Ako te jako brine, mozes otici na Sv. Duh. Za njih znam da imaju hitnu ginekolosku. Broj ti je 01/3712327
Ne znam ima li Petrova.
Sretno ❤
Ako te jako brine, mozes otici na Sv. Duh. Za njih znam da imaju hitnu ginekolosku. Broj ti je 01/3712327
Ne znam ima li Petrova.
Sretno ❤
Hvala, otišla sam na Sv Duh...
Bete sretno i javi kako je prošlo!
Jopa mislim da se na 4d uzv ide kasnije. Ali ima ovdje ženica koje su možda bile s prijašnjim trudnoćama.
Te grčeve i stezanje, peckanje sam imala i ja. Sad isto na momente osjećam grčeve.
Ne znam ima li Petrova.
Sretno ❤
Hvala, otišla sam na Sv Duh…
Javi ❤
Tonkica, ja sam inace rodjena Siscanka, a zadnjih 10 godina sam u centru Vg. Moj prozor doslovno gleda na ginekoloske ambulante u domu zdravlja 🤪
Haha pa onda znam di si. 🤣🤣 Ja sam inace kod Višnje Mihalinčić-Savković
Tonkica, ja sam bila kod Dalala a sad sam kod one neke nove dokice, ne pamtim prezimena 🙈 Cini mi se ok, realna je i voli sve po p.s.-u radi....bar za sada 😊
cure kakva su vasa iskustva sa sexom u trudnoci?? imate li uopce zelju? dali uopce smijete ,tj dali imate dopustenje od doktora? ima bas malo tema o tom …
mislim da, ako je sve u redu s trudnocom, mozes. ja nemam zelju trenutno. tek sam 5+4 pa jos imam grceve i zatezanja. ali mislim da kad to sve prodje, ne bi trebalo biti problema. dosta sam citala o tome. mislim da je ok. mozes se savjetovati s doktorom ako bas nisi sigurna. no, ako nema problema u trudnoci, ne vidim razloga zasto ne. cure koje su vec prosle nekoliko trudnoca ce dati bolji savijet iz prve ruke.
cure kakva su vasa iskustva sa sexom u trudnoci?? imate li uopce zelju? dali uopce smijete ,tj dali imate dopustenje od doktora? ima bas malo tema o tom …
Ja bas imam zelju...ali odlucili smo se max. cuvat i odmarati do 12.tjedna.
Bez obzira sto dr dopusta i sad, jednostavno se plasim..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja bas imam zelju…ali odlucili smo se max. cuvat i odmarati do 12.tjedna.
Bez obzira sto dr dopusta i sad, jednostavno se plasim..
Mozete svakako drugacije se igrati ako se bas bojis klasicno 🙌🤭😉
Sortiraj odgovore
Najstariji