Pozdrav cure, nova sam ovdje, zanima me kada nije stvarno rano za prvi ultrazvuk. Imam dvije trudnoće iza sebe ali sam uvijek išla u 7 tjednu trudnoće na uzv. Pošto mi je druga trudnoća završila zadržanim pobačajem malo me je strah, a sada sam ušla u 6.tt i stvarno sam nestrpljiva da znam je li sve u redu. Hvala na odgovorima ☺
Ja sam na prvom ultrazvuku bila 6+1, vidio se i plod i srce kako kuca 😄
Piba bravoooo 💓💓💓 sad dalje opusteno i polako 🤗💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Drage nove buduće mame, dobro došle!
Piba čestitam draga, baš mi je drago da je sve u najboljem redu! Saf mirno i polako da izađe hemazom i bude sve super kao što treba biti.
Pozdrav cure, nova sam ovdje, zanima me kada nije stvarno rano za prvi ultrazvuk. Imam dvije trudnoće iza sebe ali sam uvijek išla u 7 tjednu trudnoće na uzv. Pošto mi je druga trudnoća završila zadržanim pobačajem malo me je strah, a sada sam ušla u 6.tt i stvarno sam nestrpljiva da znam je li sve u redu. Hvala na odgovorima ☺
Ja sam na prvom ultrazvuku bila 6+1, vidio se i plod i srce kako kuca 😄
Meni i ranije. Sa 5+5. Ovisno od ovulacije, moja je bila ranije. Ali vidit će se.
Dobro jutro, ima budnih?
Nove cure dobro dosle!! Cestitam na ➕!!
Ja se nocas nikak nisam naspavala, mislim da sam jucer malo pretjerala sa hranom 🙈
Cijeli dan sam jela i jela i onda jos navecer smazala hambic i on je ocito bila kap koja je prelila casu. Previjala sam se od grceva u zelucu do ponoci.
Al si nemrem pomoc, evo vec sam gladna a tek sam progledala 😱
Dobrooo juutroooo curama i vasim mrvicama 😀 💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Ja sam aktivna otkako sam ustala, malu u vrtic, pesa na pisi-kakanje, pa ducan, pa sad jest brze-bolje jer mi se vec manta od gladi, i sad idemo pisat zadacu moja skolarka i ja! Poslije opet terapija sa mladjom pa starijoj na roditeljski...opet aktivan dan, al bar ce mi vrijeme proci 😉
Dobro jutro drage moje.
Ova noć je bila neka teška opče nisam skoro spavala, u jutro se budim smeđi jači isckedak bez bolova. Bojim se jako. Što vi mislite ako je beta ok dali je sve u redu? Danas kontrola u pol 4 jako jako se bojim
Juuutro mame,super za sve lijepe vijesti. Drzite se curke! Moj se decko plasi da i njega ne pojedem. Bas nenormalnu potrebu za hranom imam. I lijepo kad se najedem za 45min toliko mi se javljaju crijeva kao da 3 dana nista pojela nisam. 🙈 Msm ako ovako nastavim da cu vrata morati siriti po kuci.😪😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji