Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    20. Svibanj 2019. 08:21

Tonkica nezz kod kojeg si gina al ako te tako strah mozda da odes privatniku izmedju ovih uzv-a kod svoje gin, da se smiris i rijesis straha? 

• Tonkica1
    20. Svibanj 2019. 08:25

Angie1205

Tonkica nezz kod kojeg si gina al ako te tako strah mozda da odes privatniku izmedju ovih uzv-a kod svoje gin, da se smiris i rijesis straha?

Mislim da cu tako i napraviti, ne mogu cekati mjesec dana...
    Znas nekog dobrog privatnika u Gorici?

Angie1205
    20. Svibanj 2019. 08:28

Tonkica, ja sam ti isla kod Zahija privatno, i u prvoj i u drugoj trudnoci na 4D uzv i stvarno se potrudio sve objasnit u detalje. Kad se budes narucivala objasni u cem je problem da znaju sto te muci i sigurna sam da ce te posavjetovati o svemu.

20. Svibanj 2019. 08:37

Dalindas

Jutro cure , kod mene počele mučnine . Ujutro i navečer . Još sam na poslu,užas

I meni. A hvalila sam se kako mi nije muka 
    Malo me strah sad toga jer idem na put ovaj tjedan, avion, drugačija hrana itd.. Valjda bude sve ok 

Dalindas
    20. Svibanj 2019. 08:42

Buha ,i meni je cudno bilo kako mi nije ništa ,a sada Uf . Samo da me ne uhvati povraćanje . Sretno na putu i lijepo se provedi :)

lala3
    20. Svibanj 2019. 08:51

I ja u petak imam pregled i nekakva trema je tu... valjda je to normalno... radit cu fetalni skrining ili kako sam skuzila kod vas se to zove anomaly.. u petak cu znati pravi termin jer sad imam dva, a cini mi se da ce u petak reci neki treci datum 😄

mala.le.90.
    20. Svibanj 2019. 09:34

iva4

jutro cure…mi vec gotovi sa pregledom i definitivno je bila lazna menga te nisam u 10 tt nego vec skoro kraj 13tt…
    kaze doktorica -oooo pa ovo ce bit velika bebasve nam je razvijeno,i jednostavno smo prekrasni,danas nas je cak i tata prvi put gledo i nado se da ce saznat kojeg sam spola ali nista od tog jos
    joooj van sebe sam..btw napravila sam probir obican uzv i krv pa cekamo nalaze

Prekrasno Iva😍😍😍😍

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Angie1205
    20. Svibanj 2019. 09:36

Bravo Iva 🥰🥰

• piba7
    20. Svibanj 2019. 09:50

Prekrasne vijesti Iva 😍

• Tonkica1
    20. Svibanj 2019. 09:53

Prekrasno Iva 😍😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.