Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malabubamara
    13. Svibanj 2019. 12:15

Zdravo drage mame, 
    Mozda sam promasila temu, ali mi treba savjet :( 
    Prema UZV trudna sam 8+1 racunajuci prema zadnjoj menstruaciji 10+1). 
    U proslu srijedu mi se pojavila smedja flekica na donjem vesu. U cetvrtak bila na kontroli, culi amo bebino srce :). Dr mi je propisala Utrogestan 3x1 dok ne nestane smedji is jedak, nakkn toga 2x1 mjesec dana. Od cetvrtka vecinom lezim, mirujem, malo sasvim prosetam. Svaki dan mi se jednom dnevno pojavi mala smedja flekica, I evo danas isto  vec 6. dan. Pomalo vec brinem, nadala Sam se da ce to proci nakon 2,3 dana.  Stomak me, kada lezim skoro uopste ne boli (nekad u donjem stomaku u predjelu jajnika ipi na sredini). Kada ustanem ili na okretanje, pokret tupo boli. 
    Da li treba da brinem? :( 
    Prva mi je trudnoca I sve bih dala da sacuvam mrvicu ❤️

tinika
    13. Svibanj 2019. 12:27

Boook trudnice mojeee.. EVO I MENE NAPOKON nakon 8/9.mj pokusavanja :) 
    Samo se nadam da je to to jer tek idem 23.05.na.prvi ulrtazvuk nakon "par"pozitivnih testova. 
    Sretnooo 🤰🏻

tinika
    13. Svibanj 2019. 12:30

J

Angie1205
    13. Svibanj 2019. 12:33

Evo teeeee!!
    Za friske cure...Tinika je moj suborac sa druge teme 🥰

tinika
    13. Svibanj 2019. 12:35

Napokon da se i ja pridruzim!! 
    Jesam, zajedno cemo do kraja !!!!:) 🧚🏻‍♀🧚🏻‍♂🧚🏻‍♀🧚🏻‍♂🧚🏻‍♀

Angie1205
    13. Svibanj 2019. 13:24

Malabubamara a sto ti je gin rekao sto je uzrok tom iscjedku? Ako je hematom u pitanju nije cudno da curka po malo, to se hematom cisti i izlazi al ako je nesto drugo posrijedi ne bi znala. Jesi probala kontaktirat gina?

lala3
    13. Svibanj 2019. 13:26

Dobrodosla tinika 😊.. sto se tice rada, sta da vam kazem, najbolje je onako kako se svako osjeca 😊.. ja sam predhodne dvije radila do 9-tog mjeseca, sa 36 tt sam isla na porodiljni, ali sam se osjecala super, sad poslije druge bebe nisam ni pocinjala raditi jer je muz otisao vani, pa hajde nek i mali malo naraste, ali eto desilo se i ovo trece, pa sam kuci.. iskreno ja se bolje osjecam kad radim, imam vise energije i opet stignem sve obaviti, mozda to nekome nije logicno, ali eto ja sam takva, vise volim biti u stalnom pokretu, nego da mi vrijeme usporeno prolazi 🤷‍♀️

Angie1205
    13. Svibanj 2019. 13:30

Zivio burek!! 💪💪
    Cure moje, nista nije vrijedno nasih bebica! Svaka cast curama koje izguraju trudnocu do kraja i rade skoro cijelo vrijeme, ja im skidam kapu, ali ja mislim da bi bila jos vise napeta i sva u grcu od straha da se nesto ne desi bebici dok sam na poslu, dok dizem nesto ili gubim zivce sa ljudima.
    Iva neka si ti nama sva hormonalna, i ja sam. Mm mi je upravo javio sretnu vijest, koja je zapravo rjesenje svih nasih dosadasnjih problema i ja sam van sebe!! 
    Nakon nekoliko uzasno depresivnih dana i prolivenih suza konacno nesto lijepo 🥰🥰

malabubamara
    13. Svibanj 2019. 13:31

Angie1205

Malabubamara a sto ti je gin rekao sto je uzrok tom iscjedku? Ako je hematom u pitanju nije cudno da curka po malo, to se hematom cisti i izlazi al ako je nesto drugo posrijedi ne bi znala. Jesi probala kontaktirat gina?

Gin kaze da se to zna desavati za vrijeme kada bi trebala biti ovulacija ili menstruacija, kao da nema nista drugo sto bi primijetio. Samo da se malo smirim, mirujem I za svaki slucaj da pijem Utrogestan. 

• Lela Doronjski
    13. Svibanj 2019. 13:33

Pozdrav cure, pridružujem se i ja! Beba bi trebala stići ovu zimu (a ja sam bas htjela rodit negdje na proljeće 😀). No, s obzirom kako je vrijeme u ovom svibnju ludo, možda nas ove zime zapravo čeka proljeće 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.