Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    UnaNuna
    08. Svibanj 2019. 10:35

Angie1205

UnaNuna….kad spremiš omekšivač u frižder a napadneš muža da ga je ostavio u dućanu na blagajni….onda mi se javi!

Hahahahahahahahahaha 😂😂

mala.le.90.
    08. Svibanj 2019. 10:47

Piba, hvala Bogu!!! Bas mi je drago, sad miruj i opusti misli😀
    Ja slabo spavam zadnje 3 noci, a vidim da nisam jedina s tim problemom...
    Cula sam da je kiwi na taste dobar za probavu pa cu sutra to isprobati...mene steze ispod desnog rebra i kazu da je to kad probava zastopa...a stvarno se mucim za stolicu...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Angie1205
    08. Svibanj 2019. 11:27

😂😂😂😂😂😂😂
    Jesmo kraljice samo takve!!
    Trebalo bi zapisivati ove trudnicke bisere! 🤪

Livia
    08. Svibanj 2019. 11:30

Ja redovito susilicu navecer namjestim da se ukljuci za 6 sati ali u zurbi ne stisnem start pa se cudim ujutro zasto roba nije osusena. 🙈🙈

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Livia
    08. Svibanj 2019. 11:44

iva4

LIVIA imamo obje problem sa stiskanjem starta

Bar sad imamo ispriku 😇🤣

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Nasty
    08. Svibanj 2019. 11:45

Imam pitanje za cure koje rade u školi a otvorile su komplikacije. Vraćate li se u školu odradit godišnji? Što su vam savjetovali u tajništvu? Naime najviša naknada za komplikacije je 4250kn. Zbrajaju se platne liste od zadnjih 6 mjeseci. Za slučaj prekidanja komplikacija postoji realna mogućnost da se ponovo zbrajaju platne liste zadnjih 6mj a u tom slučaju ovi mjeseci koje smo proveli na komplikacijama se računaju 0kn jer nam ih ne isplačuje poslodabac. To navodno može kasnije utjecati i na visinu porodiljne naknade. Što vi mislite o ovome? Isplati li se vratit ili ne? 

Livia
    08. Svibanj 2019. 12:05

Nasty ako prekidas komplikacije moras odraditi barem 3 mjeseca da ti se porodiljna naknada ne sroza. (ako u meduvremenu nisu nesto mijenjali). Jer onda za prosjek zbrajaju samo ta 3 mjeseca. Ako ne uspijes odraditi 3 mj zbog porodiljnog koji moras otvoriti ili ako iz nekog razloga moras ponovo na komplikacije onda si u situaciji da ti se zbraja zadnjih 6 mjeseci i mjeseci komplikacija se zbrajaju s 0 i pada ti iznos porodiljne naknade. Tako da ne znam isplati li se riskirati i nadat se da ces moci odraditi sva 3 mjeseca. A za godisnji se raspitaj kod pravnika u firmi, vecinom se stari godisnji moze iskoristiti nakon povratka s porodiljnog. Ja sam nakon proslog porodiljnog odmah koristila taj stari godisnji i pocela raditi kad je i on istekao. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

mala.le.90.
    08. Svibanj 2019. 12:10

Ja namjeravam citavo ljeto provesti na moru...plivanje, setanje😍😍

klupko_srece
    08. Svibanj 2019. 12:26

Drage čitam  da imate problema sa prbavom.   Meni je tako bilo. Sad dali na psihičkoj bazi ili radi laganih promjena koje su počele ne znam.   Preporučam puno vode,  i voće za dobro jutro. Uspjeh zagarantiran😊 znam da među vama ima već mama i veselim se svakom vašem savjetu. 😘

mala.le.90.
    08. Svibanj 2019. 12:33

Uhh meni se voda gadi...prebljutava mi je..otkad sam napravila test pocela sam piti vise vode...a sad sam.u fazi da mi je nocna mora ona...tesko mi pada na zeludac...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI