flower, super slikica.
ja danas bila na pregledu kod socijalne gin. izašla prije nego sam ušla. da nisam sama podigla glavu i zurila u ekran ne bih ni vidjela bebuali sve je u redu, to je najbitnije. zabunom sam joj rekla zadnji dan M dan ranije- 28. umjesto 29.3.
ali mislim da to nije tako bitno.moram izvaditi krv i 10.6. na kontrolu kad ćemo napraviti nifty.
meni su dečki jučer otišli u zagreb i ja sam popodne odrapila više od 3 sata
brojim dane do kraja nastave, nadam se da ću uspjeti dobiti komplikacije od jeseni
Ja radim u skoli, jos uvijek nisam nikom rekla. Neznam iskreno ni kako. Bas me nekako nervoza pere kad znam da moram s vremenom reci. Prva mi je trudnoća i sve. Ja sam mislila otici na komplikacije nakon prvog tjedna 7 mj kako cu napraviti placu... Ali ko zna jel se moze tako. Dat cu biti 4 mj i nesto sitno...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
HELP.
Dal je normalno da imam bolove u jajnicima ko pred menstruaciju trudna sam 5+3t.
Molim Vas vasa iskustva, prva trudnoca.mi je i neam.pojima o nicemu.
I bijeli iscjedak.
Hvala trudnice moje 💚
HELP.
Dal je normalno da imam bolove u jajnicima ko pred menstruaciju trudna sam 5+3t.
I bijeli iscjedak.
Hvala trudnice moje 💚
Mene je jako bolilo oko 4 tjedna, bas jakoo uplasila sam se al reko necu dizat paniku.. Nisam isla doktoru i proslo je.. I sad me povremeno zaboli desni pa prestane...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
HELP.
I bijeli iscjedak.
Hvala trudnice moje 💚
To je normalno. Siri se maternica.
Zato dosta zena i ne zna da su trudne jer su rani simptomi trudnoce i simptomi pms-a jako slicni. Bijeli iscjedak je dobra stvar. Vazno da nema svjeze krvi. 😘 Cuvaj se
Hvala Vam odg..
Brojim dane do pregleda 😍😍
Sretno Tinika! Da nam se fino vratiš sretna i lepršava! :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
flower, super slikica.
ja danas bila na pregledu kod socijalne gin. izašla prije nego sam ušla. da nisam sama podigla glavu i zurila u ekran ne bih ni vidjela bebuali sve je u redu, to je najbitnije. zabunom sam joj rekla zadnji dan M dan ranije- 28. umjesto 29.3.
ali mislim da to nije tako bitno.moram izvaditi krv i 10.6. na kontrolu kad ćemo napraviti nifty.
brojim dane do kraja nastave, nadam se da ću uspjeti dobiti komplikacije od jeseni
Ja radim u skoli, jos uvijek nisam nikom rekla. Neznam iskreno ni kako. Bas me nekako nervoza pere kad znam da moram s vremenom reci. Prva mi je trudnoća i sve. Ja sam mislila otici na komplikacije nakon prvog tjedna 7 mj kako cu napraviti placu… Ali ko zna jel se moze tako. Dat cu biti 4 mj i nesto sitno…
Javainpa, jesi na neodređeno ili? Ja sam svakako mislila do rujna ostati jer imamo tih par sjednica a s ravnateljom ću razgovarati da sve što mogu odradim od kuće
[iimg]
Mislim da je ipak bolja opcija ostati do kraja 8mj ili početka devetog jer itako ide kolektivni godišnji i regres, pa nešto sjednica i priprema prije početka nastave. Ja se isto vraćam u 6. kad napunim 12tt, pa do 31.8. Prva mi je trudnoća, bila sam primorana odmah reći ravnateljici i tajnici jer sam imala planiran mpo postupak i već su našli zamjenu, kad sam ostala trudna mj. pred postupak odmah su mi preporučene komplikacije. Bilo mi je muka reć, al bili su baš ok.
Curke,
Pomoc :) je li vas boljelo ikada na sredini donjeg stomaka, bas sredina nekoliko cm ispod pupka?
Ja sam prema uzv 8+5, vec 7 Dana vecinom lezim jer mi je propisano mirovanje, danas sam izasla malo da prosetam jer naprosto ne mogu vise izdrzati u kuci, I pocelo me zigati tu na sredini. Ne znam da li je I to neko rastezanje , ili neka losa bol?
flower, super slikica.
Ja radim u skoli, jos uvijek nisam nikom rekla. Neznam iskreno ni kako. Bas me nekako nervoza pere kad znam da moram s vremenom reci. Prva mi je trudnoća i sve. Ja sam mislila otici na komplikacije nakon prvog tjedna 7 mj kako cu napraviti placu… Ali ko zna jel se moze tako. Dat cu biti 4 mj i nesto sitno…
Javainpa, jesi na neodređeno ili? Ja sam svakako mislila do rujna ostati jer imamo tih par sjednica a s ravnateljom ću razgovarati da sve što mogu odradim od kuće
Na neodređeno sam
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji