Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    13. Svibanj 2019. 09:49

Ja sam isto na poslu i nervozna sam jer me probada u jajnicima..
    Kad bi bar znala što je od toga "normalna" bol.. baš me onako zigaju jajnici. S tim da je moguće da su to i crijeva. 
    Probudila sam se u 5 s jakom mucninom, ali sam ostala ležati pa je prošlo. Jedva čekam da radni dan zavrsi pa da mogu doma.

Angie1205
    13. Svibanj 2019. 10:31

Slazem se sa Ivom i moj savjet svima je da zbrisete na bolovanje cim prije ako mozete. I ja se dosadjujem al kad me uhvati ludilo ja uzmem svoje crckarije pa ukrasavam kutijice, bojam, pisem...i prodje vrijeme nekako. Najvaznije je da se sada cuvate i mazite busonju sto vise 😉

Angie1205
    13. Svibanj 2019. 10:53

Kako vi cure stojite sa zeljama ili potrebom za odredjenom vrstom hrane ili okusima?? 
    Ja sam poludila za slanim i kiselim 🙈
    Inace volim svo voce al sad skoro svaki dan maznem po 2-3 limuna!
    I inace sam “neslani Jovan” (citaj:nikad nista ne dosoljavam) al sad stvarno jedem turbo slano! Burek je pocetak svakog dana 🤪

UnaNuna
    13. Svibanj 2019. 11:03

A kaj mogu uzeti samo bolovanje, bez cuvanja trudnoce? Sumnjam da ce mi jos dati, tek sam 5+5...

Angie1205
    13. Svibanj 2019. 11:14

Ja kad sam svojoj dr rekla gdje i sto radim samo je okrenula ocima i pisala bolovanje, komplikacije otvara kad srceko prokuca.
    Ja radim pod velikim stresom, sa velikim i teskim paketima, novcem i 8 sati sam na nogama a jos ako uzme u obzir moj nizak tlak, stvarno mi ne treba rizik da padam u nesvijest na poslu i sl. 

Angie1205
    13. Svibanj 2019. 11:14

Ja kako sam piskila test, radila sam dva dana i otisla ginici i dala mi bolovanje

UnaNuna
    13. Svibanj 2019. 11:38

Ja radim ko graficki dizajner. Sjedim 8 sati i baustela na kompjuteru. Nemam strasno stresan posao osim kad se radi o rokovima, ali mi je kolektiv sje***. Ne volim direktora... Sto cuuuuuuu

mala.le.90.
    13. Svibanj 2019. 11:51

Ma cure, tko god moze zbrisat na bolovanje neka ide. Pogotovo ako imate los kolektiv i velik stres. Ja sam prvu trudnocu radila, dokazivala se kretenima i idiotima, skakala ko majmun, na kraju imala spontani. Ne kazem da je to bio uzrok, ali mi svakako nije trebalo da se sekiram oko posla dok sam trudna. Znam da je novac svima potreban, ali prezivjet ce se i s manjom placom. Beba je puno bitnija. 
    Tko ima idealne uvjete na poslu, neka radi, a ja znam sto bih...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Angie1205
    13. Svibanj 2019. 11:52

Svaki posao je stresan na neki svoj nacin al mislim da je rad s ljudima najgori, osobito kad radis u takvoj sredini da ti dolaze kao stranke ustogljenci sa zrnom graska u glavi pa izgubis sat vremena i 5 kg zivaca da im nesto pojasnis uopce! 🤪
    Nek sam ja doma i svima vama zelim sto raniji gibanac na kaucarenje i ljencarenje 😉

• leptiric00
    13. Svibanj 2019. 12:10

Ja radim do 24.5 i odlazim  na dugi odmor,prije sam rekla da cu raditi do kraja,a sad sam si premislila,pa zasto bi,ovo mi je samo par put u zivotu i ocu uzivati,kod ginekologa sam koji bas ne daje bolovanje al sam ga nagovorila 😂☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.