Hvala Flower ali citala sam sa traze i liste od placa ili je to prije tak bilo?
Meni ti je na toj potvrdi o plaći zadnjih 6 isplata jer po tome računaju iznos komplikacija
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Jutro cure :)
Je li neka od vas bila na 3D/4D ultrazvuku ? Ako je u kojem tjednu ?
I nosite li još traperice ?
Ja idem u 12 tj, odnosno u ponedjeljak na kombinirani probir i anomaly scan, ali ne znam kojim se to uzv-om radi, samo pretpostavljam da vjerojatno sa 3d ili 4d 🙂 evo ako je neka bila može plizz pojašnjenje 😆
A traperice ne nosim već tri tjedna 🤣🤣 užasno me stišću i sjedi ne mogu u njima...
Nadam se što prije lijepom vremenu i laganoj odjeći 😊
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Već sam mislila da umišljam da me stežu 🤣 drago mi je da nisam jedina 🤣
Dobro jutro svima. Da vam se pridruzimo. Citam i pratim od početka ali nikako se registrirati i ukljuciti.
Mi smo među malo "starijima" 11+3, termin 2.12. Zasad skolaska trudnoca, dr.kaze curica, mada mu i ne vjerujem previse ovako rano :) Imamo sina od 2 i pol godine.
Dobro jutro cureee!
Ja sam se danas probudila ljuta na cijeli svijet i svi me jako živciraju. Ovi na poslu najviše
Znam da su to hormoni ali baš me sve iritira... bljak.
Jutro cure!
Cestitam na ❤️!! Krasne slikice 😍
Dobrodosle nove!
Mjerenja kod kombiniranog probira se rade uglavnom 2d uzv, najbolja je vidljivost i najlakse mjerenje nuhalnog nabora. Na 3d/4d se ide kasnije u trudnoci, iza 25tt jer je tad beba najbolje velicine za takav prikaz. Jos je dovoljno mjesta u maternici da se sve vidi a nije premala. Te 3d slikice sluze vise roditeljima za uspomenu, nisu dijagnosticki ti uzv neophodni.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Ja cu se do kraja trudnoce valjda cijela osakatit 😳
Pojela sam jutros pecivo sa sirom i sunkom da nejdem gladna van, odvela malu u vrtic, skupljala papire po gradu i idem u ducan po dorucak br2! Necu burek i danas budem si doma slozila sendvic, i tako ja dosla doma, ni raspakirala se nisam do kraja...odmah u kuhinju slozit si klopu. Krenem rezat pecivo i doslovno si prerezem jagodicu srednjeg prsta!! 😱
Puna krpa krvi, zamotam si prst u papirnati rucnik...za par sekindi sve krvavo! Krenem po flaster...nemrem ga otvoriti! Ne mogu otvoriti hebeni flaster!!!! Zamotam opet prat u rucnik i uspijem otvorit flaster konacno i sad hodam po stanu sa prstom velicine kobase 🤕
Sortiraj odgovore
Najstariji