Curice, evo me.
Bili smo na pregledu i uzv, vidjeli smo bebu i srceko ❤❤❤❤ ne mogu vjerovati, beba je velika 2.2 mm..
Krvarenje je zbog hematoma, trebam nastaviti piti duphaston i kontrola za 2 tjedna..
Mislim da još nisam svjesna ničega.
Jako jako jako sam sretna jer ćemo se nastaviti družiti i hvala vam od srca na brizi i podršci, divne ste.
Ceeestitam od srca!!! 💗💗💗💗
Drago mi je da si mirnija i uzivaj dalje u trudnoci 😘😘❤️
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
To sam cekalaaaa!!
Tooo Piba, naravno da se i dalje druskamo 🥰🥰
Jesam ti rekla da nije nista strasno!! Nadam se da si sad bar malo mirnija 😘
Curice, evo me.
Bili smo na pregledu i uzv, vidjeli smo bebu i srceko ❤❤❤❤ ne mogu vjerovati, beba je velika 2.2 mm..
Krvarenje je zbog hematoma, trebam nastaviti piti duphaston i kontrola za 2 tjedna..
Jako jako jako sam sretna jer ćemo se nastaviti družiti i hvala vam od srca na brizi i podršci, divne ste.
Cestitam!! 😍😍😍 Bas mi je drago!! Samo hrabro :) sad se baci na uzivanje u blaženom stanju i samo pozitivno!💕💕
Curice, evo me.
Mnogo mi je dragoooo, mislim da smo svi čekali da se javiš 😊 Sad se opusti, miruj i uživaj u trudnoći😄
Bravoooo!!!
Sad samo uzivancije! ❤❤
Ja se nadam da cu u petak na prvom uzv ipak nesto vidjeti. Prema aplikaciji ce mi u petak biti 6+3.
Htjela bi doma buducima dedi i baki donjeti slikicu ekrana ❤❤❤❤❤❤
Pozdrav cure, nova sam ovdje, zanima me kada nije stvarno rano za prvi ultrazvuk. Imam dvije trudnoće iza sebe ali sam uvijek išla u 7 tjednu trudnoće na uzv. Pošto mi je druga trudnoća završila zadržanim pobačajem malo me je strah, a sada sam ušla u 6.tt i stvarno sam nestrpljiva da znam je li sve u redu. Hvala na odgovorima ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji