Cmizdrava je zadnjih par dana, visila po meni vise no inace, od petka navece temp .I sad joj se oper podigla malo. Dala sam joj cepic, al mislim da ga je kroz par min izbacila iz sebe, prvo je prdnula a onda napunila pelenu. Dala sam joj sirup na jedvite jade, mjerila sam sad, cak joj se podigla malo na 37.4. Novi pokusaj cepica. . Nama je dans drugi dan.
Bru hvala nadam se i ja. Imala je najvisu 38.7 sad se svrti oko 37.4 kad se podigne.
Melani mi smo oboje zdravi. Jedino ako sta nije vani pokupila. Nadam se da ce bit kako kazes da njima brzo prode . Drzi se ,nadam se da ce bit dobar bris grla. Javi kakav je nalaz. (I da ce hrcak ostat)
Mislim da su zubici ,kad se zgalami bez veze a ja ju drzim. Sad je zaspala na tati.
Snjezanica nadala sam se da ce temp. proc sa znojenjem al jos je tu. Super za spavanac
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Melani javi kako je bilo na pregledu😍🤗 za bebicu.
Melani danas sam bas odlicno i odmorila sam se malo napokon
Jucer se probudila s mucninom 🙁
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Mislim da nas zahvatila regresija sna, zadnjih noci se probudi kao mladi mjesec, ustaje u kreveticu i manevrira po mraku pa ako ne reagiram na brbljanja, cvili. Nocas nije htio opet zaspati nego se stalno dizao na noge kao mracnjak, stavila ga k sebi i muzu u krevet pa se izmedju nas bacakao i ludirao oko sat vremena dok se nije izmorio i zaspao Pretpostavljam da je regresija jer se bas poklopilo s time sto je sve vise na nogama, radi korake uz stolic i kauc i odusevljen je time, sve vise brblja i nove slogove. Covjek bi pomislio umorit ce se od autoputa po boravku citav dan, ali on bi i usred noci neku akciju najednom
Ali moj muz, dakle kako taj spava i hrce, mali mu se po faci bacaka, on i dalje spava. Samo sam vrtila kak bih ga rado toljagom opalila, muza naravno
Ali moj muz, dakle kako taj spava i hrce, mali mu se po faci bacaka, on i dalje spava. Samo sam vrtila kak bih ga rado toljagom opalila, muza naravno
Misla sam da moj glumi da spava kad se mala dere (spava sa nama) on nista. Eventualno se okrene kad ga lupi ili dira po licu. I jos se cudi ujutro kad ga pitam jel cuo kako se derala po noci.
Bili kod pedijatrice, kaze ako bude imala danas i nocas temp.ujutro vadit krv. Ako nebude temp. onda je viroza.
Tigrica nadam se da ce bebuška bit dobro danas kroz dan.
Mi obavili ultrazvuk bubrega, sve je super, mirni smo 6 mjeseci, samo urin moramo i dalje svaka 2 mjeseca kontrolirat. Kad se sjetim da je imao samo 3 tjedna kad je dobio tu beštiju u urinu 😯
Nego da pitam vas par koje imate dečke: rekla mi je doktorica da moram bolje kožicu povlačit na mišu, ali kad ne ide a ne želim na silu. Jer kao tamo se jako skupe bakterije. Ja starijem ništa nisam radila po tom pitanju i sve je super. Jel vi to posebno tretirate ili samo operete i gotovo?🙂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Hvala Melani...danas jutros je bolje. Nema tem. vise.
Super za dobar nalaz, pregled.
Melani super za uzv, i mi ovaj tjedan idemo na kontrolu, ma stalno sam u brizi zbog te kak velis bestije i refluksa, snjofam pelene stalno, profilaksa svaki dan.
Kod nas je muz zaduzen za pimpac, kad ga kupamo u kadici on prevuce kozicu i ispere, recimo da to 2-3 x tjedno napravi, ja ne mogu po tom malom misu manevrirat od straha
Sortiraj odgovore
Najstariji