Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    melani32
    17. Studeni 2022. 10:32

Evo sjelo na Erste. Uh kratak je bio mjesec, mali fond sati☹️

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Tigrica
    17. Studeni 2022. 10:48

Evo sjelo i na RBA

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

bibi
    17. Studeni 2022. 11:08

Sjelo je i meni u Zabi. 
    Cure, sad mi tek sinulo da vi sigurno znate…
    Kod nas se isplacuje regres, koji naravno nisam dobila jer  jos nisam koristila go za 2022. Da li to znaci da ce mi ga isplatiti kad ga krenem koristiti (prije nego krenem radit cu uzet 2 tjedna)?
    Psic sveznalica-mala se neki dan raspametila kad ga je vidjela u Plodinama. Btw dobila je onaj mali autic na guranje, isuse koji osmijeh kad se vozi. 

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    17. Studeni 2022. 12:00

Bibi, meni je kod privatnika regres pojam iz rječnika stranih riječi 😂
    Ali sestra mi radi u državnoj instituciji i kaže da da, dobit ćeš čim iskoristiš barem 1 dan GO za 2022.
    -
    Tigrice, sranje. Da smanjena božićnica.... u nas je prema stažu u poduzeću pa i trudnice/porodilje dobiju isto makar su zadnjih 5-6 godina van posla zbog uzastopnih trudnoća. Al dobro, osim toga i redovne plaće, uskoro ću trebat odlučit idemo li na drugo ili ne pa tražim novog poslodavca 😂
    Zasad smo na "2023. nećemo ništa odlučivat, štedimo pa ćemo u 2024. odlučit jel to za potpomognutu ili putovanje" 😂😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    17. Studeni 2022. 13:08

Tako je i kod nas... bozicnica ovisi o stažu. Dali su mi manju bozicnicu  ali su mi nesto drugo isplatili mislim ona pomoc od poslodavca. Tako da sam bila na istom. Ne mogu se pozalit. 
    Mi cekamo veljacu. Ne bih da ostanem bez prosjeka place, pa da ovisim o muzu. Valjda ce se primit jos jedno, s obzirom na nase godine.( moje i od muza)
    Poslodavca ne bih mjenjala trenutacno . Maza u jaslice , pa nek odem  na bolovanje koji put zbog nje. Tko ce mi ugovor produzit. Ovdje ipak imam staza. Neku sigurnost. 
    Nek bude za put i da te bebica iznenadi🥰. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

melani32
    17. Studeni 2022. 13:32

Kod mene nema regresa ali kod muža je tako kako je Upitnica napisala. 
    Sori cure što se ja tu nešto žalim a zatrudnim čim me pogleda, svjesna sam koliko su se neke žene namučile da dođu do bebice. Navodno smo najplodnije u periodu od 2 godine iza poroda pa eto tko zna 🙂
    Ja sam u firmi od 2017. U tom periodu dvoje djece i kad im kažem novost bit će oduševljeni. Cura koja me mijenja isto trudna. Srećom ugovor je na neodređeno ali baš mi je bed.

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Taya_
    17. Studeni 2022. 16:03

Melani drago mi je da je sve u redu s trudnoćom..  🙂 
    Bibi ja radim u državnoj i sredinom 7mj. dobila sam regres za 2022. godinu kao i svi ostali.. meni je jučer službeno završio porodiljni.. od danas pa do nove godine sam doma.. koristim cijeli stari goo iz 2021. godine i 5 dana novog od ove godine..
    Kod nas će mala, pošto je prijavljena na mene, od poslodavca dobiti neke novce a trebala bi dobiti i božićnicu.. 🤗 

♀️ 36 ♂️ 37
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰baby N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

bibi
    17. Studeni 2022. 16:46

Tenks cure, nadam se da ce i meni onda sjesti kad se vratim.
    Nisam htjela skakat na prvu al evo sad vec danima mala zvjerka spava samo jednom u danu. Odere sat vremena i to joj je kao dovoljno. Jel bi to bila neka faza ili da si popijem normic odmah?
    Cak ni nije nesto nervozna, noci su relativno ok. Bas kao da je njoj to taman. A stvarno je premala da bi tako spavala…

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    17. Studeni 2022. 18:07

Moj spava u toku dana 3 puta po cca pola sata, isto mi nekako malo. Zadnjih par noci nije dobro, oko ponoc se pocne budit, place bez razloga i trazi paznju i tako jedno pola sata. Isto se ponovi u pet ujutro. Mozda su zubi u pitanju. Taman pocne ok jest, e onda spavanje steka.
    Uspio se cjepit, po preporuci pedijatrice dali kad smo došli doma Lupocet preventivno jer je imao jaku reakciju prosli put. Malo je pospan i nervozan, nadamo se da će noć proći ok🙂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    17. Studeni 2022. 19:31

Moje je bila smanjila na 2x dnevno po 44-90min al je zadnjih dana opet na 3 spavanca (30-90min). Nadala sam se da su 2 konacna jer mi je odgovaralo da se malo vose umori i spava bolje, al sam je pustila mislec da je do zubića.
    Na kraju se sve svodi na to da gledam ukupno vrijeme spavanja. 12ipo-13h joj je ideal. Manje je koma, vise je sutradan nama koma kad se probudi u 4 😂😂 
    Odustala sam od tpga da trazim logiku i obrasce. Nema  😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.