Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    07. Svibanj 2019. 20:46

Piba ima li novosti? 🤞🤞😘😘

• piba7
    07. Svibanj 2019. 21:32

Curice, evo me.
    Bili smo na pregledu i uzv, vidjeli smo bebu i srceko ❤❤❤❤ ne mogu vjerovati, beba je velika 2.2 mm..
    Krvarenje je zbog hematoma, trebam nastaviti piti duphaston i kontrola za 2 tjedna..
    Mislim da još nisam svjesna ničega.
    Jako jako jako sam sretna jer ćemo se nastaviti družiti i hvala vam od srca na brizi i podršci, divne ste.

Livia
    07. Svibanj 2019. 21:35

Ceeestitam od srca!!! 💗💗💗💗
    Drago mi je da si mirnija i uzivaj dalje u trudnoci 😘😘❤️

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Angie1205
    07. Svibanj 2019. 21:39

To sam cekalaaaa!!
    Tooo Piba, naravno da se i dalje druskamo 🥰🥰
    Jesam ti rekla da nije nista strasno!! Nadam se da si sad bar malo mirnija 😘

Jaivanpa
    07. Svibanj 2019. 21:42

piba7

Curice, evo me.
    Bili smo na pregledu i uzv, vidjeli smo bebu i srceko ❤❤❤❤ ne mogu vjerovati, beba je velika 2.2 mm..
    Krvarenje je zbog hematoma, trebam nastaviti piti duphaston i kontrola za 2 tjedna..
    Jako jako jako sam sretna jer ćemo se nastaviti družiti i hvala vam od srca na brizi i podršci, divne ste.

Cestitam!! 😍😍😍 Bas mi je drago!! Samo hrabro :) sad se baci na uzivanje u blaženom stanju i samo pozitivno!💕💕

• piba7
    07. Svibanj 2019. 22:14

Hvala vam svima od srca.
    Ja sam presretna ❤

• Lala27
    07. Svibanj 2019. 22:24

piba7

Curice, evo me.

Mnogo mi je dragoooo, mislim da smo svi čekali da se javiš 😊 Sad se opusti, miruj i uživaj u trudnoći😄

• malacrna6
    07. Svibanj 2019. 23:27

aaaaa suppppeeeeer <3 <3 

UnaNuna
    07. Svibanj 2019. 23:36

Bravoooo!!!
    Sad samo uzivancije! ❤❤
    Ja se nadam da cu u petak na prvom uzv ipak nesto vidjeti. Prema aplikaciji ce mi u petak biti 6+3.
    Htjela bi doma buducima dedi i baki donjeti slikicu ekrana ❤❤❤❤❤❤

Renren93
    07. Svibanj 2019. 23:47

Pozdrav cure, nova sam ovdje, zanima me kada nije stvarno rano za prvi ultrazvuk. Imam dvije trudnoće iza sebe ali sam uvijek išla u 7  tjednu trudnoće na uzv. Pošto mi je druga trudnoća završila zadržanim pobačajem malo me je strah, a sada sam ušla u 6.tt i stvarno sam nestrpljiva da znam je li sve u redu. Hvala na odgovorima ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.