Zene imate kakva iskustva sa poliklinikom podobnik,ja se narucils na pregled i na nifty,molim da mi napisite kakva su Vam iskustva koje ste vec bile tamo,sa prvom,drugom ili trecom trudnocom!!!hvalaaaaaa
Curke mi bili na hitnoj popodne radi mini krvarenja i ispalo je da nema razloga za paniku, da je bio neki mini hematom.. I ono najbolje, zahvaljujuci dobroj volji predivnog doktora da ponovimo uzv i na boljem aparatu, VIDJELI SMO NASU MRVU OD 3 MM I SRCEKO KAKO KUCA 💓💓💓💓💓 Kaze doktor, poklon za majcin dan 💓💓💓💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
cure kakva su vasa iskustva sa sexom u trudnoci?? imate li uopce zelju? dali uopce smijete ,tj dali imate dopustenje od doktora? ima bas malo tema o tom …
Ja bas imam zelju…ali odlucili smo se max. cuvat i odmarati do 12.tjedna.
Bez obzira sto dr dopusta i sad, jednostavno se plasim..
Mozete svakako drugacije se igrati ako se bas bojis klasicno 🙌🤭😉
Ne znam gdje da me takne, sva sam stegnuta i napuhana, najbolja sam za poletit😂😂😂😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Curke mi bili na hitnoj popodne radi mini krvarenja i ispalo je da nema razloga za paniku, da je bio neki mini hematom.. I ono najbolje, zahvaljujuci dobroj volji predivnog doktora da ponovimo uzv i na boljem aparatu, VIDJELI SMO NASU MRVU OD 3 MM I SRCEKO KAKO KUCA 💓💓💓💓💓 Kaze doktor, poklon za majcin dan 💓💓💓💓
ajme rasplakase me 😭💕😭💕😭💕
Joj bome smo i mi plakali od srece 💓 Krenuli gore sa strahom a doceka nas mrva sa srcekom da se vidimo prvi put 💓💓 Bili na Merkuru, prvo na hitnoj al je tamo slab uzv i nije vidio plod sto me zabrinulo, pa smo se spustili u kliniku gdje je brutalan i jaci aparat i tamo nas docekalo iznenadenje 💓💓💓💓
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Hvala vam 💓 😊
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
Jutrooo curke!
Hrabrice bas mi je drago da si vidjela i cula to malo ❤️!! 🤗
Ja brojim sate do srijede kad idem na uzv, mislim da necu ni spavat od nestrpljenja 🙈
Jucer mi bio rockas, da mi mm nije pripremio iznenadjenje i tortu ja ne bi bila ni svjesna rodjendana. Ovi dani oko rockasa su mi bas teski i samo mi je tata na pameti 😔
Ni ovaj tj mi nece bit puno mirniji, danas sa malom logopedu pa psihologu, sutra na vjestacenje pa srijeda konacno ja na redu za doktore!! Znam da ima vas jos koje imate skolarce al nadam se da nijedna nije a ni nece prolaziti ovo sto mi sad s malom prolazimo 👿
Samo mi drzte figice da ne pregorim sa zivcima!
Ja radim.
Sjedim, tu i tamo osjetim lagano probadanje...
Najradije bih domaaaaa 😭😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji