Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    16. Svibanj 2019. 14:04

Ja jos nisam u stanju kuhati...mucnine, mirisi, umor, gubitak teka...al evi danas cu osloboditi svekrvu konacno pa cu ispeci batake i krumpir...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Nasty
    16. Svibanj 2019. 14:13

Mmmmm spiza.. Dobar tek svima! Ja sve volim osim tripica i mlijeka. Danas pečem oslića i kuham mahune sa kumpirom, malo maslinovig ulja, zeru soli i papra. Također radim puding od prosa sa agavinim sirupom i narančom za kasnije. Mljac! 

annika
    16. Svibanj 2019. 14:19

bok cure
    ja sam danas morala kod kozmetičarke- lice mi je podivljalo u trudnoći, grozno izgleda
    sutra ranije s posla pa kod socijalne ginekologice na pregled
    što se tiče ručka i kuhanja: povraća mi se i na sam pogled na većinu hrane tako da sma ovih dana grozna mater i djeci pravim knedle, tjestenine sa povrćem. 

[iimg]

Angie1205
    16. Svibanj 2019. 14:23

Annika i ja sam tako prije koji tjedan dok mi je sve smrduckalo 🤮 a sad mi je neke stvari bas gust kuhati, sto veli moj muz... “sve za guzicu”😂😂
    Jutros kad sam se porezala prvo sto je rekao je “ljube pa nece hrana pobjec!” 🙈 Procitao me odmah da sam si pravila jest...vec sam prozirna s klopanjem! 
    Moje curke se toliko vesele crticu i odlaskom u kino a ja se jednako toliko veselim onim tortillama sa sirom 🌮🧀

bee17
    16. Svibanj 2019. 14:26

Ja nisam povracala, al stalno mi je bila muka i gadilo mi se doslovno sve. Negdje prije 10ak dana pocela vise manje normalno jesti i puno se bolje osjecam, a bila sam u fazi gadi mi se sve, a muka mi cim osjetim imalo glad, pa su radili suhi keksi i krekeri i stapići. Sad je bas ok. 

mala.le.90.
    16. Svibanj 2019. 14:34

bee17

Ja nisam povracala, al stalno mi je bila muka i gadilo mi se doslovno sve. Negdje prije 10ak dana pocela vise manje normalno jesti i puno se bolje osjecam, a bila sam u fazi gadi mi se sve, a muka mi cim osjetim imalo glad, pa su radili suhi keksi i krekeri i stapići. Sad je bas ok.

Kod mene identicno😁💪

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

bee17
    16. Svibanj 2019. 14:37

Ako te tjesi jos malo i bit ces bolje :D

• Lala27
    16. Svibanj 2019. 14:44

Ja se priključujem, sad sam 8+1 i sve mi se gadi, ništa ne bih jela, a onda bi mi bilo muka jer sam gladna i sve tako u krug 😵 Samo da prođe ovaj period, jedva čekam normalno jesti😁 Najviše mi se gadi meso i inače mirisi hrane, nije mi dobro kad otvorim frižider 😂

tinika
    16. Svibanj 2019. 14:58

Zakaj mi se samo slatko jakkkkooo jede.?? 🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Angie1205
    16. Svibanj 2019. 15:09

Iva javim ti navecer jel se i meni zgadilo...mada cisto sumnjam da je 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.