Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    16. Svibanj 2019. 15:57

Vi se raspisale o kuhanju i odma mi zazubice narasle 😂😂😂 Iskreno ja nisam neka od kuhinje al sad kako sam doma bome me uhvatilo 😂😂 danas na meniu plodovi mora na crveno sa njokima i tjesteninom (jer m ne voli njoke 😁) Mljaaaaaac, radila prvi put i prva liga 👌👌👌😁😁

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Hrabrica
    16. Svibanj 2019. 18:53

iva4

znaci Hrabrice ja nisam do kraja mogla prcitat sta radis za papat jer sam se sjetila mirisa plodova mora i odma mi se zeludac digo

Uf žao mi al meni je taaaako paaaasaaalooo 😂🤗🍴

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

• leptiric00
    16. Svibanj 2019. 21:29

Ja nazalost isto nemogu kuhati,jer mi se zeludac okrene na 360,pa muz kuha,zao mi ga,i jedva ga cekam osloboditi,ali nazalost,jer ujutro i navecer povracam,i neznam kako Vi,ali mene sve pogada i samo bi plakala 😂

Angie1205
    17. Svibanj 2019. 06:46

Dobro jutro curke!! 
    Samo da prijavim da je u kinu bilo super, da sam se natrpala ko prasica i da su mi nachosi sa sirom tako pasaliiiii da sam pojela cijelu onu porciju sama 🙈
    U prvih 15-ak min crtica nachosa vise nije bilo a starija kcer dreknula na sav glas “mama sve si pojela!?” 😳
    Cure koje uzimate utrogestane, jel ih stavljate tamo dolje il ih pijete? 

Aristea
    17. Svibanj 2019. 06:58

Ja dok citam vase komentare  mogu reci da bas nemam neki apetit niti posebnu zelju za nekom hranom... Jedem kao i uvijek, mozda tu i tamo vise ali rijetko. Vise samu sebe tjeram da jedem vise voca nego inace i da izbjegavam junk food. Nadam se da ce tako i ostati haha 😏 sve se pitam jel samnom sve okej? Zakaj ne jedem vise? Dobro i mucnine su mi bile jake jedno tjedan dana i sad skroz prestale... Vjv je i to razlog... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lala3
    17. Svibanj 2019. 07:44

Jutro cure, kako ste danas? Ja se konacno naspavala 🙃.. sto se tice hrane samo tresnje sto su mi bas ono nesto sto bih uvijek mogla jesti.. ja sam cure moje zakoracila u drugo tromjes. a tek neki dan sam prvi put povracala, bilo je bas intenzivno, dva dana nista nisam mogla jesti, a da ne povratim, ne znam sta se desilo... kod mene izgleda naopako sve 🙃

Angie1205
    17. Svibanj 2019. 09:03

Niste jedine zombice vjerujte mi. Vidjela sam u ogledalu jutros da izgledam spooky, al kad me teta u vrticu pitala sto se dogodilo...shvatila sam da izgledam strasnije no sto sam mislila 😱

Dalindas
    17. Svibanj 2019. 10:13

Jutro cure ,ja se budim prerano i onda cijeli dan zijevam . Još danas imam smjenu od 11 do 9 ,ima da zaspim stojećki 🤣 
    Sto se tiče hrane ,budem gladna -krenem jesti pa nakon par zalogaja sita i malo mi muka i onda opet za sat vremena gladna . Neke veće mučnine i povraćanje se još nisu pojavile 

flower
    17. Svibanj 2019. 10:53

Cure, ja došla sa pregleda i moja bebica je suuuuper 😊... I po uzv-u je naprednija za tjedan dana i velika je 5.7cm 🙂.... Baš sam happy...A evo i slikice ❤️😍

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

malabubamara
    17. Svibanj 2019. 10:55

Angie1205

Dobro jutro curke!!
    Samo da prijavim da je u kinu bilo super, da sam se natrpala ko prasica i da su mi nachosi sa sirom tako pasaliiiii da sam pojela cijelu onu porciju sama 🙈
    U prvih 15-ak min crtica nachosa vise nije bilo a starija kcer dreknula na sav glas “mama sve si pojela!?” 😳
    Cure koje uzimate utrogestane, jel ih stavljate tamo dolje il ih pijete?

Cao, ja sam ih prvo pila (propisani su mi zbog smedjeg iscjetka), Ali kako nakon 8 dana nije prestao iscjedak, Dr mi je rekla da koristim vaginalno. Nakon 2 kapsule stavljene vaginalno iscjetka nema 🥳🥳 (nadamo se da ce taking ostati :) )

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.