Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    16. Svibanj 2019. 07:51

Hvala Flower ali citala sam sa traze i liste od placa ili je to prije tak bilo?

flower
    16. Svibanj 2019. 07:55

Meni ti je na toj potvrdi o plaći zadnjih 6 isplata jer po tome računaju iznos komplikacija 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Angie1205
    16. Svibanj 2019. 08:02

Aha, budem vidjela onda kak to moji rade
    Hvala ti punoooo

Dalindas
    16. Svibanj 2019. 08:04

Jutro cure :) 
    Je li neka od vas bila na 3D/4D ultrazvuku ? Ako je u kojem tjednu ? 
    I nosite li još traperice ? 

flower
    16. Svibanj 2019. 08:27

Ja idem u 12 tj, odnosno u ponedjeljak na kombinirani probir i anomaly scan, ali ne znam kojim se to uzv-om radi, samo pretpostavljam da vjerojatno sa 3d ili 4d 🙂 evo ako je neka bila može plizz pojašnjenje 😆
    A traperice ne nosim već tri tjedna 🤣🤣 užasno me stišću i sjedi ne mogu u njima...
    Nadam se što prije lijepom vremenu i laganoj odjeći 😊

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Dalindas
    16. Svibanj 2019. 08:39

Već sam mislila da umišljam da me stežu 🤣 drago mi je da nisam jedina 🤣

bee17
    16. Svibanj 2019. 09:09

Dobro jutro svima. Da vam se pridruzimo. Citam i pratim od početka ali nikako se registrirati i ukljuciti.
    Mi smo među malo "starijima" 11+3, termin 2.12. Zasad skolaska trudnoca, dr.kaze curica, mada mu i ne vjerujem previse ovako rano :) Imamo sina od 2 i pol godine.

16. Svibanj 2019. 09:26

Dobro jutro cureee! 
    Ja sam se danas probudila ljuta na cijeli svijet i svi me jako živciraju. Ovi na poslu najviše 
    Znam da su to hormoni ali baš me sve iritira... bljak. 

Livia
    16. Svibanj 2019. 09:41

Jutro cure!
    Cestitam na ❤️!! Krasne slikice 😍
    Dobrodosle nove!
    Mjerenja kod kombiniranog probira se rade uglavnom 2d uzv, najbolja je vidljivost i najlakse mjerenje nuhalnog nabora. Na 3d/4d se ide kasnije u trudnoci, iza 25tt jer je tad beba najbolje velicine za takav prikaz. Jos je dovoljno mjesta u maternici da se sve vidi a nije premala. Te 3d slikice sluze vise roditeljima za uspomenu, nisu dijagnosticki ti uzv neophodni. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Angie1205
    16. Svibanj 2019. 10:24

Ja cu se do kraja trudnoce valjda cijela osakatit 😳
    Pojela sam jutros pecivo sa sirom i sunkom da nejdem gladna van, odvela malu u vrtic, skupljala papire po gradu i idem u ducan po dorucak br2! Necu burek i danas budem si doma slozila sendvic, i tako ja dosla doma, ni raspakirala se nisam do kraja...odmah u kuhinju slozit si klopu. Krenem rezat pecivo i doslovno si prerezem jagodicu srednjeg prsta!! 😱
    Puna krpa krvi, zamotam si prst u papirnati rucnik...za par sekindi sve krvavo! Krenem po flaster...nemrem ga otvoriti! Ne mogu otvoriti hebeni flaster!!!! Zamotam opet prat u rucnik i uspijem otvorit flaster konacno i sad hodam po stanu sa prstom velicine kobase 🤕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.