Joj do je tek cetrvtak :(
Cure dal je normalno da mi cijelo vrijeme kruli u trbuhu a nisam.gladna?
Hahaha,vec mi je smijesno,samo mi kruli i to onak glasno 😂😂
Bok cure
Flower velika je bebica 😍💗
Mene neka depra oprala, bit ce bolje valjda...
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Malabubamara hvala ti! Ja nemam smedjarenja niti krvarenja al se vidi neki mali hematomcic pa zlu ne trebalo mi propisala utrogestane. E sad ja sam prvi dan stavila jednu popodne i jednu navecer i ostala lezat pol sata-sat al kad sam se ustala skoro sve je iscurilo van 😳 Cak je jos drugi dan curkalo iako sam onu jutarnju popila. Neznam dal ima smisla da ja to stavljam dolje kad vise od pola rastopljene vaginalete iscuri van??
Malabubamara hvala ti! Ja nemam smedjarenja niti krvarenja al se vidi neki mali hematomcic pa zlu ne trebalo mi propisala utrogestane. E sad ja sam prvi dan stavila jednu popodne i jednu navecer i ostala lezat pol sata-sat al kad sam se ustala skoro sve je iscurilo van 😳 Cak je jos drugi dan curkalo iako sam onu jutarnju popila. Neznam dal ima smisla da ja to stavljam dolje kad vise od pola rastopljene vaginalete iscuri van??
Meni iscuri ako sam suha dok stavljam vaginaletu, pa je ne uspijem ugurati dublje. Nekad jednostavno nece🙈
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Meni je tu curkalo znaci 12h nakon sto sam je stavila, to mi je malo onak, plasi me da nece bit ucinka ako sve iscuri van a dr mi je rekla da mogu i popit, al svejedno sam malo zbunjena kaj da radim 😱
U 1.trudnoci sam ga koristila i nisam imala ovakvih problema.
Ja koristim utrogestan vaginalno 3x1 i isto tako iscurii van ali mi je doktorica rekla da u tih 20 min do pola sata kolko si tad odležim se tableta dovoljno otopi unutra i apsorbira, da ovaj ostatak što iscuri nije toliko bitan.... A meni ne osobno ih je lakše dolje stavljati nego piti jer kad sam ih pila imala sam još gore mučnine
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Cure, ja došla sa pregleda i moja bebica je suuuuper 😊… I po uzv-u je naprednija za tjedan dana i velika je 5.7cm 🙂…. Baš sam happy…A evo i slikice ❤️😍
Kako slatko 😍😍😍😍
Znaci ipak ima djelovanja iako to iscuri, sad mi je lakse. Hvala Flower 🥰
flower, super slikica.
ja danas bila na pregledu kod socijalne gin. izašla prije nego sam ušla. da nisam sama podigla glavu i zurila u ekran ne bih ni vidjela bebu ali sve je u redu, to je najbitnije. zabunom sam joj rekla zadnji dan M dan ranije- 28. umjesto 29.3.
ali mislim da to nije tako bitno. moram izvaditi krv i 10.6. na kontrolu kad ćemo napraviti nifty.
meni su dečki jučer otišli u zagreb i ja sam popodne odrapila više od 3 sata
brojim dane do kraja nastave, nadam se da ću uspjeti dobiti komplikacije od jeseni
[iimg]
Ja osjecam mucninu posljednjih nekoliko dana sta good da pojedem, osim voca I povrca svjezeg. Jutros sam napravila salatu, imam osjecaj da bih mogla pojesti 5kg, a omlet jedva pojela 🤔🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji