Ja jos nisam u stanju kuhati...mucnine, mirisi, umor, gubitak teka...al evi danas cu osloboditi svekrvu konacno pa cu ispeci batake i krumpir...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mmmmm spiza.. Dobar tek svima! Ja sve volim osim tripica i mlijeka. Danas pečem oslića i kuham mahune sa kumpirom, malo maslinovig ulja, zeru soli i papra. Također radim puding od prosa sa agavinim sirupom i narančom za kasnije. Mljac!
bok cure
ja sam danas morala kod kozmetičarke- lice mi je podivljalo u trudnoći, grozno izgleda
sutra ranije s posla pa kod socijalne ginekologice na pregled
što se tiče ručka i kuhanja: povraća mi se i na sam pogled na većinu hrane tako da sma ovih dana grozna mater i djeci pravim knedle, tjestenine sa povrćem.
[iimg]
Annika i ja sam tako prije koji tjedan dok mi je sve smrduckalo 🤮 a sad mi je neke stvari bas gust kuhati, sto veli moj muz... “sve za guzicu”😂😂
Jutros kad sam se porezala prvo sto je rekao je “ljube pa nece hrana pobjec!” 🙈 Procitao me odmah da sam si pravila jest...vec sam prozirna s klopanjem!
Moje curke se toliko vesele crticu i odlaskom u kino a ja se jednako toliko veselim onim tortillama sa sirom 🌮🧀
Ja nisam povracala, al stalno mi je bila muka i gadilo mi se doslovno sve. Negdje prije 10ak dana pocela vise manje normalno jesti i puno se bolje osjecam, a bila sam u fazi gadi mi se sve, a muka mi cim osjetim imalo glad, pa su radili suhi keksi i krekeri i stapići. Sad je bas ok.
Ja nisam povracala, al stalno mi je bila muka i gadilo mi se doslovno sve. Negdje prije 10ak dana pocela vise manje normalno jesti i puno se bolje osjecam, a bila sam u fazi gadi mi se sve, a muka mi cim osjetim imalo glad, pa su radili suhi keksi i krekeri i stapići. Sad je bas ok.
Kod mene identicno😁💪
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja se priključujem, sad sam 8+1 i sve mi se gadi, ništa ne bih jela, a onda bi mi bilo muka jer sam gladna i sve tako u krug 😵 Samo da prođe ovaj period, jedva čekam normalno jesti😁 Najviše mi se gadi meso i inače mirisi hrane, nije mi dobro kad otvorim frižider 😂
Iva javim ti navecer jel se i meni zgadilo...mada cisto sumnjam da je 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji