Zasebna tema za mame cije bebe trebaju doci na svijet ove zime😊
Pisite kako ste, razmijenimo veselje i strahove, budimo si tu jedna drugoj😀
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja sam 6.tjedan. taman sam dosla kuci s posla jer mi se spava...bilo je i mucnine pa sam bas umorna nekako...
Meni danas tocno 6.tj.
Ja sam svega par dana imala mucnine i sad evo zadnjih par dana nista, jedino sto se brzo umaram, imam faze u danu da mi se nist ne da i tak...
Ja sam vec zbrisala na bolovanje (nisu jos komplikacije) jer radim stresan i fizicki naporan posao pa je sigurnije da sam doma. Uz to, sklona sam niskom tlaku pa se i ginica splasila i moje nesvjestice, sta je sigurno...sigurno je.
Evo me Angie, tenk ju.. ja sam 6 + 5 dana. Danas prvi uzv, srce kuca ko ludo🥰🥰 18.12 nam je termin.. nemam mučnina niti mi se hrana gadi, al zato naspavat se nikako🤦🏻♀️
Joj blago ti se, ti si cula srceko vec ❤️
Ja cekam sljedeci pregled 15.05. i uzasno sam nestrpljiva, bila sam na pregledu prije 10 dana al je bilo full rano za ista.
A ja pak nemrem spavat i budna sam vec u pola 7 svako jutro 🙈
Ja popodne mogu ajme, al zato ujutro oci u 6 sirom otvorene i čim dođem na posao magično mi se spava. Tresla sam se ko prut jutros dok mi nije rekao da je sve ok. Po krvi smo mislili da su blizanci na kraju ipak jedno, ali vrijedno🥰 meni je sljedeći 27.5. Nadam se da ću tada već vise vidit🥰
Nas je drugi pregled 29.5. ali sad samo polako...trebamo se cuvati i zdravo hraniti i bit ce sve ok hehe
Pozdrav, evo i mene ovdje.
Danas smo 5+1. Prvi uzv idući utorak 07.05. Tko vam to dočekati...
Od simptoma nema ništa posebno osim ucestalog mokrenja i stalnog buđenja po noći. Sinoć sam se probudila u 4 i nema šanse zaspati više.
Danas sam bila kod ginekologa, dobila duphaston i sad slijedi čekanje do uzv.
Sortiraj odgovore
Najstariji