jutro svima. mene je iskreno strah stati na vagu. Dok ne osjetim mučninu, jedem skroz normalno. ali kad krene onda moram stalno nešto žvakati. dobro mi je jedino dok spavam, a mogu spavati dugo u početku me mučila probava pa se trudim ujutro pojesti voće i zobene, jogurt. ja inače pijem gorku crnu kavu- ne mogu je smisliti trenutno. eventualno bijelu kavu popijem. čaj od mente i đumbira vam je dobar za mučnine
[iimg]
Ja sam najviše mučnina imala ujutro ako nebi pojela nesto cim oci otvorim povraćala sam na prazan zeludac .. al kad sam ušla u 11 tjedan prestalo je .. sada vise nema ni mučnina niti nekih prevelikih želja za hranom ..
Cak me malo strah dal je to normalno
Ciao cure. Evo i ja sam doručkovala burek, najbolji u VG, kod Zvonimira - Angie ce znat o čemu pričam 😊
Mene isto zadnjih par dana mučnina zna ulovit kad ogladnim. Pokušavam jesti normalno i ne prejedati se, ali nije lako kad bi pojela cijeli frižider kad ga otvorim 🤣
Imam idući pregled 21.5. Ovo iščekivanje je ja mislim najgore. Ali dobro, pokušavam si nekako zaokupiti misli drugim stvarima
cure dali papate majonezu,tartar i tako te umake ..imam neki strah od njih zbog jaja u njima i raznih gluposti…
Iva ja nisam u prošloj trudnoći, a skužila sam da i sada nesvjesno izbjegavam takve stvari...
Jutro! Ima ima! Evo ja jucer za divno cudo uopce nisam imala mucnine. Pitam se jel sve okej haha… A cijeli tjedan imam mucnine tokom cijelog dana, ujutro popodne, navecer, prije jela, poslije jela.. Nemam bas apetita kad mi je muka od svega.. Pojedem juhu, slanac, cokolino voce i povrce i to je to haha
Kod mene ti je isto tako😁 samo sam ja 8+3
E sad mi je lakse... Vec sam mislila ajme jel to normalno
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro! Ima ima! Evo ja jucer za divno cudo uopce nisam imala mucnine. Pitam se jel sve okej haha… A cijeli tjedan imam mucnine tokom cijelog dana, ujutro popodne, navecer, prije jela, poslije jela.. Nemam bas apetita kad mi je muka od svega.. Pojedem juhu, slanac, cokolino voce i povrce i to je to haha
E sad mi je lakse… Vec sam mislila ajme jel to normalno
I ja se bojim svega, ali mislim da nam nije nista. Meni nije toliko mucnina od hrane koliko mi je u grlu sve stegnuto, nemam apetita niti cak volim hranu na slici vidjeti...i od tekucine mi zna biti muka...
Ima dana kad mi je to sve jako izrazeno, a nekad manje..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
E sad mi je lakse… Vec sam mislila ajme jel to normalno
I ja se bojim svega, ali mislim da nam nije nista. Meni nije toliko mucnina od hrane koliko mi je u grlu sve stegnuto, nemam apetita niti cak volim hranu na slici vidjeti…i od tekucine mi zna biti muka…
Ima dana kad mi je to sve jako izrazeno, a nekad manje..
Tocno znam o cemu pričaš. Ja neki dan gledam katalog od konzuma i muka mi od slika mesa zapacanog ili čistog mesa.. Uzas hahah a kamoli da u usta šta stavim
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
A evo ako ce nekog utjesiti, mene jest...maloprije pricam s jednom trudnicom, ona samo tjedan dana imala mucnine, dosta gadne, ali nakon 7 dana prestalo...na sljedecem pregledu sve bilo ok...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji