Mislim da je ipak bolja opcija ostati do kraja 8mj ili početka devetog jer itako ide kolektivni godišnji i regres, pa nešto sjednica i priprema prije početka nastave. Ja se isto vraćam u 6. kad napunim 12tt, pa do 31.8. Prva mi je trudnoća, bila sam primorana odmah reći ravnateljici i tajnici jer sam imala planiran mpo postupak i već su našli zamjenu, kad sam ostala trudna mj. pred postupak odmah su mi preporučene komplikacije. Bilo mi je muka reć, al bili su baš ok.
Ja sam u računovodstvu i stalno moram biti tamo tak da nista od toga. Neznam kak je kod vas al mi nikad ne iskoristimo godisnji u računovodstvu
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Mislim da je ipak bolja opcija ostati do kraja 8mj ili početka devetog jer itako ide kolektivni godišnji i regres, pa nešto sjednica i priprema prije početka nastave. Ja se isto vraćam u 6. kad napunim 12tt, pa do 31.8. Prva mi je trudnoća, bila sam primorana odmah reći ravnateljici i tajnici jer sam imala planiran mpo postupak i već su našli zamjenu, kad sam ostala trudna mj. pred postupak odmah su mi preporučene komplikacije. Bilo mi je muka reć, al bili su baš ok.
Ja sam u računovodstvu i stalno moram biti tamo tak da nista od toga. Neznam kak je kod vas al mi nikad ne iskoristimo godisnji u računovodstvu
mislila sam da si u nastavi. računovodstvo je druga priča
[iimg]
mislila sam da si u nastavi. računovodstvo je druga priča
Da Jaivanpa i ja sam mislila da si u nastavi. Onda gibaj u 7.
Pozdrav mamice, bila sam na uzv sa 6+2 vidjela se gestacijska vrećica i žumanjčana.. malo me hvata panika jer se plod nije vidio, jel netko imao sličan ultrazvuk a da je sve bilo ok.
Ma ici cu da sredinom sedmog da prode placa da ih ne ostavim na cjedilu.. Reci cu im oko sredine 6..tad ce najmanje na mene paznju obracat zbog ludnice na kraju godine....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Pozdrav mamice, bila sam na uzv sa 6+2 vidjela se gestacijska vrećica i žumanjčana.. malo me hvata panika jer se plod nije vidio, jel netko imao sličan ultrazvuk a da je sve bilo ok.
Ja idem u cetvrtak i bude mi 6t+2.pa se isto bojim malo kak bude to?🤔🤔🤔
Pozdrav svim curkama, ja sam se prvi put u životu registrirala na neki forum, da bi mogla biti član ove grupe :) prva trudnoća...it takes a village. termin je 11.12., trenutno sam 10+3, u 8.tjednu sam imala malo tragova svježe krvi, pa sam dobila utrogestan, još ga uzimam vaginalno i jedva čekam da prestanem.. nemam nikakve mučnine, imam 29. godina, nisam otišla na čuvanje. u pon mi je uzv za rani probir iako ne znam zašto idem uopće. jedem sve normalno i to je to što mi se čini da ste do sad razmijenjivale. nisam uspjela sve pročitati, sretno nam sa bebicama i želim nam predivne trudnoće ! <3
Ja idem u cetvrtak i bude mi 6t+2.pa se isto bojim malo kak bude to?🤔🤔🤔
ni meni se u 6. stjednu nista nije vidjelo i doktor je rekao da je to sasvim u redu. jos je rano...
Curke... imam pitanje... ovako....kasni mi menga 7 dana.. test prejucer negativan... danas na papiru crvenkasto smedji iscjedak... je li imala koja slicno nest? Hvalaaa
Sortiraj odgovore
Najstariji