Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    13. Svibanj 2019. 13:33

Poslusaj ga i miruj sto vise mozes, ako bas krenes jace krvariti ili nesto drugo (ne daj Boze) odmah odi na hitnu.
    Sretno draga.

Hrabrica
    13. Svibanj 2019. 13:48

Vidim da ste se raspisale o bolovanjima pa evo ja na bolovanju od 13.04. i vec lagano ne znam sto bi da sobom 😂😂 Povukla sam se na pola ivf postupka da kljucne dijelove odradim bez stresa. Nakon tog ostala na bolovanju do poz testa i sad sam na go.. Kad to ispucam otvaram komplikacije.. ☺️ Voljela bi da mogu raditi ali uvjeti su toliko losi da jednostavno nema smisla, novac dode i prode, ali mrva je prioritet 💓

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Livia
    13. Svibanj 2019. 14:04

Imamo dva ❤️❤️!! Sve je savrseno, jedna mrvica je malo manja od druge, kaze dr da je vjerojatno implantirana 24-48 h kasnije od prve. Nevjerojatan osjecaj vidjet te dvije tockice 💗💗 Jos sam u soku pomalo. 
    Hrabrice cestitam vam! 😍😍
    Dobrodosle cure i uredne trudnoce vam zelim!
    Sto se tice posla, rado bi radila jer se kao i lala osjecam korisnije kad radim a i ne prode mi dan u muvanju po kuci. Pogotovo kad je ovakvo vrijeme. 😪 Novac je sekundaran, fali mi dinamika. Ostala bi raditi da je u pitanju samo stres i psiha, ali zbog rizika od ugrozavanja fizickog zdravlja nisam mogla. Sad ionako vjerojatno ne bi mogla raditi skroz do porodiljnog, iako u dosadasnjim trudnocama jesam. Ali na malo drugacijem radnom mjestu. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Angie1205
    13. Svibanj 2019. 14:10

Ajme Livia!! Kako sam sretna radi tebe i tvoja dva srceka!! Jooooj kako slatkoooo, evo sad cu se opet rascmoljiti 🥰🥰

Hrabrica
    13. Svibanj 2019. 14:25

Livia cestitaaaaam na dva srceka 💓💓😁😁😁😁🤗🤗 Prekrasno 🥰🥰🥰🥰 joj bas sam se rastopila sad 😁😁🥰🥰

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Angie1205
    13. Svibanj 2019. 14:36

Ja sam sad dozivjela sok al pozitivan. Naime sestra moje ginice krivo upisala moj termin, upisala me za 10.05. a meni rekla 15.05. Zvoni meni sad mob kad ono moja doktorica, pa veli gdje ste vi nama, kako ste? Kazem joj ja termin kako mi je receno, veli ona a dobro onda se vidimo u srijedu da sto prije krenemo s komplikacijama. Ja sam u soku stvarno, jos nisam dozivjela da me dokica zove jer me nema kad si je ona zabrijala, da pita kako sam, i sl. 😳
    A plakala sam se kad je moj stari gin otisao u mirovinu i nisam htjela zensku dokicu 🙈

• Lela Doronjski
    13. Svibanj 2019. 14:45

Čestitke, Livia 🙂
    Ja imam curicu od 9 mj sad, dakle kad se druga beba rodi ona će imati nešto manje od godinu i pol, i od kad sam vidjela + na testu, samo razmisljam o tome "kako cu ja to"? Znam da ce bit tesko, al znam da ce i taj teski period proci i kad narastu ce bit prekrasno, al sad... Kakooo ćuuu?😐

Angie1205
    13. Svibanj 2019. 14:50

Lela dobro dosla. Da te utjesim malo, moje curke su razlike godinu i 8 mj. S tim da nas je mala seka iznenadila i pozurila mj dana pa je bilo drz- ne daj al sada je uzivancija! Jedna drugu slepaju kaj god treba, kad se zaigraju ne znam za njih po dva sata. Imaju zutih minuta al tko ih nema. Tolko su bliske da smo morali po veliki krevet da mogu skupa spavati, pa sad u dj sobi imaju krevet 200x200 i sad su najsretnije 🥰

Livia
    13. Svibanj 2019. 14:55

Hvala zenice!
    Muz je skroz ekstatican 😂😂 Mislim da meni jos nije skroz sjela ta informacija. 🙈❤️ Bilo me tako strah jer nemam i dalje nekih specijalnih simptoma, zapravo mi se trudnoca ni po cemu ne razlikuje od prijasnjih. A ocito i ne mora, bez obzira sto ih je dvoje. 👶🏻👶🏻
    Angie jel to s curkom hodocastite po pregledima za upis u skolu? 
    Lela dobrodosla. Nemam iskustva s tako malim razlikama ali sve se to moze 😉 Tjesim i sebe tako 😂

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

lala3
    13. Svibanj 2019. 14:57

Jeee livia nek imamo i dvojke tu 😊, cestitam.. a ja takođe uopste nisam mislila na novac kad sam pricala o radu, nego onako se bolje osjecam kad radim, nego kad sam kuci, a da je nesto ne daj Boze bilo da utice na bebu ne bih pomislila da radim, naravno, uglavnom sve je super proslo, a i taj dr kod kojeg sam vodila trudnoce je bio tezak na tome da da bolovanje... 
    Lela D. Sve ces ti to draga izdrzati kao i mi sve jer si zena, a mi smo zene cudo prirode 😊.. sta sve izdrzimo i sta sve radimo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.