Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bibi
    18. Studeni 2022. 14:43

E ta logika, ‘ne smijem’ kod mene steka. Jos me ubiju ovi black friday popusti sa svih strana. Htjela bi i sebi nesto kupiti da se bar malo uljepsam kad mi vec mrsavljenje slabo ide😂 Da ne zaboravim, imate na webu Vaše ljekarne kod za popust ‘Maja25’ od jedne instagramuse. Vrijedi na skoro sve osim (naravno) na pocetne formule za bebe. Al ko je na dvojkama isplati se. Ima i hrpa kozmetike i svacrg neceg sto koristimo.
    Jespera Juula sam kupila preko njuskala za 50kn, inace isto prakticiram knjiznicu. Neki dan sam malu odvela u odsjek za djecu tu u lokalnoj knjiznici, odusevila se. Imaju i igracki i slikovnica. Super stvar.
    Odgoj-ma htjela bi one neke stereotipne felere izbjec u nadi da bude malo samosvjesnija i sigurnija u sebe od svoje mame. Vidjet cemo koliko ce to bit izvedivo kad krenu one malo zahtjevnije godine. Kak to ide kod vas Melani sa starijim? Tantrumi i slicno…
    A cijene igracaka nisu normalne, pogotovo Muller, ma da gledam Lidlov katalog isto koma.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    18. Studeni 2022. 14:45

E a jel ima ko iskustva s medvjedjim hodom? Znaci jucer je krenula po malo a danas citav dan hoda ‘ko medvjed’ ne znam kak bi to drugacije opisala. Ko pas prema dolje u jogi i tak hoda😂

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    18. Studeni 2022. 17:19

Tantruma je srećom bilo jako malo i to negdje pred drugu godinu. To nam se samo doma desilo par puta, nedaš mu nešto s čim se ne smije igrati i krene vrištanje i bacanje po podu.  U tom trenutku ne čuje što mu govoriš, ne dopire do njega tako da bi ja čučnula kraj njega i čekala da se smiri dovoljno da mu mogu pažnju na nešto drugo usmjeriti. U sebi bi se raspadala ali znala sam da ne smijem popustit i dat mu to na čim vrišti. Muž se nije slagao s tim pristupom on bi ga išao dizat i smirivat ali nema efekta od toga☹️
    Ma on je jako dobro dijete, ali karakter ima moj tako da ga moram učiti da bude samopouzdan i opušten jer ja to nisam. 
    Bebač je kako stvari za sad stoje karakterom na tatu, veseljak i opušten tip. I bolje da je tako. Skroz su različiti čak i izgledom, izgleda ko da sam bebu ukrala ništa moje nema, a stariji je moja preslika😀

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    18. Studeni 2022. 19:16

melani32

Miš je baš osjetljiv na ovo cjepivo. Ovaj put srećom temperatura samo do 37.4 ali obje nogice otekle, tvrdo i crveno, s jedne strane čak i točkice kao osip. Je kojoj bebi bilo tako? Držim mu gel oblog zaljepljen ali ne pomaže baš…

Skroz mi je ovo promaklo. Jao jadan mali.
    Mojoj je ostala kvrgica na mjestu gdje je cijepljena. Nista vise. Cijepljen je sa dva cjepiva u obje noge ili?

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    19. Studeni 2022. 08:40

Da dva u obje noge. Bolje izgleda jutros, prolazi🙂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    19. Studeni 2022. 09:05

Jutro curke! Daj mi pls recite jel mi imamo kakve obaveze prema poreznoj tipa porezne prijave ili bilo sto vezano za porodiljni? Pretpostavljam da, ako citavu godinu nije isla placa nego naknada za rodiljni nema nikakvog povrata poreza jel?

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    19. Studeni 2022. 09:39

Porez - nema uplata, nema povrata. Osim ako npr Melani ima starijeg malca na poreznoj kartici pa preda zahtjev da ga za 2022. koristi muž da ne "propadne" olakšica. 
    -
    Bear walk - tek sam guglala nakon tvog pitanja, nikad čula. Al čim je ona to u stanju, pustit će se brzo 😁
    -
    Cjepivo - svi drugacije reagiraju i to na isto cjepivo, al dobro je da prolazi 🥳

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    19. Studeni 2022. 13:41

Neki dan sam u dm kupila Aptamil 2  119 kn je pisalo. Kutija mi traje mj dana i jos malo ostane za bacit. 
    Igracke su skupe strasno, neznam sta bi joj i  kupila. Gdje god da sam gledala cjene paprene. Ionako joj je mobitel i daljinski najzamljiviji za strpat u usta. 
    Napravila sam tri zvecke ,da ima sa cim rondat kad kuham. Bitno da se kotura. 
    Moja kad se cjepila zadnji put, dobila pikice u obe noge. Mislim da je trebalo mjesec da da produ one kvrgice u nogicama sto se naprave poslje cjepljenja. Dobro je odreagirala. Mislimda sam joj dala cepic za spavanje . Bez obloga. Noge ni pipnut...
    Neki dan sam se zeznula, umjesto da sam otisla sa mazom navece spavat, čistila sam orahe. Bas mi se  nakupilo nespavanje. Vremena za sebe nemam. Maza ide i visi po meni cim me vidi, ako dodem izvana a ona ostane sa muzom doma. Place ko da ju istuko. 
    Nista si ne kupujem, mislila sam neki smartwach. Cim vise gledam  polako odustajem.
    Odgoj- ne zamaram se..nek bude svoja, kako ispadne. Muz joj je neki dan rekao da ce ga doci glave. Totalno je mjesana. I psihicki i fizicki. 
    Napravi cirkus i gleda . Al sve kuzi..

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_Split
    19. Studeni 2022. 14:45

Možeš li za vikend uzeti 2h za spavanje? Za čas se to osveti pa vučeš iscrpljenost fizičku pa psihičku.
    -
    Znam kako je, s mužem se može igrat super i jesti i sve, al kad mene čuje, a posebno vidi - otkači njega i nema! Samo jaaaa. 😂
    -
    I ja gledam smartwatch, al onda mi nekako glupo, imam 2 sata s kazaljkama, točni su 😂 neka love, trebat će.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    19. Studeni 2022. 15:57

Mogu uzet 2 sata dremke... Znamo nas dvije odspavat popodne u zadnje vrijeme nikako da se poklopimo ili se njoj ne spava. Bas vucem....jucer sam legla popodne, mala ostala sa muzem, on se lego na trosjedi gleda tv , mala stoji pokraj njega i dere se, mrtav hladan da bi sta napravio .Sta cu ustanem i uzmem. 
    Bas tako  cim me cuje tata ne postoji. Sam si je kriv.. Jos mu zna rec mama🤣🤣🤣🤣
    Nisam od satova, niti imam sat za nosit. Mislila sam si neki piknut dok krenem radit da ima zbog maze. 
    Cim vise citam sta sat ima ,vidim cjene ...odustajem. 
    Ima vremena do veljace. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.