Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Svibanj 2019. 19:23

MaybeBaby

mame imam jedno pitanje ja sam ušla u drugo tromjesječje i nemam nikakvih želja posebnih niti mučnina od početka malo nesto i nista
    pa me strah dal je sve u redu 😨😨

Mislim da je svaka od nas drugačija.. vidiš da neke pišu da im je zlo, neke ne mogu prestati jesti, a neke su nastavile jesti kao i prije trudnoće.
    Sve je u redu, ne brini se :) 

Aristea
    18. Svibanj 2019. 19:24

MaybeBaby

mame imam jedno pitanje ja sam ušla u drugo tromjesječje i nemam nikakvih želja posebnih niti mučnina od početka malo nesto i nista

I meni je tako... Ja cu iducu subotu 12 al uopće nemam neku zelju za posebnom vrstom hrane nit se prejedavam...mucnine sam imala samo 5 dana koje su trajale cijeli dan i par puta slabe i to je to.. Isto se pitam jel to normalno haha.... S obzirom kak drugi jedu ja slabo xd

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    18. Svibanj 2019. 19:28

iva4

joj cure….rade mi hormoni sto na sat….toliko me strah pregleda u ponedjeljak da to nije normalnosva sam van sebe

Iva jel ti je to prvi pregled ili? 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Dalindas
    18. Svibanj 2019. 19:33

Cure ,meni je moja rekla da kupim trudničku u narodnim novinama i donesem ju na sljedeći pregled . Isto tako rekla mi je da do sljedećeg pregleda izvadim krv i dam urin te da bi joj trebala donijeti koja sam krvna grupa ( rekla sam joj da imam knjižicu davatelja krvi ) 
    Na pregledu mi je rekla da sam 6 t i 1 dan( jer po menstruaciji ne mogu izračunati ) za sljedeći pregled me naručila tek na kraju 6og mjeseca 

lala3
    18. Svibanj 2019. 19:54

Dalindas zasto tek kraj juna? To mi je nekako dugo... kod nas je inace praksa na svake 4 sedmice pregled.. 
    Maybebaby svaka od nas je razlicita, nije to nista cudno, evo meni je treca trudnoca, ali mi se cini da su sve razlicite 🤷‍♀️.. no sikiriki
    Ja sam danas 3 sata bila s djecom vani, uzivala, ali od kako smo dosli, nemam snage ni za sta, samo cekam kad cemo svi na spavanje...

Dalindas
    18. Svibanj 2019. 20:28

Lala i meni je to malo predugo ,pa sam se naručila privatno početkom šestog ,čisto da vidim jel sve ok i da li se čuje srčeko :)

• Kengurica
    18. Svibanj 2019. 23:01

Maybebaby pa jel sve ok na ultrazvucima? Sigurno je. Ja sam usla u 14.tt pa nemam zelje niti pojacan apetiti, nisam imala ni dan mucnine. Imam neke druge tegobe, da ne bi ispalo da sam sretnica ;) Uglavnom neke zene ni ne osjecaju da su trudne u niti jednom smislu i opet je sve ok, a neke ne mogu ni vodu popiti da ne povracaju.

18. Svibanj 2019. 23:27

Na uzv-u je do sad sve bilo odlicno, imam pregled opet 24.5 u početku sam imala malo mučnina i to je to 
    bas nista ,ni pojačan apetit ni gadljivosti prema određenoj hrani. valjda je tako u mojoj trudnoći da mi nista ne smeta i da mi pase sve 
    Samo se nadam da je sve u redu 

18. Svibanj 2019. 23:29

danas mi je 14+6

• njurko
    19. Svibanj 2019. 08:52

MaybeBaby

I meni je tako s mučninama i hranom ništa. Ali piškenje, osjetljive grudi, promjene raspoloženja.....to sam imala. Svaka nešto drugačije prođe...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.