Njurko dobrodosla! 😊
LeLu vjerojatno pocetak menstr., test bi nakon 5 dana kasnjenja morao pokazati trudnocu. U nove pobjede iduci ciklus 😘
Cijeli dan pakiramo stvari za selidbu. Dode mi da organiziram yard sale i rijesim se svega. 😂😂
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Njurko dobrodosla! 😊
LeLu vjerojatno pocetak menstr., test bi nakon 5 dana kasnjenja morao pokazati trudnocu. U nove pobjede iduci ciklus 😘
Cijeli dan pakiramo stvari za selidbu. Dode mi da organiziram yard sale i rijesim se svega. 😂😂
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Hej curke, samo da se chekiram da sam ziva i citam al ne stignem tipkat...buran dan.
Moje cure i ja danas imale izlet na zr.luku, mm tamo radi pa su imali organizirani obilazak za djecu zaposlenika. Super nam je bilo al otisla sam jutros u pola 8 a vratila se u podne...krepana ko macka i sad ostatak dana samo praznim frizder i izlezavam se. Lijena sam otici do wc-a i nazad 🙈
Nove cure, dobro nam dosle!!
E a kada ste dobile trudnicku knjizicu?
Odma nakon potvrde trudnoce ili?
Kod moje ginice vise nema trudnicke knjizice 😳
Dobijes kao neki papir gdje pise trudnoca i u slucaju da imas hematom il da trebas obavit neke pretrage do sljedeceg pregleda pise ti kaj tocno i to je to...bzvz
I da...mene sad u srijedu sestra nit je vagala nit mi mjerila tlak😱
Angie vjerujem da su curke uzivale 😊
Mislim da trudnicke knjizice odlaze u povijest. 🙃 Ja sam ju samo u prvoj trudnoci dobila, u drugoj sam vec samo nalaze dobivala svaki put a tako i sad. Imam dojam da vecina gin mijenja praksu i izdaje nalaze posebno.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Bok cure. Samo da prijavim da je u Lidlu meksički tjedan i kupila sam i pojela apsolutno sve
Ne mogu si pomoći s tom hranom! Nikakve mučnine, samo cravings.. i to na masno, sirasto, pofrijasto, majonezastp
Pozdrav drage moje 💓 Da se pohvalimo da smo danas bili na uzv i da smo vejiki 7mm 🤗💓🥰 raste nas borac 💓💓💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
mame imam jedno pitanje ja sam ušla u drugo tromjesječje i nemam nikakvih želja posebnih niti mučnina od početka malo nesto i nista
pa me strah dal je sve u redu 😨😨
Sortiraj odgovore
Najstariji