Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    26. Prosinac 2024. 22:13

Cure želim Sretan Božić Vama i vašim najslađima !!!!

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

melani32
    27. Prosinac 2024. 19:07

Sve najbolje mamama i mališanima🥰. 

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Tigrica
    24. Veljača 2025. 19:56

Mame gdje ste? kako ste?  Kao su su  zvjerkice i zvjeriči? 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_Split
    09. Travanj 2025. 17:48

Promijenila sam mob i izgubila lozinku. Danas ubola! :veseljeeee:
    -
    Di ste svi? Kako ste? Radi li ko na potomstvu? :D
    -
    Kod nas veselo, brbljavo, aktivno, slatko, pametno, ali i inatno. Uvati je luđavica prije spavanja pa se smije i ne sudjeluje u spremanju za leć.
    Ide u vrtić, taman se ponovno prijavili za gradski i nekako se nadamo upasti, ali...
    Kupili smo pravi bicikl, zaljubila se na prvi pogled, ja pala u nesvijest od cijene, al nisam joj odolila kad je rekla - ali mama, ima kosaruuuu! 😂😂
    Nove trudnoce ni na vidiku. Od mpo smo odustali, prirodno cemo prije dobit nasljedstvo od nigerijskog princa preko maila, al tako je kako je. Nismo tuzni, zabavno je. S muzem je na dane pa mi je nekad drago da nemamo vise djece od nje 😶 jer i ovako imam njega i nju s posebnim prohtjevima. A ja? Hu kers. Mama mora imat energije za sve. Potpisala sam tako u rodilištu.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    15. Travanj 2025. 21:48

Evo i nas da se malo javimo😀. Kod male Upitnice je živahno i veselo, baš  me zanima kako je kod Tigrice i Bibi, a za druge cure teško da više čitaju.
    Moji su početkom godine svi imali vodene kozice, curica je najgore prošla jer ima i atopijski dermatitis, krcata je bila kozica. Miš je imao svega par komada. On je sav dobar, jako se voli maziti, vezan je za mene dosta. Skroz je krhke građe, curica je niti pola kile lakša od njega a visinom su tu negdje. Ljudi koji nas ne znaju uvjek misle da su blizanci. Ona super priča, glavna je u kući, a on i dalje kasni s govorom ali priča čak i ok samo što je baš jako tih. Mala šefica i stariji brat se vole a Miša često isključe skroz iz igre. Poludim kad radim ručak a Miš i malena me uhvate svaki za jednu nogu i svađaju se čija je mama😂. 
    Od jeseni će dvoje malih u vrtić i jaslice, a stariji će već bit predškolarac, ne znam kad prije😭. Muž i ja slabo imamo vremena za nas, uglavnom on zaspe na kauču a ja s djecom u sobi ali bolje tako😂
    Pozdrav mamama i dječici i javite se nekad. 

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.