Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • njurko
    19. Svibanj 2019. 17:31

iva4

cure sad vam opisem sta mi se desilo pa ako znate dali je to do tlaka…. znacila stajala sam ispred kuce i odjednom me neka vrucina oprala iznutra skuzila sam da mi se pocinje vrtit i u nogama i u glavi kao da cu se svaki tren srusit,uspjela sam lec na vrijeme a onda me samo hladan znoj oblio….
    sva sreca pa mi je pregled sutra u 7 ujutro da vidimo dali je sa bebicom sve ok jer sam odma kad mi se prestalo vrtit odjurila na wc provjerit jel sve ok

Meni tako bude kad mi se tlak spusti i odmah mi prode. Čaša vode mi odmah pomogne.❤

Nasty
    19. Svibanj 2019. 19:23

Ajme žene i mene je strah svega. Imam u četvrtak popodne pregled. Zbog godina i dijagnoze hormona koju sam prije trudnoće imala ja hodočastim tamo skoro svaka 2 tjedna. Nadam se da će bit sve ok i da će mi konačno reć da dođem za 4 tjedna. Od umora ne mogu ništa. Baš me klepa ovaj zadnji tjedan. Promjene raspoloženja također. Gadi mi se neka hrana i okreće želudac na mirise ali nisam još povraćala. E da prostite imam osjećaj da su mi sise ko 2 girje s treninga od 4 kile.🤣 Imala sam i zatvor ali sam to riješila. 
    Mala.le uzimaš li nešto za eserihiju? Brusnicu, d manozu, smiješ li je sad tretirat nečim? Što ti je gin. rekao? 

Nasty
    19. Svibanj 2019. 19:27

Muka mi je i od tih testova. Sve su mi predložili. Ić ću na probir prvo. Naravno zbog godina sam u riziku, ali ako mi ovaj uzv i krv budu ok onda neću ić dalje na testove. Neću odmah bacat lovu na nifty. Tek ako budem morala. 

mala.le.90.
    19. Svibanj 2019. 19:42

Nasty, posto je eserihije bilo dosta dobila sam antibiotik. Osim toga pila sam brusnicu i druge cajeve za bakterije, dosta mokrila pa se nadam pomaku.
    Dr kaze da je to dosta cest slucaj u trudnoci i da se ne iznenadim ako me napadne jos neka infekcija jer su trudnice tome sklone.
    I da ne brinem, ako se i ne povuce drzat cemo je pod kontrolom.
    Svima savjetujem urinokulturu napraviti sto ranije, jer sam se ja sokirala rezultatom, pogotovo jer nisam imala nikakve simptome eserihije.
    Dr kaze da je moguce da sam je tek u trudnoci dobila...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Nasty
    19. Svibanj 2019. 19:55

Mala.le čim piješ antibiotika riješit ćeš je se sigurno. Meni je prijateljica pila isto u prvom tromjesječju, pa je sve ok. I ja sam popila jer sam imala upalu mjehura taman taj mjesec kad sam ostala trudna. I nedavno sam ponovila urinokulturu. Slažem se, svaka žena bi je trebala napravit. Je tlaka ić tri puta ali bolje znati na vrijeme. Bit će to sve ok. 

mala.le.90.
    19. Svibanj 2019. 20:01

Poznajem i zene koje je se nisu rijesile citavu trudnocu, tek nakon poroda🙄 opasna je zbog mogucnosti prijevremenog otvaranja, ali dobar lijecnik je pola posla...vjerujem doktorici i slusam upute, pa sta bude😀
    29.5. nam je drugi pregled, samo da bude sve dobro pa da se malo opustim...

• leptiric00
    19. Svibanj 2019. 21:03

Zene,ja neznam kak vi,ali ja sam malo pocela gledati kolica pa krevetic,i svida mi se jako mali stokke krevetic,i kolica abc desing diamont,i stokke trialz,e sad kolika mi moraju biti lagana,ima ih koja? 

mala.le.90.
    19. Svibanj 2019. 21:14

Leptiric, meni je rano za to...pusem i na hladno...tako sam prosli put vec i ime i kumove izabrala pa izgubila trudnocu😔
    Ovaj put sam previse uplasena da mislim o opremi i dodacima za bebu, mislim samo na otkucaje srca i uredan uzv.
    I zavidim svima vama koje ste opustenije i uzivate u tom planiranju, ta pozitivnost je svakako dobra i korisna😀😀
    Zelim nam svima srecu i da za par mjeseci razmjenjujemo slike kolica😀

Livia
    19. Svibanj 2019. 21:28

I meni je rano jos za opremu. Cekam da prodem barem polovicu trudnoce, stignem poslije sve. 
    O imenima sam pocela razmisljat, zapravo mi se lampica upali kad cujem ime koje mi se svidi ali nismo ni tu jos ni u kakvim planovima. Mozda nakon nalaza niftyja, to ce biti vec drugo tromjesecje a i spol cemo znati 😊

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• leptiric00
    19. Svibanj 2019. 21:40

Ja se jednostavno nemogu suzdrazavati,da malo ne pogledam po internetu,da i ja se bojim toga,ali uvijek razmisljam pozitivno ☺️🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI