Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    13. Svibanj 2019. 18:38

ma iva nije da nisam pomislila na to. ja ti stvarno ne znam lagati, možda da sam se pripremila za to, možda bih i usojela ali iskreno očekivala sam da  će me staviti na komplikacije, nisam mislila da će tako završiti pregled. i ja sam bila iznenađena. rekla je ako se beba dobro ugnjezdi- a vidljivo je da je, i ako je sve s plodom u redu, jako će teško zbog vanjskih faktora nešto utjecati na nju. 

[iimg]

lala3
    13. Svibanj 2019. 18:42

Livia

Joj stanje s asistentima je strasno. Nisu ni propisi jasno regulirani a ljudi masovno fali tako da se kemija svakako. Ja sam logoped, radim u zdravstvu ali znam stanje od kolega u skolstvu.
    Za psihologicu ne znam sto bi ti rekla, sreca pa cete u drugu skolu. I meni je prosle godine vec bilo dosta svih redovnih pregleda koje smo za upis obavljali, mogu mislit kako je jos s pustom papirologijom. 😰
    Mogu ja sastaviti tablicu ako hocete, vec sam predlagala :) Samo napisite termine.

Eto ja cu prva prijaviti iako imam dva termina 😊, pisi 26.11. pa cemo ispraviti ako bude promjene 😊

flower
    13. Svibanj 2019. 18:49

Evo, prijavljujem i ja termin, za sada je 1.12. :) 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Livia
    13. Svibanj 2019. 18:52

Annika i svejedno idete do Zagreba sutra? 😓 Ne znam kakav vam je plan i program ali nije za bit vani uopce. 

Sto se tice komplikacija oni vam svi imaju kvotu za bolovanja/komplikacije. Pa zbog toga ima ginekologa koji tesko otvaraju komplikacije osim ako one nisu "zaista" potrebne. Uvijek je to i subjektivan dojam, zato ovi navodnici na zaista. Uglavnom, ako su blizu kvote cuvaju mjesta za trudnice s hematomima, krvarenjima, prijetecim pobacajima i ostalim dg, da se ne bi dogodilo da popune kvotu a dode zena koja hitno jednostavno mora na bolovanje, kad vise nije stvar subjektivnosti i procjene. 
    Pisem vas cure pa objavim tablicu kad ju sastavim 😊

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Aristea
    13. Svibanj 2019. 20:03

Meni je termin 7.12. :) 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Lela Doronjski
    13. Svibanj 2019. 20:08

Hvala, cure. 🙂 Trebala sam malo takve utjehe, motivacije, podrške 🙂 Nismo jos rekli za trudnoću, čekam da odem na prvi uzv, pa se ne mogu bas jadati okolo 🙈
    Meni je, po zadnjoj M, termin 11.1.
    Što se tiče frizure i noktiju, u prošloj trudnoći sam gelirala nokte dok sam radila, znaci negdje do 7. Mj trudnoće. Farbala se nisam prva tri mjeseca, tako mi je i gin preporučio. Kasnije sam isla dva puta na farbanje, nekako sam to smanjila. Ne bude se nista dogodilo, ali eto, volim biti oprezna nekako. 
    Pijete li vi kavu u trudnoći? Kao jedna šalica dnevno ne škodi, al opet... Nekako imam grižnju savjesti dok je pijem pa se pitam jel mi bas treba il mogu bez tog 🙄 Mislim, znam da mogu, al to su mi neki slatki gušti dok mala spava, u miru i tišini popiti kavu 🙂

• M.B.123
    13. Svibanj 2019. 21:03

Pozz zenice

Jel koja ima slucaj ko moj? 11 tjedana sam,dosla sam pregleda. Beba narasla ,srce uredno kuca ,ali se ne mice . Kaze dr da je brine zasto se nemice nista. Idem preksutra na kombinirani test,triple itd ,da vidimo. Ja sam uzas,jedva do doma dosla od suza :(

lala3
    14. Svibanj 2019. 07:20

Lela Doronjski

Hvala, cure. 🙂 Trebala sam malo takve utjehe, motivacije, podrške 🙂 Nismo jos rekli za trudnoću, čekam da odem na prvi uzv, pa se ne mogu bas jadati okolo 🙈
    Meni je, po zadnjoj M, termin 11.1.
    Što se tiče frizure i noktiju, u prošloj trudnoći sam gelirala nokte dok sam radila, znaci negdje do 7. Mj trudnoće. Farbala se nisam prva tri mjeseca, tako mi je i gin preporučio. Kasnije sam isla dva puta na farbanje, nekako sam to smanjila. Ne bude se nista dogodilo, ali eto, volim biti oprezna nekako.
    Pijete li vi kavu u trudnoći? Kao jedna šalica dnevno ne škodi, al opet… Nekako imam grižnju savjesti dok je pijem pa se pitam jel mi bas treba il mogu bez tog 🙄 Mislim, znam da mogu, al to su mi neki slatki gušti dok mala spava, u miru i tišini popiti kavu 🙂

Ja svakako ne mogu piti kafu koju sam navikla piti, nasu domacu, bosansku, crnu 😊.. ne mogu da vjerujem kako se to promijeni u trudnoci, ni u predhodnim je nisam mogla piti, zato sad kao zamjenu popijem nesicu ujutro kad ustanem, ona mi ne smeta toliko.. a de mi recite da li ko od vas ne moze slatkise? Mislim meni je veoma drago zbog toga, voljela bih da uspijem istrajati i poslije trudnoce, jer sam stvarno prije bila haos po tom pitanju...

lala3
    14. Svibanj 2019. 07:25

M.B.123

Pozz zenice

Jel koja ima slucaj ko moj? 11 tjedana sam,dosla sam pregleda. Beba narasla ,srce uredno kuca ,ali se ne mice . Kaze dr da je brine zasto se nemice nista. Idem preksutra na kombinirani test,triple itd ,da vidimo. Ja sam uzas,jedva do doma dosla od suza :(

Jutro, vidjela sam da si i na jesenskim pisala, one su ti tamo rekle, i stvarno nemoj se sikirati, time ne mozes dobro uciniti bebici, a vjerovatno je beba spavala 😊.. nije cudo beba da spava, moja se tako rodila, hehe stavila rukicu pod glavu i spavala 😊.. sreca pa nije bilo problema, uglavnom ne sikiraj se, polako

Angie1205
    14. Svibanj 2019. 07:34

Napisem post i sve izbrisem 👿👿
    Dobro jutro cure! Kako smo spavale!?
    M.B.123 mislim da se ne trebas toliko nervirati oko ginovih rijeci, bzvz te uznemirio! Srce kuca, mjere su u redu, sto je htio da mu bebac mahne??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.