Moj spava u toku dana 3 puta po cca pola sata, isto mi nekako malo. Zadnjih par noci nije dobro, oko ponoc se pocne budit, place bez razloga i trazi paznju i tako jedno pola sata. Isto se ponovi u pet ujutro. Mozda su zubi u pitanju. Taman pocne ok jest, e onda spavanje steka.
Uspio se cjepit, po preporuci pedijatrice dali kad smo došli doma Lupocet preventivno jer je imao jaku reakciju prosli put. Malo je pospan i nervozan, nadamo se da će noć proći ok🙂
Koje je ovo cjepivo primio? Još kaska?
3 MPO postupka
💜 01/22.
Kod mene nema regresa ali kod muža je tako kako je Upitnica napisala.
Sori cure što se ja tu nešto žalim a zatrudnim čim me pogleda, svjesna sam koliko su se neke žene namučile da dođu do bebice. Navodno smo najplodnije u periodu od 2 godine iza poroda pa eto tko zna 🙂
Ja sam u firmi od 2017. U tom periodu dvoje djece i kad im kažem novost bit će oduševljeni. Cura koja me mijenja isto trudna. Srećom ugovor je na neodređeno ali baš mi je bed.
Zaboravila sam sam se osvrnut na ovo. Bože kakav "sori", nije mi nitko kriv sta ne ostajem trudna lako, takav je horoskop 😁 srecom nije broj djece ogranicen pa da mi ti sad pokupis pred nosom jos jedno, to bi me ljutilo 😂
Ja sam se i prije trudnoće pomirila s tim sa možda nikad necu imat dicu pa eto. Sad sam na miru s tim oce bit jedno ili vise. Jedan je zivot, steta ga provest cekajuc nesto sta ne ide. Veselim se bebama pa makar i ne svojim, cekam u obitelji jos nekoliko dogodine i vec sam sretna i gledam sta mamama poklonit 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
😂Ma znam, nego sam ja malo osjetljiva oko tih stvari, mene je mama jedva dobila, svega je tu bilo, baš su jako htjeli još jedno ali nikako. Pa neka joj onda čopor unuka🤣
Kasnimo da, cijepio se sa cjepivom koje je trebao primiti sa 4 mjeseca, sad smo na 2 doze i za dva mjeseca ide treća. Evo ga penje se po meni ko po stablu sav pun energije. Di su ona vremena kad se sam uspavao do 20 sati ehhh
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Evo moja spava tocno od 20 😂
Muza sam poslala van s ekipom na neki kviz, upravo javlja da su osvojili nešto 😂
Imala sam plan uzivat sama, pf. Placala racune, mougala di su nestale pare, oprala bocice i spavanac #penzija
-
Onda smo na istom s cjepivima, za 2tj bi trebala dobit treće...
3 MPO postupka
💜 01/22.
Aptamil u DMu sad cca 125kn. Taman miska smanji potrosnju, oni mi dignu cijenu i nikad ja na zelenu granu 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Kod mene nema regresa ali kod muža je tako kako je Upitnica napisala.
Sori cure što se ja tu nešto žalim a zatrudnim čim me pogleda, svjesna sam koliko su se neke žene namučile da dođu do bebice. Navodno smo najplodnije u periodu od 2 godine iza poroda pa eto tko zna 🙂
Ja sam u firmi od 2017. U tom periodu dvoje djece i kad im kažem novost bit će oduševljeni. Cura koja me mijenja isto trudna. Srećom ugovor je na neodređeno ali baš mi je bed.
Zaboravila sam sam se osvrnut na ovo. Bože kakav "sori", nije mi nitko kriv sta ne ostajem trudna lako, takav je horoskop 😁 srecom nije broj djece ogranicen pa da mi ti sad pokupis pred nosom jos jedno, to bi me ljutilo 😂
Ja sam se i prije trudnoće pomirila s tim sa možda nikad necu imat dicu pa eto. Sad sam na miru s tim oce bit jedno ili vise. Jedan je zivot, steta ga provest cekajuc nesto sta ne ide. Veselim se bebama pa makar i ne svojim, cekam u obitelji jos nekoliko dogodine i vec sam sretna i gledam sta mamama poklonit 😁
Upitnica umirem😂😂😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
I mi cemo u 12mj primiti trecu dozu 6u1 cjepiva, ako sve bude kako treba.
Aptamil- koliko je smanjila mlijeko toliko s druge strane stalno kupujem hrpe povrca i voca pa opet racunica ne stima😂
Ja sam kod staraca uspjela procitati jednu knjigu meni za dusu i paralelno citam Jespera Juula-Kompetentno dijete sa zeljom i ciljem da ne sje.. malu 😂 Budemo vidjeli kak ce to ici. To je to od vremena za mene, da budem iskrena ni ne znam bas vise uzivati. Kad ostanem sama ili perem kosu, usisavam, kuham ili tak nesto… valjda to tako ide s godinama..
Lova-meni stalno curi kroz prste koliko god imam ili nemam. A dok sam bila mala skupljala sam sve ko hrcak, pa ti reci.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Ja dovršavam HP serijal ovih dana pa ću se uhvatit nečeg novog. Jučer me povukao splitski sajam knjiga, al ne smim. Imam u 12. i 1. mjesec 470 rođendana..... onda se oporavljam do ljeta 😂😂 a ove godine mi se sestra udaje, samo ću poreznoj za povrat poreza priložit njen Iban 🤣
A, da, knjige. I tako, ništa ne smim kupit pa ću obnovit članstvo u knjižnici 😁 uzet ću Juula sigurno.
-
Odgoj djece je baš zajeb. Čini mi se da možeš sve napravit po pe-esu i opet u djetetovim očima bit grozan roditelj. Ili kiksat očigledno pa isti rezultat. Kad čujem za šta ljudi oko mene "krive" roditelje, dođe mi da im se nasmijem u facu. Al svatko živi samo svoj život pa je nemoguće usporedit. 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Aptamil kupimo u Bipi pa sa popustom s njihovom karticom dođe 114 kn, ali dvojka.
Veće dijete više neću voditi u dućane, apetiti su mu sve veći a igračaka pred svetog Nikolu ko u priči svuda. Još muž jučer donio doma Mullerov katalog igračaka pa nek si malo pogleda. Cijene su nenormalne 😯
Bebi je sve dobro, kartoni, omoti, štipaljke 😂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Miš je baš osjetljiv na ovo cjepivo. Ovaj put srećom temperatura samo do 37.4 ali obje nogice otekle, tvrdo i crveno, s jedne strane čak i točkice kao osip. Je kojoj bebi bilo tako? Držim mu gel oblog zaljepljen ali ne pomaže baš...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji