Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    melani32
    09. Studeni 2022. 12:55

Taya, ajme pa jel to prva Zimska beba uskoro već puni godinu dana 😀. I hoda 🥰. 
    Super za dobre vijesti od ginekologa i želim vam svu sreću kad se odlučite krenuti na drugu bebicu!
    Zaboravila sam napisat da su kod nas mlijecni obroci po 4 mjerice i to tek odnedavno do sad je bilo samo 3 i unos mlijeka jako mali. Ali raste on, napreduje i s tim, sad ćemo krenuti i sa jogurtom i svježim sirom, nismo još, pa će i to malo popravit unos. 

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

melani32
    09. Studeni 2022. 12:55

Taya, ajme pa jel to prva Zimska beba uskoro već puni godinu dana😀. I hoda 🥰.
    Super za dobre vijesti od ginekologa!!!

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

melani32
    09. Studeni 2022. 12:59

Zeza me forum pa mi je poduplalo a i krivo sam napisala, unos mlijeka je do sad po obroku bio 130 ml, a od nedavno  je 170 ml. Mislim da mi nikad nećemo doć na 240 ml😂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    09. Studeni 2022. 21:32

Bravo za malu Nellu! Jos malo pa imamo i prve rockase🥰
    Taya super da si bolje pa da mozete dalje malu bandu stvarati😊 A kak si ti s idejom novog poroda, znam da ti je zadnji bio bas tezak? I kak je ruka, jel pukla na kraju ili ipak nije?
    Melani-ma mali ti je super, to ti samo izmisljas da on nece jesti😂

Curka 🤍 - 17.01.2022.

Taya_
    09. Studeni 2022. 22:12

bibi

Bravo za malu Nellu! Jos malo pa imamo i prve rockase🥰
    Taya super da si bolje pa da mozete dalje malu bandu stvarati😊 A kak si ti s idejom novog poroda, znam da ti je zadnji bio bas tezak? I kak je ruka, jel pukla na kraju ili ipak nije?
    Melani-ma mali ti je super, to ti samo izmisljas da on nece jesti😂

Da, nije bio porod za poželjeti i prvih mjesec dana me držala misao nikad više.. imala sam istu situaciju kao mlada cura koja je sad rodila četvrto dijete i nažalost umrla 😥, posteljica nije izlazila, srasla u maternicu, obilno  krvarila, međutim mene su na vrijeme odveli na operaciju i čišćenje.. zaboravi se sve uz dijete.. bio je teži i duži oporavak ali sad kad je sve u redu ja se nadam da će nam u skoroj budućnosti Nella dobiti ili brata ili sekicu.. zato mi je baš drago da su cure krenule s novim krugom beba.. 🥰 
    Ah..ruka.. da, napukao je zglob palčani kod poroda i srastao, međutim na tom mjestu se napravila cista koja upija koštani sadržaj pa imam kvrgu.. do sad sam imala jednu punkciju, čeka me još jedna i na kraju operacija da se sve to očisti.. 🤦‍♀️
    Zezala je i moja Nella prije s mlijekom i hranom.. međutim to dijete se s hranom promijenilo preko noći.. pogotovo kad je krenula gmizat okolo i kad je dobila prve zubiće jer mi smo ih dobili tek sa 10mj a tek sad nam izlaze gornje jedinice.. 😅 stalno žica hranu.. obožava sama jest.. 😂

♀️ 36 ♂️ 37
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰baby N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

i_am_ivy
    10. Studeni 2022. 07:35

Bravo Nella! 😊 Inace prekrasno ime. 

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

i_am_ivy
    10. Studeni 2022. 08:01

Cure, evo me s pregleda u autu... Moja savrsena gin me uspijela ugurati za danas, a ne za tek slj tjedan! 
    Srceko kuca 🍀❤ 
    Trudna sam 6+2, a okvirni termin je 4.7.2023.
    Sljedeci pregled mi je 22.11.

1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

melani32
    10. Studeni 2022. 08:58

Snjezanica super🥰 Meni je danas 7 tjedana a pregled tek sa 7+6 sto je ok jer moja srceka se nesto kasnije tek vide pa da ne idem 2 puta, stresno je to. Samo da te kratko pitam je ti rekla ginekologica da ces morat nesto posebno paziti, ili imati cesce preglede ili nesto jer je doslo do trudnice brzo nakon poroda. I je ti prosli porod bio vaginalni i bez komplikacija? Sori sto gnjavim na ovoj temi ali nemam bliskih primjera sa takvom situacijom a ja sam jedna anksiozna paničarka😂😂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

i_am_ivy
    10. Studeni 2022. 09:31

melani32

Snjezanica super🥰 Meni je danas 7 tjedana a pregled tek sa 7+6 sto je ok jer moja srceka se nesto kasnije tek vide pa da ne idem 2 puta, stresno je to. Samo da te kratko pitam je ti rekla ginekologica da ces morat nesto posebno paziti, ili imati cesce preglede ili nesto jer je doslo do trudnice brzo nakon poroda. I je ti prosli porod bio vaginalni i bez komplikacija? Sori sto gnjavim na ovoj temi ali nemam bliskih primjera sa takvom situacijom a ja sam jedna anksiozna paničarka😂😂

Ne gnjavis kaj ti je 😂 Rekla je cesci pregledi, pa se za sve dalje polako dogovaramo. Oba prosla poroda vaginalna bez komplikacija. 

1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

• Jelle88
    10. Studeni 2022. 11:15

Taya- vaš raspored hranjenja mi je idealan, bas nekako sve posloženo kako si ja zamišljam...e, ali stvarnost je drugo!
    Snježanica- pa čestitammmm! Želim ti lijepu i bezbrižnu trudnoću!
    Svaka čast vama mamama koje brzo poželite i drugu bebu! Ja sam tako ukočena oko svega, samo brinem jel ovo dobro, jel ono... A da sam trudna- sve te brige pomnožite s dva 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.