Tonkica nezz kod kojeg si gina al ako te tako strah mozda da odes privatniku izmedju ovih uzv-a kod svoje gin, da se smiris i rijesis straha?
Tonkica nezz kod kojeg si gina al ako te tako strah mozda da odes privatniku izmedju ovih uzv-a kod svoje gin, da se smiris i rijesis straha?
Mislim da cu tako i napraviti, ne mogu cekati mjesec dana...
Znas nekog dobrog privatnika u Gorici?
Tonkica, ja sam ti isla kod Zahija privatno, i u prvoj i u drugoj trudnoci na 4D uzv i stvarno se potrudio sve objasnit u detalje. Kad se budes narucivala objasni u cem je problem da znaju sto te muci i sigurna sam da ce te posavjetovati o svemu.
Jutro cure , kod mene počele mučnine . Ujutro i navečer . Još sam na poslu,užas
I meni. A hvalila sam se kako mi nije muka
Malo me strah sad toga jer idem na put ovaj tjedan, avion, drugačija hrana itd.. Valjda bude sve ok
Buha ,i meni je cudno bilo kako mi nije ništa ,a sada Uf . Samo da me ne uhvati povraćanje . Sretno na putu i lijepo se provedi :)
I ja u petak imam pregled i nekakva trema je tu... valjda je to normalno... radit cu fetalni skrining ili kako sam skuzila kod vas se to zove anomaly.. u petak cu znati pravi termin jer sad imam dva, a cini mi se da ce u petak reci neki treci datum 😄
jutro cure…mi vec gotovi sa pregledom i definitivno je bila lazna menga te nisam u 10 tt nego vec skoro kraj 13tt…
kaze doktorica -oooo pa ovo ce bit velika bebasve nam je razvijeno,i jednostavno smo prekrasni,danas nas je cak i tata prvi put gledo i nado se da ce saznat kojeg sam spola ali nista od tog jos
joooj van sebe sam..btw napravila sam probir obican uzv i krv pa cekamo nalaze
Prekrasno Iva😍😍😍😍
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji