Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iwancheee
    08. Svibanj 2019. 09:11

Malazg

Drage zimske mame. Pozdrav svima😊😊🍼🍼
    Evo da se i ja pridružim. Imam par pitanja… Ušla sam u krivu temu očito prije. Vidim da se tu piše o svemu da smo sa tjednima svi tu negdje pa moguće da imamo slična iskustva …. U 6 tjednu smo… krvarim, u krevetu sam od petka. Niti ne znam dali se to može nazvat krvarenjem. Stavila uložak čisti je. Samo prilikom brisanja se vidi…. Bila kod gin ništa strašno su rekli (smeđi iscjedak) dan poslije sub na ginekologiji radi rozkastot iscjetka isto ništa stašno. Nek dođem ako bude obilno krvarenje. Da je ovo mormalno. Meni nije, mislim bojim se, imam 30 godina 1 trudnoća jako željena. Radi iscjedka vadila betu. Raste ali se nije poduplala🤔🤔. Još se ništa sa 5+6 nije vidlo. I to me isto plaši… Nemam nikakve bolove, na terapiji sam. Molim vas ima ko sličnu situaciju.

Eii ja sam u 11tj i do sad 3 puta posla dokt zbog iscjed smeđeg (s tim da prvi put bas i krv isla) i samo tablete uz obrazlozenje da je normalno sve dok tako tamno ide tj stara krv da se cistim. Za brigu je ako krene svjeza krv. I sad je prestalo skroz i nadam se da nece se vratiti vise. Sretnooo 😘

• iwancheee
    08. Svibanj 2019. 09:21

lala3

Iwancheee dobrodosla i ovdje 🤗.. i ja sam isto pisala na jesenskim, ali one uglavnom sve imaju vecu trudnocu i vec pricaju o micanju bebe, pelenama i ostalim stvarima, a mi smo jos mali za to.. meni je dr rekla da ce mi na ovom uzv odrediti termin, jer se ne poklapa sa zm, a po ovom sad sto je radila termin je 26.11 😊, pa vidjet cemo, na skrining idem 24.5. pa cu tad puno vise znati

Pa nama je isti dan termin,i meni je sad u petak rekao da cemo izracunati 25.5.bolje da za sad e 26.11. nije ni on siguran😂. Ugl.bebice ce nam doci kroz par dana razlike il moozda na isti  😊😊😊 posjetim temu jesenske bebe da vidim samo sto me ceka unaprijed.😊😊😊 Al'sad u petak mi je bas emotivan uzv bio,ono malecko rukice,nogice ima. Maše sunce malo.😊 Nmg ni zamislit kakav ce tek osjecaj onda biti kad primim u narucje bebicu.😍😍😍

• iwancheee
    08. Svibanj 2019. 09:28

Malazg

Dobro jutro drage moje.
    Ova noć je bila neka teška opče nisam skoro spavala, u jutro se budim smeđi jači isckedak bez bolova. Bojim se jako. Što vi mislite ako je beta ok dali je sve u redu? Danas kontrola u pol 4 jako jako se bojim

Razumijem tvoj strah u potpunosti,meni poslije injekcija i tableta koje su zaustavile krvarenje nakon 2tj se ponovno pojavilo. I sad sam na bolovanju,al nista strasno. Prestalo je vec. S bebicom sve kako treba. Dobila sam obrazlozenje da je sasvim normalno da izbacivam iz sebe necistoce. Dobila sam dodatno jos bobice za smirenje,jer dosta navucem i stresom tj panikom. Sretno ti zelim. I vjerujem da je slucaj kao u mene. Probaj se malo opustit ako ikako mozes.😘

klupko_srece
    08. Svibanj 2019. 09:35

Hvala vam curke. Zakon ste. Lijepo je vidjeti da nisi sam u tome. mužu možeš reći šta ti je i sve, i naravno da će on reći da bude sve ok.  Ovdje stvarno čuješ istinu i stvari kako stoje.  Hvala 

• iwancheee
    08. Svibanj 2019. 09:36

Malazg

Hvala vam curke. Zakon ste. Lijepo je vidjeti da nisi sam u tome. mužu možeš reći šta ti je i sve, i naravno da će on reći da bude sve ok. Ovdje stvarno čuješ istinu i stvari kako stoje. Hvala

Sretnoo ti zelim,i javi nam kako prosao pregled. 😘😘

klupko_srece
    08. Svibanj 2019. 09:44

Budem 😘 hvala

Angie1205
    08. Svibanj 2019. 10:19

Mene kako je krenulo od jutra ima da srušim pola stana do večere! Dakle već sam skupljala narezani poriluk po podu, prolila čašu vode po kćerinom tabletu, zagrcnula se šnitom salame.....kaj je dalje?? A nema još ni 11h! Idem ja još malo pojest, nema mi druge :P
    Malazg, držim ti palčeve da sve bude kako treba i da i ti vidiš bebicu, čuješ srčeko....
    Ajmo sad svaki dan po jedna da čuje <3

UnaNuna
    08. Svibanj 2019. 10:27

Bas sam vas htjela pitati. Dakle, ja sam poglupavila. U jutro sam otvarala ormar u kupaonici i kako sam otvarala, tako sam glavu prerano gurnula u nutra da uzmem fen i tresnula se coskom od vrata ravno u usne. I gornja i donja naotekle, krv sikljala... 😱😱 To mi se u ZIVOTU nije dogodilo. Sad imam modricu i natecenje ko da me netko tukao. 😅 Onda sam ostavila auto na parkingu otkljucan. Zatim sam tvrdila muzu da nam aparat za kavu ne radi, kad ono, nisam ga ukljucila u struju... Pricam jedno, mislim drugo... Svasta. 😂😂😂

Angie1205
    08. Svibanj 2019. 10:29

UnaNuna....kad spremiš omekšivač u frižder a napadneš muža da ga je ostavio u dućanu na blagajni....onda mi se javi! 

Livia
    08. Svibanj 2019. 10:32

Jutro! Obavila sam laboratorijske pretrage jutros. 
    Popodne kad cure dodu iz vrtica/skole idemo pakirat i selit sve stvari iz kuce koju rusimo za cca 2 tjedna. Muka mi je unaprijed, kad znam koliko je krša tamo 🤦‍♀️ Ne znam gdje ce to sve stat i kako spakirat ali moramo pocet 😬
    Malazg sretno danas ❤️ 
    Moj pregled je u pon. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.