Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    UnaNuna
    15. Svibanj 2019. 19:48

heeej! evo i mene nazad malo. 😊
    borim se zadnjih dana s laganom mukicom. budem gladna, a sve mi je odvratno. i najveci problem je jesti na poslu. uzmem dorucak i otvorim ga na poslu i fuuuuj! nema sanse da pojedem.

Nego, jel za onaj prvi krvni nalaz mogu izvaditi krv kod svoke doktorice? Vadim stitnjacu, glukozu, zeljezo... standard.

• piba7
    15. Svibanj 2019. 20:31

tinika

piba7

Ajme ajme kakve divne slikice, nadam se da ćemo i mi imati takvu idući cetvrtak…
    Prekrasno ❤

Hei, ja idem U CETVRTAK U 15 H,Kad ti ides?😁

Tek navečer u 7...

• piba7
    15. Svibanj 2019. 20:36

UnaNuna

heeej! evo i mene nazad malo. 😊
    borim se zadnjih dana s laganom mukicom. budem gladna, a sve mi je odvratno. i najveci problem je jesti na poslu. uzmem dorucak i otvorim ga na poslu i fuuuuj! nema sanse da pojedem.

Nego, jel za onaj prvi krvni nalaz mogu izvaditi krv kod svoke doktorice? Vadim stitnjacu, glukozu, zeljezo… standard.

Ovo ti je uputnica za laboratorij u Švarcovoj i ova bijela uputnica ti je samo ovako da imaš, a već je puštena tamo u laboratorij pa mislim da bi tamo trebala otici. Ja isto spadam u taj lab.

UnaNuna
    15. Svibanj 2019. 20:54

hvala draga Piba.
    Ma problem je kaj sam se odselila dosta dalje od tamo, a doktorica mi je ostala ista jer je dobra, a nikad nisam bila puno bolesna. Sad kad cu trebati cesce ici tamo na vadjenje krvi, bit ce mi tlaka stalno putovati na drugi kraj grada. A u svom kvartu imam laboratorij... 🙄 al ne spadam tu...

• leptiric00
    15. Svibanj 2019. 21:28

Prekrasne slikice divnih malih bica,ja idem u utorak,jedva cekam ❤️🥰 kakav ce moj mali covjek biti sa 10 tt ❤️🍼

Nasty
    15. Svibanj 2019. 21:57

Cure čestitam, predivne su vam bebice! 😘😍
    Ja idem u četvrtak popodne za tjedan dana.. 

• Lela Doronjski
    16. Svibanj 2019. 07:05

Pozdrav, cure, da se javim.... Živa sam, jedva živa... 🙄 Starijoj maloj idu zubici, nervozna je, stalno se hoće nositi... Leđa me ubijaju, ajme. Ima netko preporuku za dobar jastuk? Zadnjih mjesec dana sam promijenila 3 (ova koja sam imala doma) i jos uvijek se budim s boli u leđima i ramenima. Umornija se probudim neg sam otisla spavati. 😔
    Cure, slike su krasne 😍 jedva čekam svoj pregled, tek za 2 tj. Inace mi vrijeme brzo prolazi, al mislim da će ova dva tjedna bit jako spora 🙄

• piba7
    16. Svibanj 2019. 07:05

UnaNuna

hvala draga Piba.
    Ma problem je kaj sam se odselila dosta dalje od tamo, a doktorica mi je ostala ista jer je dobra, a nikad nisam bila puno bolesna. Sad kad cu trebati cesce ici tamo na vadjenje krvi, bit ce mi tlaka stalno putovati na drugi kraj grada. A u svom kvartu imam laboratorij… 🙄 al ne spadam tu…

Ti možeš svog ginekologa tražiti crvenu uputnicu s kojom onda možeš u bilo koji laboratorij. 
    Npr. Ja sam sad zadnje tražila svog da mi da uputnicu za merkur, a ne za svarcovu pa nije htio jer su njima valjda te bijele "jeftinije" od crvenih.
    Isto sam odselila od tamo i nekako više vjerujem laboratoriju u bolnici.
    Ja danas opet muku mucim s kihanjem 😂😂 držim se za trbuh svaki put kad kihnem i sve me zaboli.

Angie1205
    16. Svibanj 2019. 07:08

Jutro curke 😘
    Ja se nocas kao malo bolje naspavala no proslih noci al svasta mi dodje u glavu pa me zbudi i tak u krug do jutra 😳
    Jel netko od vas zna kaj sve trebam kod prve predaje papira za komplikacije?? Do sad sam bila na bo koje mi je jucer zatvorila i otvorila komplikacije a kolko sam citala tu treba jos hrpa papira??

flower
    16. Svibanj 2019. 07:39

Jutro cure.... Za komplikacije ti treba potvrda o plaći od poslodavca, kopija osobne, kopija tekućeg računa i kopija zdravstvene i doznaka za komplikacije i još tamo kad dođeš ćeš popuniti jedan papir i to je to :) 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.