Cure ,meni je moja rekla da kupim trudničku u narodnim novinama i donesem ju na sljedeći pregled . Isto tako rekla mi je da do sljedećeg pregleda izvadim krv i dam urin te da bi joj trebala donijeti koja sam krvna grupa ( rekla sam joj da imam knjižicu davatelja krvi )
Na pregledu mi je rekla da sam 6 t i 1 dan( jer po menstruaciji ne mogu izračunati ) za sljedeći pregled me naručila tek na kraju 6og mjeseca
Ja isto moram donijet trudničku svojoj socijalnoj gin, čak mi se privatna gin nasmijala zbog toga, al s obzirom da je sestra radila dok je moja mama jos bila trudna s prvim djetetom ne čudi me.😁🙈
hej curke!
dajte me pliz savjetujte... meni je TAKO ZLO da lezim i molim da prestane. nema sanse da ista pojedem, zeludac mi se okrece od svega. nemam apetit. gladna jesam ali NO WAY da pojedem ista. imam vec treci tjedan 37.3... Navodno da je to normalno. ALI, kak cu ja sutra na posao?? nema sanse... srysit cu se negdje. tko pise bolovanje za trudnicke mucnine? obiteljska ili ginic? HELP!
p.s. ja nisam dobila trudnicku knjizicu, rekli su mi da je kupim u narodnim novinama i donesem na iduci pregled.
Ma moze bit da sam samu sebe ustravljena zbog sveg onog mora ti bit muka , mora ovo mora ono
a meni nista 😂
osim sto piskim vise i sto me malo peru hormoni ..
da nemam sliku sa uzv-a nebi ni vjerovala da sam trudna
UnaNuna meni je ginekolog otvorio bolovanje u trudnoći
ok hvala. zvat cu ga sutra. on je popodne pa cu na svoju ruku ostati doma. ne mogu. odvratno mi je... 😞😞😞
e, mozda je glupo pitanje, al ja sam 6+5 i nisam jos govorila na poslu da sam trudna. zna samo uza obitelj. sto znaci da nemam pojma sto da kazem na poslu kad mi ginic napise bolovanje. mislila sam reci da imam zelucanu virozu al kak onda donosim doznake od ginekologa... kak ste vi to radile? ja se cujem s kolegama kad sam bolesna ako me nesto trebaju pa obicno pitaju kaj mi je i kak sam... rano mi je govoriti za trudnocu.
Cure, moj vam je savjet da budete iskrene jer cete sebi tako olaksati. Iz svojeg iskustva znam da je bolje reci pa sto bude...pogotovo ako imate siguran posao. Npr ja nisam imala zastalno ugovor, zatrudnim i u isto vrijeme netko na poslu pocne pricati da sam trudna (kao, sva sam sjajila blabla). Ja sam bila sokirana da se to prica jer nisam nikome na poslu rekla za trudnocu. Odmah sam otisla do direktora i rekla mu da sam trudna, a on meni na to; da cuo sam vec, ali od drugih....bas bezvezna situacija...
Mislim, niste duzne nikom polagati racune i imate pravo sutit i ne govorit, ali smatram ako cete vuci bolovanje da vam je lakse reci barem prvom nadredjenom.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
e, mozda je glupo pitanje, al ja sam 6+5 i nisam jos govorila na poslu da sam trudna. zna samo uza obitelj. sto znaci da nemam pojma sto da kazem na poslu kad mi ginic napise bolovanje. mislila sam reci da imam zelucanu virozu al kak onda donosim doznake od ginekologa… kak ste vi to radile? ja se cujem s kolegama kad sam bolesna ako me nesto trebaju pa obicno pitaju kaj mi je i kak sam… rano mi je govoriti za trudnocu.
Ja sam danas 8+0 i nisam isto govorila i necu sve do 13og tjedna.
Možda da odeš svojoj doktorice opće prakse, kažeš joj što je i da se s njom dogovoris da ti napiše doznake za crijevnu virozu ili tako nešto.
Ej curke, kako ste danas? I mene danas pere mucnina, ali ni blizu kao tebe UnaNuna. Nekako sam bezvoljna, samo bih se izlazavala u krevetu i gledala Netflix...
Slazem se s Mala.le, bolje je reci nadredenoj osobi na poslu i reci da je rana trudnoca i da dalje ne govori. Ginekolog ce napisati komplikacije i to ce svi koji u rukama imaju taj papir odmah prepoznati. Ja sam rekla dvije najblize osobe, tako da bar netko zna, ako se nedaj Boze nesto dogodi..
Sortiraj odgovore
Najstariji