Tonkica ti si iz vg?? 😱
Blizu, iz N. Čiča..
Oooo pa blizu smo si 😉
😁 Otkud si ti?

Tonkica, ja sam inace rodjena Siscanka, a zadnjih 10 godina sam u centru Vg. Moj prozor doslovno gleda na ginekoloske ambulante u domu zdravlja 🤪

Bok! Ja sam sada 5+4.
Primjecujem zadnjih 5 dana povisenu temperaturu na vecer. Konstanta mi je 37.4. Jel to normalno? Uz to mi se javljaju bolovi u lumbagu i zimica.
Thanks!
UnaNuna to ti je ok, i ja sam imala povišenu temperaturu i te zimotreskavice. Možda još imam al čini mi se manje..

Iva baš grozno. I ja sam imala noćne more. Sanjala sam da sam rodila, ne sam porod nego da već imam bebu i da su mi je ukrali i da je tražim. Probudila sam se sva u očaju i jadu.

Jutro cure
Ja sam zombi, sinoc sam tek oko 3 zaspala a jutros cure od 7 skacu.
Takve gluposti mi se vrte po glavi, jedva cekam pregled sutra.

M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Jutro cure sad sam u 9 tj mucnine su me mucile tu i tamo kada bi se ujutro probudila morala sam odmah nesto pojesti,sada se tako fino napapam da odmah poslije sve ispovracam i uzasno me bole jajnici kao da cu dobiti menstruaciju bas me zna prerezati.E da da li je itko isao na 4d uzv i gdje?
Cure, maloprije sam osjetila neke grčiće i bol u leđima, otišla sam na WC i vidjela malo smećkaste i par kapi prave krvi. Na samom sam početku trudnoće, nisam još bila ni na prvom uzv. Što sad? Budući da je nedjelja ne mogu kod gin, postoji li hitna ginekološka? Baš sam prestrašena
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji