Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dalindas
    16. Svibanj 2019. 11:14

Ajme Angie 😱😱😱

Angie1205
    16. Svibanj 2019. 11:55

Kad te krene onda te krene 😳

mala.le.90.
    16. Svibanj 2019. 12:10

Blago vama cure, nas drugi pregled je tek za desetak dana. Tada ce biti skoro 11 tjedana, abd. Meni se su mucnine malo smanjile, osjetim ih tek popodne ili navecer. I mrvicu vise mogu jesti...ali me umor cesto svlada...
    Ima li netko da je u 9.tt, kako se osjeca?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Angie1205
    16. Svibanj 2019. 12:16

Malale nema nam druge nego se oboruzat strpljenjem. Ja u slj mj dana do sljedeceg pregleda moram obavit hrpu pretraga!! Urinokulturu, stitnjaca, komb,probir i krvnu grupu. Naravno da nemam papir sa krvnom grupom i rh faktorom od proslih trudnoca 👿
    Jel zna netko kak to ide u Petrovoj 3, samo se pojavis sa uputnicom ili?? Ja sam sve to zaboravila 🙈

Livia
    16. Svibanj 2019. 12:30

Angie nema narucivanja na transfuziji, samo dodes. Do 11 uzimaju uzorke cini mi se. 
    Danas posebno osjetim sirenje maternice, stalno me nesto pika i boli. 
    Trazim online sto obuci za svadbu krajem 6. mj. Imala sam strukirani kombinezon u planu ali cini mi se da s 13 tt vise nece bit jasnog struka 😁 Pa trazim zamjenu. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Livia
    16. Svibanj 2019. 12:30

Angie nema narucivanja na transfuziji, samo dodes. Do 11 uzimaju uzorke cini mi se. 
    Danas posebno osjetim sirenje maternice, stalno me nesto pika i boli. 
    Trazim online sto obuci za svadbu krajem 6. mj. Imala sam strukirani kombinezon u planu ali cini mi se da s 13 tt vise nece bit jasnog struka 😁 Pa trazim zamjenu. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Livia
    16. Svibanj 2019. 12:31

Sorry na duplicima, ne znam zasto duplo ode 🤦‍♀️

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Angie1205
    16. Svibanj 2019. 12:44

Dvaput je dvaput Livia 😂😂
    Hvala cure. Moram gabat kad je mm slobodan da me odveze jer cu se skljokat garant nakon vadjenja krvi, to mi je u zvijezdama zapisano 🤪
    Ja sam si danas nasla haljinu koja izgleda strukirano al zapravo ispod cicki ide onak u zvonkasti oblik i pase mi sad a mislim da ce bit dobra i kad busa jos poraste. Skontala sam da trapke vec sad nemogu nositi, trenirke i tajice su mi zasad ok al neke me znaju onak nazuljat a i ne hoda mi se bas cijelu trudnocu u tajicama 🤗
    Vec sam si opskrbila nekoliko ljetnih haljina i jedva cekam toplije dane. Imam mozda par debljih haljina za ovo vrijeme i samo ih vrtim u krug 🙈

Angie1205
    16. Svibanj 2019. 12:53

Iva ja sam skuhala grah, specem jos kobase prije nego mm dodje i mir, najedemo se i picimo u kino na crtic s curkama
    🥰

Angie1205
    16. Svibanj 2019. 13:55

Joooj ja obozavam tjesteninu u svim oblicima, iako gljive ne volim, al tjestenina...njokeeeee mmmmmm
    Al mm-u je to “slabo” 🙈 a meni dovoljno skuhat tjesto i posipat naribanim sirom, ja sretna i zadovoljna 🤪
    Al ovih dana kak smo bili u ludnici oko curki, preglesa i svega stalno smo na nekim brzinskim ruckovima i bas se veselim danasnjem grahu, malo toplog i jusnog za busu 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.