 🥰. Plod je za 7+1 a po zm bi trebao bit 7+6 ali slično mi je bilo oba puta jer imam nešto duže cikluse. Imam i mali hematom pa moram koristiti utrogestan, e to mi je nešto novo. Meni je sve ovo i dalje skroz nestvarno, samo me povremene mučnine podsjete da se to stvarno dešava, a ova slika od uzv ko da gledam od nekog drugog a ne svoj. S druge strane me pere neopisiva sreća. Ništa, idemo dan po dan do kontrole za mjesec dana🙂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    16. Studeni 2022. 20:35

Melani bas se veselim s tobom🥰

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    16. Studeni 2022. 20:50

I ja, i ja! 🤗

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    17. Studeni 2022. 08:48

Opet sve ispocetka pisat. Po neznam koji put. Jucer sam na kraju zaboravila.  Maza mi htjela copit mob. 
    Je maza je ozdravila. 💪
    Upitnica ajme  novci .....nadam se da ce danas sjest novci. 17 je ...valjda nece prolongirat za iduci tjedan. I ja pretacem iz supljeg u prazno. Docekat 17 u mjesecu  to  je koma, izgleda mi ko cjela vjecnost. 
    bibi i Upitnica vase cure ko da su se preko noci promjenile kad citam. Napredak samo takav🥰🥰🥰
    Melani super za dobar pregled. Veselim se i ja , ko da sam i sama trudna.🥰🥰🥰🤗🤗🤗🤗

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

melani32
    17. Studeni 2022. 09:37

Hvala vam cure 😘.
    I ja danas gledam svako malo m banking, ma bit će danas. Srećom smo oboje u firmama gdje su sigurni pokloni za svetog Nikolu, kod mene isto bon za trgovački lanac, moram vidjet ako imaju Seku Sveznalicu sa glasom Maje Šuput pa bi im to uzela. Jer smo Psića Sveznalicu uspjeli izgubit, ne kužim kako to je ogromna igračka😂
    Miš se danas u 16 cijepi, ako se nešto ne izjalovi do tad🤣

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Tigrica
    17. Studeni 2022. 10:14

Mene su zvali iz moje firme da dam podatke  o mazi za  Sv. Nikola. Prosle godine sam dobila bozicnicu, al manju. Kod njih je tako. Smanje ako si na rodiljnom. 
    Ove godine nadam se  da cu dobit nesto . Koliko god dobro dođe. Mi dobivamo novce. 
    Ne vjerujem da ce lova sjest prije 14 sati. Bar tako je kod mene. Rajfica bank. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_Split
    17. Studeni 2022. 10:31

Evo leglo na OTP 🥳

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.