Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    13. Svibanj 2019. 14:59

Livia da, obzirom da je imala odgodu lani, i obzirom na njenu dijagnozu trazimo asistenta u nastavi pa mora proc sito i reseto da bi se to i ostvarilo. Uzas kaj traze od papirologije, kao da ja eto zelim da moje dijete ima asistenta jer je to meni bas fora 👿
    Iako ce ici u drugu skolu moramo na upis u skolu gdje spadamo po adresi a da vidis psihologicu skolsku, ja je se uplasim kakav zena ima stav, a kamoli ne dijete od 7 godina koje uz sve sto je prozivjela ima strah od nepoznatog. 😳

lala3
    13. Svibanj 2019. 15:02

Nego ima li ko zainteresiran da nam "sklepa" kakvu tabelicu sa terminima poroda? 😊, pa cemo je mijenjati, dopunjavati.. kako je super tamo na jesenskim, vec se upisuje pol bebe, kako koja sazna

Livia
    13. Svibanj 2019. 15:08

Joj stanje s asistentima je strasno. Nisu ni propisi jasno regulirani a ljudi masovno fali tako da se kemija svakako. Ja sam logoped, radim u zdravstvu ali znam stanje od kolega u skolstvu. 
    Za psihologicu ne znam sto bi ti rekla, sreca pa cete u drugu skolu. I meni je prosle godine vec bilo dosta svih redovnih pregleda koje smo za upis obavljali, mogu mislit kako je jos s pustom papirologijom. 😰
    Mogu ja sastaviti tablicu ako hocete, vec sam predlagala :) Samo napisite termine. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

tinika
    13. Svibanj 2019. 17:32

A dal ima.koja slicno iskustvo ,bila sam kod gin i jos.ne vidi plod kaze da je prerano, da s 4 tjedna ne.moze vidjeti nista,poludim od brige.
    CESTITKE SVIMA NA PLUSICIMA.

mala.le.90.
    13. Svibanj 2019. 17:43

tinika

A dal ima.koja slicno iskustvo ,bila sam kod gin i jos.ne vidi plod kaze da je prerano, da s 4 tjedna ne.moze vidjeti nista,poludim od brige.
    CESTITKE SVIMA NA PLUSICIMA.

To je normalno, sad ti nista ne moze vidjeti...probaj za 10-15 dana, tada ce biti sve drugacije😀
    Ja sam u 6.tjednu tek vidjela. Ne brini i uzivaj hehe

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

flower
    13. Svibanj 2019. 17:48

Tinika... Ja sam prvi put na uzv bila sa 5 tj i vidjela se samo gestacijska vrećica.... I Rekla mi gin. da dođem opet za dva tjedna i tada je već i srceko kucalo, tako da bez brige :) ... Ja sam danas 11+1... :) :) 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

tinika
    13. Svibanj 2019. 17:50

Strah me jer.ne vidi ni gestacijsku vrecicu 😕

flower
    13. Svibanj 2019. 17:58

Ako je test pozitivan i ako se beta pravilno dupla nema razloga za strah :) ... 4 tjedna je jako malo da se bilo što vidi, još i ako je implantacija recimo bila kasnila.... Nema razloga za strah, pričekati još malo i onda ponovno na uzv ;)... Sretno :) 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

tinika
    13. Svibanj 2019. 18:08

Sutra cu ici privatno vadit betu pa da se smirim.barem to.hvala 😍

annika
    13. Svibanj 2019. 18:11

novim trudnicama želim dobrodošlicu, svima koje ste bile na pregledu i čule srce kako kuca
    ja radim i moja gin jako teško daje bolovanje i komplikacije. imala sam 1 spontani i prošla trudnoća je bila prijeteći spontani, putujem svaki dan 100 km i stresno mi je dosta na poslu, uz to radim s djecom i izložena sam stalno kojekakvim virusima i boleštinama koje haraju ali rekla je gin da će mi otvoriti komplikacije jedino ako krenem jako povraćati. evo baš sutra vodim 40 djece u zagreb- znači 500 km vožnje i hodanje po ovom vremenu i danas smo imali cijeli cirkus oko toga jer je stanje u zagrebu koma, ali eto...

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.