Malacrna, ja otkako sam saznala da sam trudna ne pacam se u kadi, samo tusiranje uz izbjegavanje prevruce vode. Inace se volim pacati po sat vremena u kipucoj vodi al jos u 1.trudnoci mi je ginic preporucio da to izbjegavam pa se toga i dalje pridrzavam. Takodjer izbjegavat bazene i sl. Radije zbrisat na more na par dana ako si u prilici, zdravije je definitivno. 😉
Piba ja sam nestrpljiva radi tebe onda mogu zamislit kako je tebi! Mucnina je dobar znak svakako, nadam se da je ovaj iscjedak samo mali znak da trebas mirovati malo vise i paziti se neko vrijeme 🥰
Bok cure 🙂 Evo i mene da se pridruzim.Trudna sam 8 tj sve je kako treba za razliku od prije godinu dana kada sam imala spontani.Tsh je povecan sutra idem na kontrolu pa cemo vidjeti sto ce reci doktori.
Koliki ti je tsh? Imaš inače problema sa štitnjačom ili?
Nisam nikad kontrolirala stitnjacu do sada. 6 je ispalo alinidem na daljnje pretrage
Drage zimske mame. Pozdrav svima😊😊🍼🍼
Evo da se i ja pridružim. Imam par pitanja... Ušla sam u krivu temu očito prije. Vidim da se tu piše o svemu da smo sa tjednima svi tu negdje pa moguće da imamo slična iskustva .... U 6 tjednu smo... krvarim, u krevetu sam od petka. Niti ne znam dali se to može nazvat krvarenjem. Stavila uložak čisti je. Samo prilikom brisanja se vidi…. Bila kod gin ništa strašno su rekli (smeđi iscjedak) dan poslije sub na ginekologiji radi rozkastot iscjetka isto ništa stašno. Nek dođem ako bude obilno krvarenje. Da je ovo mormalno. Meni nije, mislim bojim se, imam 30 godina 1 trudnoća jako željena. Radi iscjedka vadila betu. Raste ali se nije poduplala🤔🤔. Još se ništa sa 5+6 nije vidlo. I to me isto plaši… Nemam nikakve bolove, na terapiji sam. Molim vas ima ko sličnu situaciju.
Malazg dobro nam dosla i cestitke na trudnoci!
Vjerujem da si zabrinuta kao i sve mi cim osjetimo nesto neobicno al mislim da to kod tebe nije krvarenje, vjerojatno je, kao sto je slucaj i kod pibe najvjerojatnije, rijec o hematomu il necem slicnom. Samo slusaj doktore. Naravno ako dodje bas do krvi-krvi onda je vrijeme za paniku i da odes na hitnu ponovno.
Kad ti je gin ponovno zakazao pregled/uzv?
Sutra idemo na kontrolu. Nadam se da će biti dobro. Da će se bar nešto vidjeti. Nosimo nalaze od bete i nadamo se pozitivnim informacijama.
1. 10217.69 H mIU/ML
2.13796. 63
Na što je rečeno da je ok.. Da bitno da ne pada ili ne ostaje ista
To je proslo 24h samo izmedju vadjenja?
Mislim to je stvarno visoka beta, al mi se cini da nije vadjena u pravilnom razmaku, odnosno da je vadjena dan za danom a beta se vadi u razmaku 48-36h i tad se vidi dal se dupla.
Iwancheee dobrodosla i ovdje 🤗.. i ja sam isto pisala na jesenskim, ali one uglavnom sve imaju vecu trudnocu i vec pricaju o micanju bebe, pelenama i ostalim stvarima, a mi smo jos mali za to.. meni je dr rekla da ce mi na ovom uzv odrediti termin, jer se ne poklapa sa zm, a po ovom sad sto je radila termin je 26.11 😊, pa vidjet cemo, na skrining idem 24.5. pa cu tad puno vise znati
Sortiraj odgovore
Najstariji