heeej! evo i mene nazad malo. 😊
borim se zadnjih dana s laganom mukicom. budem gladna, a sve mi je odvratno. i najveci problem je jesti na poslu. uzmem dorucak i otvorim ga na poslu i fuuuuj! nema sanse da pojedem.
Nego, jel za onaj prvi krvni nalaz mogu izvaditi krv kod svoke doktorice? Vadim stitnjacu, glukozu, zeljezo... standard.
Ajme ajme kakve divne slikice, nadam se da ćemo i mi imati takvu idući cetvrtak…
Prekrasno ❤
Hei, ja idem U CETVRTAK U 15 H,Kad ti ides?😁
Tek navečer u 7...
heeej! evo i mene nazad malo. 😊
borim se zadnjih dana s laganom mukicom. budem gladna, a sve mi je odvratno. i najveci problem je jesti na poslu. uzmem dorucak i otvorim ga na poslu i fuuuuj! nema sanse da pojedem.
Nego, jel za onaj prvi krvni nalaz mogu izvaditi krv kod svoke doktorice? Vadim stitnjacu, glukozu, zeljezo… standard.
Ovo ti je uputnica za laboratorij u Švarcovoj i ova bijela uputnica ti je samo ovako da imaš, a već je puštena tamo u laboratorij pa mislim da bi tamo trebala otici. Ja isto spadam u taj lab.
hvala draga Piba.
Ma problem je kaj sam se odselila dosta dalje od tamo, a doktorica mi je ostala ista jer je dobra, a nikad nisam bila puno bolesna. Sad kad cu trebati cesce ici tamo na vadjenje krvi, bit ce mi tlaka stalno putovati na drugi kraj grada. A u svom kvartu imam laboratorij... 🙄 al ne spadam tu...
Prekrasne slikice divnih malih bica,ja idem u utorak,jedva cekam ❤️🥰 kakav ce moj mali covjek biti sa 10 tt ❤️🍼
Cure čestitam, predivne su vam bebice! 😘😍
Ja idem u četvrtak popodne za tjedan dana..
Pozdrav, cure, da se javim.... Živa sam, jedva živa... 🙄 Starijoj maloj idu zubici, nervozna je, stalno se hoće nositi... Leđa me ubijaju, ajme. Ima netko preporuku za dobar jastuk? Zadnjih mjesec dana sam promijenila 3 (ova koja sam imala doma) i jos uvijek se budim s boli u leđima i ramenima. Umornija se probudim neg sam otisla spavati. 😔
Cure, slike su krasne 😍 jedva čekam svoj pregled, tek za 2 tj. Inace mi vrijeme brzo prolazi, al mislim da će ova dva tjedna bit jako spora 🙄
hvala draga Piba.
Ma problem je kaj sam se odselila dosta dalje od tamo, a doktorica mi je ostala ista jer je dobra, a nikad nisam bila puno bolesna. Sad kad cu trebati cesce ici tamo na vadjenje krvi, bit ce mi tlaka stalno putovati na drugi kraj grada. A u svom kvartu imam laboratorij… 🙄 al ne spadam tu…
Ti možeš svog ginekologa tražiti crvenu uputnicu s kojom onda možeš u bilo koji laboratorij.
Npr. Ja sam sad zadnje tražila svog da mi da uputnicu za merkur, a ne za svarcovu pa nije htio jer su njima valjda te bijele "jeftinije" od crvenih.
Isto sam odselila od tamo i nekako više vjerujem laboratoriju u bolnici.
Ja danas opet muku mucim s kihanjem 😂😂 držim se za trbuh svaki put kad kihnem i sve me zaboli.
Jutro curke 😘
Ja se nocas kao malo bolje naspavala no proslih noci al svasta mi dodje u glavu pa me zbudi i tak u krug do jutra 😳
Jel netko od vas zna kaj sve trebam kod prve predaje papira za komplikacije?? Do sad sam bila na bo koje mi je jucer zatvorila i otvorila komplikacije a kolko sam citala tu treba jos hrpa papira??
Jutro cure.... Za komplikacije ti treba potvrda o plaći od poslodavca, kopija osobne, kopija tekućeg računa i kopija zdravstvene i doznaka za komplikacije i još tamo kad dođeš ćeš popuniti jedan papir i to je to :)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Sortiraj odgovore
Najstariji