Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    08. Svibanj 2019. 12:33

Kaj se tiče mora i kupanja, svakako bolje nego u bazenu, toplicama i sl. Javne bazene izbjegavat u širokom luku. Možda sam već i pisala, ja sam prije planiranog ljetovanja išla na pregled kod gina i uzv, on potvrdio da je sve u redu i dao mi dozvolu da idem na more. Normalno sam se kupala, bez neke prevelike vodene akcije, a sunce izbjegavam i dok nisam trudna jer nisam od onih da se pržim i sunčam pola dana.
    Mi ove godine nismo planirali more, već mojoj mami na selo, tako da imat ću godišnji ovako i onako, kad mi bude vruće odem na Kupu bućnut se il eventualno sestri u njen bazen malo se rashladiti.
    Kaj se tiče putovanja, mislim da ni tu nije neki preveliki problem ako gin utvrdi da je trudnoća uredna. A tad ćemo već bit "debelo" trudne pa valjda neće bit toliko ovog početnog straha.

Livia
    08. Svibanj 2019. 12:38

mala.le.90.

Ja namjeravam citavo ljeto provesti na moru…plivanje, setanje😍😍

Takoder 🤗 Bjezimo cim skola zavrsi. Naravno, ako bude sve ok s trudnocom. 
    Sto se tice mora i kupanja, samo kupaci redovito presvlaciti da se smanji mogucnost upala i infekcija.
    Putovanje isto nije problem ako je trudnoca uredna. Slusate tijelo, radite pauze kad vam treba ako je duzi put i to je to :)  

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Nasty
    08. Svibanj 2019. 12:50

Hvala na odgovoru Angie i ja sam tako mislila. Žena sa hzzo-a mi je sračunala i rekla da nemam gubitke ako se vratim i ponovno otvorim komplikacije krajem 8. Uvjet su 2 isplate R1. Pa ću vidit još što mi kaže dr. U tajništvu su mi isto rekli da bemam gubitke. Ja prije ovog nisam otvarala bolovanje nikad. 

annika
    08. Svibanj 2019. 14:57

'dan cure.
    Piba- super vijesti. Uživaj sada
    kako sam jaukala prošli tjedan jer nemam siptome- evo prizvala mučninu. U trudnoćama sam dugo povraćala i bilo mi je grozno. dobro mi je samo dok jedem. Ako ne budem povraćala, imat ću do termina 100 kg. Nekako pregrmim sat i onda jurim u zbornicu jesti.
    Ja sam išla na more u 6. mjesecu trudnoće i samo redovito pazila na kupaći, sklanjala se u hlad. sve prošlo bez problema. Planiram i ove godine, čak je u opciji da iznajmimo nešto na dulje razdoblje i da uživamo preko ljeta. Ako bude sve ok, naravno.
    Sutra ujutro pregled

[iimg]

Nasty
    08. Svibanj 2019. 17:04

I ja sutra popodne pregled 😊

Jaivanpa
    08. Svibanj 2019. 17:10

Angie1205

UnaNuna….kad spremiš omekšivač u frižder a napadneš muža da ga je ostavio u dućanu na blagajni….onda mi se javi!

Ajme umrla sam od smjeha na ovo... Popravilo mi dan nakon mucnina hahaha 😂😂😂😂

Nasty
    08. Svibanj 2019. 17:12

Bome ću i ja plivat ovo ljeto.. Pa treba se malo i kretati. Cure dali vi vježbate u ranoj trudnoći? Ja sam vježbala prije trudnoće, sad još ne dok pijem duphastone.. Vidit ću što mi dr. kaže. 

• Tonkica1
    08. Svibanj 2019. 17:53

Cure, citam vas kroz cijeli dan na rate...
    Piba odlične vijesti 🤗🤗
    Annika i ja sam se bila zabrinula da nemam simptoma, meni se jučer i danas kroz dan par puta smučilo. Probava živi užas. Ali dobro sve za mrvicu, jel tako?
    Na čemu smo sad? Kupanju? Znam da se spominjala veš mašina, onda sušilica pa auto i sad kupanje 🤣🤣🤣🤣

Angie1205
    08. Svibanj 2019. 18:38

Iva samo se smiri. Probaj sto manje mislit na bolove.
    Zgb ti je daleko??

annika
    08. Svibanj 2019. 19:06

iva4

oni moji bolovi od prekjucer su se vratili…sad nestrpljivo cekam decka da dode sa posla da me moze vozit za zagreb na hitnu…umirem od straha da je nesto sa bebacem,stalno mi se vrti po glavi prvi put kako sam vidjela da se mice i otkucaje srca na monitoru

iva, idi svakako na hitnu ako te strah ali ja mislim da je sve ok. ja mislim da su ti to bolovi zbog širenja maternice. već sam negdje napisala da su meni u prvoj trudnoći bili toliko žestoki, a nisam znala znala da sam trudna, da sam pila ketonale. inače nikad ne pijem tablette za bolove

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.