Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bette
    11. Svibanj 2019. 08:19

Ja sam budna od 5, već dva dana se tako budim haha

Aristea
    11. Svibanj 2019. 08:23

Jutro! Ima ima! Evo ja jucer za divno cudo uopce nisam imala mucnine. Pitam se jel sve okej haha... A cijeli tjedan imam mucnine tokom cijelog dana, ujutro popodne, navecer, prije jela, poslije jela.. Nemam bas apetita kad mi je muka od svega.. Pojedem juhu, slanac, cokolino voce i povrce i to je to haha

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

mala.le.90.
    11. Svibanj 2019. 08:27

Jaivanpa

Jutro! Ima ima! Evo ja jucer za divno cudo uopce nisam imala mucnine. Pitam se jel sve okej haha… A cijeli tjedan imam mucnine tokom cijelog dana, ujutro popodne, navecer, prije jela, poslije jela.. Nemam bas apetita kad mi je muka od svega.. Pojedem juhu, slanac, cokolino voce i povrce i to je to haha

Kod mene ti je isto tako😁 samo sam ja 8+3

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• piba7
    11. Svibanj 2019. 08:42

Jutro, meni su se isto smanjile mučnine pa se isto pitam jel sve ok..
    Probudila sam se jutros s herpesom preko pola usta, grozno.. valjda mi je imunitet pao..
    Spavala sam noćas dosta dobro ali sam od 6 budna.

Angie1205
    11. Svibanj 2019. 08:46

Ja sam vec s tanjurom u krilu 🙈

• piba7
    11. Svibanj 2019. 08:53

Ja sam poslala dragog u dućan da željama :)

Angie1205
    11. Svibanj 2019. 09:05

Ja se pocnem trest ak ne pojedem nesto ujutro, jos uvijek mogu popit prvo kavu pa onda jest al mislim da uskoro necu moc oci otvoriti dok se ne najedem 😂
    I da...vecinom imam 2 dorucka, pa jos uzinu neku vocnu pa rucak, pa opet nekaj slatko ili vocno pa vecera 😳

Angie1205
    11. Svibanj 2019. 09:19

Iva mene je mucila upala uha u 1.trudnoci, dr nije znao kaj da mi da jer se bojao ikakvih antibiotika pa sam isla na alternativu i kapala si cuvarkucu, popustilo vec nakon par sati. 

Nasty
    11. Svibanj 2019. 09:22

Jutro žene! Ja sam na strogoj prehrani sada.Tako da kod mene nema prejedanja nakon prošlog pregleda, već moram izbjegavati sol i slatko. Sutra se nalazim sa nutricionisticom, pa ću vidit što će mi još ona savjetovat. Vježbe tek 12tt. Sad šetam ugl.
    Iva a da nazoveš dr.? 

mala.le.90.
    11. Svibanj 2019. 09:37

Piba, mislim da mucnine mogu mijenjati intezitet...npr da ih par dana ne bude pa se vrate..
    Meni je jutros ok al obicno iza podne krene gađenje...tako sam se i jucer zabrinula gdje je muka, pojedem juhu i eto muke odmah😂😂

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.