Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Svibanj 2019. 21:42

leptiric00

Zene,ja neznam kak vi,ali ja sam malo pocela gledati kolica pa krevetic,i svida mi se jako mali stokke krevetic,i kolica abc desing diamont,i stokke trialz,e sad kolika mi moraju biti lagana,ima ih koja?

leptiric00

Zene,ja neznam kak vi,ali ja sam malo pocela gledati kolica pa krevetic,i svida mi se jako mali stokke krevetic,i kolica abc desing diamont,i stokke trialz,e sad kolika mi moraju biti lagana,ima ih koja?

iskreno bolji je Nuna krevetić ovaj stokke mi kuma ima i grozan je ..mi smo uzeli Nuna krevetić Stokke xplory V6 kolica lagana su ja ih sklopim sama 😂 a zeza me decko da sam visoka metar i šumska jagoda .. košara za bebu je negdje oko 80 cm visoka tako ima mjesta i duboka je dosta .. sve u svemu kolica su odlična .. malo je cijena paprena al boze moj .. 

• leptiric00
    19. Svibanj 2019. 21:50

Maybaby Hvala,bum bas pogledala te nuna krevetice nisam cula za njih

19. Svibanj 2019. 21:57

Na sličnu je foru kao Stokke a proširuje se kako beba raste raste i krevetić 😊 
    Ostavit cu Vam link pa pogledajte 
    https://cutiecloud.com/

• leptiric00
    20. Svibanj 2019. 07:26

Hvalaa

bee17
    20. Svibanj 2019. 07:36

Jutro cure. Bome ste se raspisale, citam nakon 4 i dok pohvatam sve :)
    Vidim vecini je prva trudnoca. Nisam ni ja bog zna kako iskusna s jednim djetetom, ALI...
    Ako vam je mucno-normalno je, ako vam nije mucno-normalno je.
    Ako imate apetita i ako nemate-normalno je, za pocetak jedite sto mozete pa sta god to bilo.
    Ako osjecate manje bolove normalno je, ako ne osjećate nista i to je normalno.
    Ako ste lude od hormona-normalno je, ako ste flegma i nista vas ne dira i to je normalno.
    Ako vam se spava normalno je, ako imate nesanicu i to je ok.
    Ako vam je trudnoća normalna za brigu su jedino neki nesnosni bolovi i/ili svježa krv. Zato cure, trudne ste samo nekoliko puta u zivotu a prvi put trudne samo jedan put, zato uzivajte, ugađajte sebi, hranite se zdravo koliko možete, setajte, odmarajte, radite ako želite, nemojte ako ne zelite i sebi to možete priustiti...i bez brige, bit ce sve dobro 

Angie1205
    20. Svibanj 2019. 07:47

Jutro ekipa! Nove mamite dobro nam dosle! 🥰
    Ja se bome naspavala ko velika, sinoc od 19 do sad u 7h 🙈
    Jucer cijeli dan na selu kod sveki i bas sam bila iscrpljena i jedva sam cekala da se zavalim na kauc! 
    Ima tko pregled ovih dana?? Cije slikice ocekujemo??

20. Svibanj 2019. 07:55

Imam ja u petak 😊

• piba7
    20. Svibanj 2019. 08:00

Ja u četvrtak :)

• Tonkica1
    20. Svibanj 2019. 08:10

Evo ja imam sutra ujutro.
    Znate sto mene muci..kako se priblizava taj 8.tj.... ne zelim neg teme, ali moram to podijelitit s nekim.
    Proslog puta je mojoj mrvi srce stalo 2 dana nakon pregleda, znaci sa 8+2.. Dr. me pitala zar nisam nista osjetila, zar mi nisu prestale mucnine, a ja sam ih imala jedva kao i sada. Znaci muka bi mi bila samo kad bih ogladnila, pa da to sprijecim sam jela cesce, manje obroke. Sada mi je tako identicno i ne znam sta da radim. Znajuci svoju dr i njeno vjerovanje da ce ovaj puta biti sve u redu, na iduci pregled ce me naruciti tek ponovno za 4tj. Ne znam sta da radim...

Dalindas
    20. Svibanj 2019. 08:18

Jutro cure , kod mene počele mučnine . Ujutro i navečer . Još sam na poslu,užas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.