Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    07. Svibanj 2019. 15:47

Iva4 javi nam sta je bilo

klupko_srece
    07. Svibanj 2019. 16:22
    Ovo sam pronašla. Po tome je ok. Mi smo drugu trebali vaditi tek nakon 96 sati.
    Ovo sam pronašla. Po tome je ok. Mi smo drugu trebali vaditi tek nakon 96 sati.
    klupko_srece
    07. Svibanj 2019. 16:23

Jedna u subotu jedna u pon

Angie1205
    07. Svibanj 2019. 16:31

Malazg pa po ovoj tablici je sve ok, sto je super!!
    Samo se opusti sada sto vise mozes, nervoza i stres ne pomazu ni tebi ni bebi, sad se cuvaj do pregleda!
    Drzim ti figice da sve bude kako si zelis 🥰

klupko_srece
    07. Svibanj 2019. 16:41

Hvala ti draga. Nadam se da će se i nešto vidjeti. Jer do sad se nije. 

Angie1205
    07. Svibanj 2019. 17:28

Ja sam bila na uzv prije cca 2 tj i vidjela se samo gestacijska, vadila sam betu koja je super rasla u razmaku dva dana. Otad mi se simptomi trudnoce samo mnoze, u 2 tj dobila sam 2kg, cicke mi narasle za broj, jedem ko termit i sl. A na uzv ponovno idem tek slj.srijedu. Tako da opusti se i uzivaj u narednim danima sa sto manje nervoze. Vjeruj, svima nam je isto u pocetku, al to je slatko iscekivanje i probaj uzivati u tome! ❤️

klupko_srece
    07. Svibanj 2019. 17:36

Uuuu fino napreduješ 😊😊😊 divnooo

Angie1205
    07. Svibanj 2019. 17:51

Budes i ti tako, pa ces nam se za koji tjedan jadat oko mucnina, prejedanja i sl 😉

Livia
    07. Svibanj 2019. 19:18

Niskotlakasi how you doin'? 😎 Jel ima jos netko tko jedva nosi glavu na ramenima danas? Tlak mi je u podrumu, imam onu temperaturu od koje se muska celjad pocinje oprastat s rodbinom (citaj 37.3 🤣) i glava mi je ko cocin bubanj. Lelujam cijeli dan.
    Piba u mislima si mi 🤞🤞🤞🤞
    malazg nadamo se najboljem s tobom 🤞🤞 Javi se i ti sutra. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Jaivanpa
    07. Svibanj 2019. 20:05

Malazg

Drage zimske mame. Pozdrav svima😊😊🍼🍼
    Evo da se i ja pridružim. Imam par pitanja… Ušla sam u krivu temu očito prije. Vidim da se tu piše o svemu da smo sa tjednima svi tu negdje pa moguće da imamo slična iskustva …. U 6 tjednu smo… krvarim, u krevetu sam od petka. Niti ne znam dali se to može nazvat krvarenjem. Stavila uložak čisti je. Samo prilikom brisanja se vidi…. Bila kod gin ništa strašno su rekli (smeđi iscjedak) dan poslije sub na ginekologiji radi rozkastot iscjetka isto ništa stašno. Nek dođem ako bude obilno krvarenje. Da je ovo mormalno. Meni nije, mislim bojim se, imam 30 godina 1 trudnoća jako željena. Radi iscjedka vadila betu. Raste ali se nije poduplala🤔🤔. Još se ništa sa 5+6 nije vidlo. I to me isto plaši… Nemam nikakve bolove, na terapiji sam. Molim vas ima ko sličnu situaciju.

Malazg neboj se kaj se nista ne vidi. Ja sam bila na redovnoj kontroli zbog ginekoloske operacije a znala sam da sam trudna i bila sam 5 tjedana i 3 dana i isto se nista nije vidjelo. Narucila me za tjedan dana samo da vidi plod. Na prvu sam se uplasila pa sam citala tu na forumima kako se mnogima nije vidjelo i da se preporuca pregled oko 8 tjedna tek. I tako i tako sam bila narucena 2 tjedna i nesto nakon tog pregleda kod svog ginekologa i tad mi je bilo 8 tjedana. Srce kucalo i beba se vec vidjela. Nekad pretjeruju s tim ranim kontrolama i samo te uplaše. Na kraju sam svom ginekologu rekla da nisam isla na pregled iz tih razloga i rekao je da sam dobro postupila jer bi se brinula bezveze. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.