ma iva nije da nisam pomislila na to. ja ti stvarno ne znam lagati, možda da sam se pripremila za to, možda bih i usojela ali iskreno očekivala sam da će me staviti na komplikacije, nisam mislila da će tako završiti pregled. i ja sam bila iznenađena. rekla je ako se beba dobro ugnjezdi- a vidljivo je da je, i ako je sve s plodom u redu, jako će teško zbog vanjskih faktora nešto utjecati na nju.
[iimg]
Joj stanje s asistentima je strasno. Nisu ni propisi jasno regulirani a ljudi masovno fali tako da se kemija svakako. Ja sam logoped, radim u zdravstvu ali znam stanje od kolega u skolstvu.
Za psihologicu ne znam sto bi ti rekla, sreca pa cete u drugu skolu. I meni je prosle godine vec bilo dosta svih redovnih pregleda koje smo za upis obavljali, mogu mislit kako je jos s pustom papirologijom. 😰
Mogu ja sastaviti tablicu ako hocete, vec sam predlagala :) Samo napisite termine.
Eto ja cu prva prijaviti iako imam dva termina 😊, pisi 26.11. pa cemo ispraviti ako bude promjene 😊
Evo, prijavljujem i ja termin, za sada je 1.12. :)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Annika i svejedno idete do Zagreba sutra? 😓 Ne znam kakav vam je plan i program ali nije za bit vani uopce.
Sto se tice komplikacija oni vam svi imaju kvotu za bolovanja/komplikacije. Pa zbog toga ima ginekologa koji tesko otvaraju komplikacije osim ako one nisu "zaista" potrebne. Uvijek je to i subjektivan dojam, zato ovi navodnici na zaista. Uglavnom, ako su blizu kvote cuvaju mjesta za trudnice s hematomima, krvarenjima, prijetecim pobacajima i ostalim dg, da se ne bi dogodilo da popune kvotu a dode zena koja hitno jednostavno mora na bolovanje, kad vise nije stvar subjektivnosti i procjene.
Pisem vas cure pa objavim tablicu kad ju sastavim 😊
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Meni je termin 7.12. :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Hvala, cure. 🙂 Trebala sam malo takve utjehe, motivacije, podrške 🙂 Nismo jos rekli za trudnoću, čekam da odem na prvi uzv, pa se ne mogu bas jadati okolo 🙈
Meni je, po zadnjoj M, termin 11.1.
Što se tiče frizure i noktiju, u prošloj trudnoći sam gelirala nokte dok sam radila, znaci negdje do 7. Mj trudnoće. Farbala se nisam prva tri mjeseca, tako mi je i gin preporučio. Kasnije sam isla dva puta na farbanje, nekako sam to smanjila. Ne bude se nista dogodilo, ali eto, volim biti oprezna nekako.
Pijete li vi kavu u trudnoći? Kao jedna šalica dnevno ne škodi, al opet... Nekako imam grižnju savjesti dok je pijem pa se pitam jel mi bas treba il mogu bez tog 🙄 Mislim, znam da mogu, al to su mi neki slatki gušti dok mala spava, u miru i tišini popiti kavu 🙂
Pozz zenice
Jel koja ima slucaj ko moj? 11 tjedana sam,dosla sam pregleda. Beba narasla ,srce uredno kuca ,ali se ne mice . Kaze dr da je brine zasto se nemice nista. Idem preksutra na kombinirani test,triple itd ,da vidimo. Ja sam uzas,jedva do doma dosla od suza :(
Hvala, cure. 🙂 Trebala sam malo takve utjehe, motivacije, podrške 🙂 Nismo jos rekli za trudnoću, čekam da odem na prvi uzv, pa se ne mogu bas jadati okolo 🙈
Meni je, po zadnjoj M, termin 11.1.
Što se tiče frizure i noktiju, u prošloj trudnoći sam gelirala nokte dok sam radila, znaci negdje do 7. Mj trudnoće. Farbala se nisam prva tri mjeseca, tako mi je i gin preporučio. Kasnije sam isla dva puta na farbanje, nekako sam to smanjila. Ne bude se nista dogodilo, ali eto, volim biti oprezna nekako.
Pijete li vi kavu u trudnoći? Kao jedna šalica dnevno ne škodi, al opet… Nekako imam grižnju savjesti dok je pijem pa se pitam jel mi bas treba il mogu bez tog 🙄 Mislim, znam da mogu, al to su mi neki slatki gušti dok mala spava, u miru i tišini popiti kavu 🙂
Ja svakako ne mogu piti kafu koju sam navikla piti, nasu domacu, bosansku, crnu 😊.. ne mogu da vjerujem kako se to promijeni u trudnoci, ni u predhodnim je nisam mogla piti, zato sad kao zamjenu popijem nesicu ujutro kad ustanem, ona mi ne smeta toliko.. a de mi recite da li ko od vas ne moze slatkise? Mislim meni je veoma drago zbog toga, voljela bih da uspijem istrajati i poslije trudnoce, jer sam stvarno prije bila haos po tom pitanju...
Pozz zenice
Jel koja ima slucaj ko moj? 11 tjedana sam,dosla sam pregleda. Beba narasla ,srce uredno kuca ,ali se ne mice . Kaze dr da je brine zasto se nemice nista. Idem preksutra na kombinirani test,triple itd ,da vidimo. Ja sam uzas,jedva do doma dosla od suza :(
Jutro, vidjela sam da si i na jesenskim pisala, one su ti tamo rekle, i stvarno nemoj se sikirati, time ne mozes dobro uciniti bebici, a vjerovatno je beba spavala 😊.. nije cudo beba da spava, moja se tako rodila, hehe stavila rukicu pod glavu i spavala 😊.. sreca pa nije bilo problema, uglavnom ne sikiraj se, polako
Napisem post i sve izbrisem 👿👿
Dobro jutro cure! Kako smo spavale!?
M.B.123 mislim da se ne trebas toliko nervirati oko ginovih rijeci, bzvz te uznemirio! Srce kuca, mjere su u redu, sto je htio da mu bebac mahne??
Sortiraj odgovore
Najstariji