Kod mene cure na poslu znaju upravo zbog posla koji obavljam ,i stvarno mi izlaze u susret sa nekim stvarima . A sto se tiče ostalih ,nismo još govorili ,čekam da odemo na drugi pregled i vidimo je li sve ok pa ćemo onda reci
Slazem se s curama, ako nosite doznake od ginekologa ne mozete reci nista drugo osim da ste trudne. Mozete, ali nema smisla jer je ocito zbog cega ste na bolovanju.
Ja sam na poslu rekla onima koji su morali saznat, ostali ne znaju jos.
Uzv tj pregled imam svaka 4 tjedna.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
I htjela sam vas još pitati koliko cesto idete na ultrazvuk ?
U pravilu nekih mjesec dana ili 4 tjedna. Mene drugi pregled ceka nakon 5 tjedana jer je doktorica sad na putu. Kako trudnoca bude blize porodu, pregledi su svako 15 dana cini mi se...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
hvala vam na iskustvima. ja imam malo specificnu situaciju na poslu i nemam osobu od povjerenja jer ih je nekoliko otislo u zadnje vrijeme. svojoj doktorici ne mogu otici na taj nacin da mi samo "napise nesto" jer je ona na dugotrajnom bolovanju zbog teze bolesti i konstantno imam zamjene koje me ne poznaju... a sto se tice ginica, ne zelim da mi pise komplikacije nego bolovanje. nece muka trajati vjecno... za komplikacije mi je rano...
Pozdrav zene. Prikljucujem se vasoj grupi.
Zanima me jel planira koja od vas na neki od testova tipa nifty, panorama?
Trenutno sam 8tj. Bila sa 6tj na 1uzv, vec je srce kucalo. Idem sutra opet. Moja soc gin mi je rekla koji ona test predlaze ali ja bi rade napravila neki drugi pa ne znam kak da se postavim.. kak ste vi to dogovarale?
joj cure….rade mi hormoni sto na sat….toliko me strah pregleda u ponedjeljak da to nije normalnosva sam van sebe
Iva jel ti je to prvi pregled ili?
nije ali kao da je,neznam zasto me tako strah ovaj put…bas sam sva van sebe i jedva cekam ponedjeljak da vidim jel sve ok
Iskreno i mene je strah 2 pregleda jer sam vec tri mj tada trudna i stvari su jasnije nego na prvom.. Neznas kaj ce ti rec i jel sve okej
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Daa, ja dijelim taj strah takodjer...vjerojatno svaka zena, to je normalno...al se tjesim da je sve ok jer nema krvarenja ni bolova, imam mucnine, sise i bradavice sve vece, umor konstantan...
Jedino me atrah eserihije koju imam...ako je ne zaljecim, moze stvoriti problem kasnije..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mrgud ,i meni je moja predložila testove ,ali mislim da ih neću raditi
hvala vam na iskustvima. ja imam malo specificnu situaciju na poslu i nemam osobu od povjerenja jer ih je nekoliko otislo u zadnje vrijeme. svojoj doktorici ne mogu otici na taj nacin da mi samo "napise nesto" jer je ona na dugotrajnom bolovanju zbog teze bolesti i konstantno imam zamjene koje me ne poznaju… a sto se tice ginica, ne zelim da mi pise komplikacije nego bolovanje. nece muka trajati vjecno… za komplikacije mi je rano…
Ja sam za jedan jedini dan koji mi je bilo mučno tražila zamjenu na općoj praksi da mi napiše A0 jer ne želim još reći na poslu i tako su mi napisali, nitko ništa nije komentirao. Poslije sam rekla na poslu, ali tad mi je bilo rano i šefica mi je grozna i nisam uopće htjela da zna i komentira nešto. Kad sam imala krvarenje sam rekla da znaju ukoliko budem morala na čuvanje. Ipak sam ostala raditi, a šefica je začuđujuće lijepo reagirala, pa ćemo vidjeti do kad bude išlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji