Vi se raspisale o kuhanju i odma mi zazubice narasle 😂😂😂 Iskreno ja nisam neka od kuhinje al sad kako sam doma bome me uhvatilo 😂😂 danas na meniu plodovi mora na crveno sa njokima i tjesteninom (jer m ne voli njoke 😁) Mljaaaaaac, radila prvi put i prva liga 👌👌👌😁😁
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
znaci Hrabrice ja nisam do kraja mogla prcitat sta radis za papat jer sam se sjetila mirisa plodova mora i odma mi se zeludac digo
Uf žao mi al meni je taaaako paaaasaaalooo 😂🤗🍴
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Ja nazalost isto nemogu kuhati,jer mi se zeludac okrene na 360,pa muz kuha,zao mi ga,i jedva ga cekam osloboditi,ali nazalost,jer ujutro i navecer povracam,i neznam kako Vi,ali mene sve pogada i samo bi plakala 😂
Dobro jutro curke!!
Samo da prijavim da je u kinu bilo super, da sam se natrpala ko prasica i da su mi nachosi sa sirom tako pasaliiiii da sam pojela cijelu onu porciju sama 🙈
U prvih 15-ak min crtica nachosa vise nije bilo a starija kcer dreknula na sav glas “mama sve si pojela!?” 😳
Cure koje uzimate utrogestane, jel ih stavljate tamo dolje il ih pijete?
Ja dok citam vase komentare mogu reci da bas nemam neki apetit niti posebnu zelju za nekom hranom... Jedem kao i uvijek, mozda tu i tamo vise ali rijetko. Vise samu sebe tjeram da jedem vise voca nego inace i da izbjegavam junk food. Nadam se da ce tako i ostati haha 😏 sve se pitam jel samnom sve okej? Zakaj ne jedem vise? Dobro i mucnine su mi bile jake jedno tjedan dana i sad skroz prestale... Vjv je i to razlog...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro cure, kako ste danas? Ja se konacno naspavala 🙃.. sto se tice hrane samo tresnje sto su mi bas ono nesto sto bih uvijek mogla jesti.. ja sam cure moje zakoracila u drugo tromjes. a tek neki dan sam prvi put povracala, bilo je bas intenzivno, dva dana nista nisam mogla jesti, a da ne povratim, ne znam sta se desilo... kod mene izgleda naopako sve 🙃
Niste jedine zombice vjerujte mi. Vidjela sam u ogledalu jutros da izgledam spooky, al kad me teta u vrticu pitala sto se dogodilo...shvatila sam da izgledam strasnije no sto sam mislila 😱
Jutro cure ,ja se budim prerano i onda cijeli dan zijevam . Još danas imam smjenu od 11 do 9 ,ima da zaspim stojećki 🤣
Sto se tiče hrane ,budem gladna -krenem jesti pa nakon par zalogaja sita i malo mi muka i onda opet za sat vremena gladna . Neke veće mučnine i povraćanje se još nisu pojavile
Cure, ja došla sa pregleda i moja bebica je suuuuper 😊... I po uzv-u je naprednija za tjedan dana i velika je 5.7cm 🙂.... Baš sam happy...A evo i slikice ❤️😍
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Dobro jutro curke!!
Samo da prijavim da je u kinu bilo super, da sam se natrpala ko prasica i da su mi nachosi sa sirom tako pasaliiiii da sam pojela cijelu onu porciju sama 🙈
U prvih 15-ak min crtica nachosa vise nije bilo a starija kcer dreknula na sav glas “mama sve si pojela!?” 😳
Cure koje uzimate utrogestane, jel ih stavljate tamo dolje il ih pijete?
Cao, ja sam ih prvo pila (propisani su mi zbog smedjeg iscjetka), Ali kako nakon 8 dana nije prestao iscjedak, Dr mi je rekla da koristim vaginalno. Nakon 2 kapsule stavljene vaginalno iscjetka nema 🥳🥳 (nadamo se da ce taking ostati :) )
Sortiraj odgovore
Najstariji