Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    08. Svibanj 2019. 19:20

Iva otidji ali ja mislim da je to sve ok. Gdje te boli?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Angie1205
    08. Svibanj 2019. 19:24

Svakako odi za svaki slucaj al vjerujem da je to ili probava ili kako cure kazu sirenje maternice i priprema za bebaca. Bude to sve ok, al svakako nam javi sto su ti rekli!!

annika
    08. Svibanj 2019. 19:29

Nasty

Bome ću i ja plivat ovo ljeto.. Pa treba se malo i kretati. Cure dali vi vježbate u ranoj trudnoći? Ja sam vježbala prije trudnoće, sad još ne dok pijem duphastone.. Vidit ću što mi dr. kaže.

ja čekam pregled sutra i ako dr odobri krećem na vježbe za trudnice- osim ako ne krene povraćanje jer onda ne budem za ništa. redovito sam vježbala i jako mi fali

[iimg]

klupko_srece
    08. Svibanj 2019. 19:32

Evo da se javim. 
    Sutra idemo na čišćenje
    Znači nalazi uredni..... 
    Sve u stanju kako treba biti
    Beta se dupla vadila ju danas opet
    Sve dobro ali ploda nema 
    Tijelo ga je odbacilo jer nešto nije bilo u redu i zato krvarenje. 
    4 mj sad ništa
    A onda bude neka ljetna beba očito

mala.le.90.
    08. Svibanj 2019. 19:40

Malazg

Evo da se javim.
    Sutra idemo na čišćenje
    Znači nalazi uredni…..
    Sve dobro ali ploda nema
    4 mj sad ništa

Ne znam moze li te sada ista utjesiti, znam kako se osjecas...ali jednom ce ti se sve lijepo vratiti...priroda jednostavno odbaci deformirani plod, nemoj me krivo shvatiti ali bolje da je sad tako nego da si ne daj Boze imala vecu traumu u poodmakloj trudnoci...
    Tako su i meni doktori govorili...i ja sam nakon nekog vremena prihvatila da je to jednostavno tako. Sve ima svoje draga...
    Drzi se i zelim ti svu srecu❤

Ana89
    08. Svibanj 2019. 20:11

Pozdrav cure, ova tema me malo vratila na našu prošle godine . I ja sam imala zimsku bebu, a ispala kasno jesenska ipak.
    Želim vam svu sreću 😄😄 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

klupko_srece
    08. Svibanj 2019. 20:16

Imam potporu. Dobro samo isplakali smo se. Iskreno laknulo mi je.  Ta neizvjestnost ubija. Nema toga na svijetu a da ti može misli skrenuti kad znaš da je u tebi život. Svi govore ok je ok je. A sama žena najbolje osjeti. Osjetila sam da nije dobro.  Sad 3-4 mjeseca mir i ima da silujem zaručnika.  Nema druge od toga ne mogu pobjeći

mala.le.90.
    08. Svibanj 2019. 20:22

Malazg

Imam potporu. Dobro samo isplakali smo se. Iskreno laknulo mi je. Ta neizvjestnost ubija. Nema toga na svijetu a da ti može misli skrenuti kad znaš da je u tebi život. Svi govore ok je ok je. A sama žena najbolje osjeti. Osjetila sam da nije dobro. Sad 3-4 mjeseca mir i ima da silujem zaručnika. Nema druge od toga ne mogu pobjeći

Koliko si bila trudna? Naravno, pusti malo da se oporavis i gas gas😀

Nasty
    08. Svibanj 2019. 20:31

annika

Nasty

Bome ću i ja plivat ovo ljeto.. Pa treba se malo i kretati. Cure dali vi vježbate u ranoj trudnoći? Ja sam vježbala prije trudnoće, sad još ne dok pijem duphastone.. Vidit ću što mi dr. kaže.

ja čekam pregled sutra i ako dr odobri krećem na vježbe za trudnice- osim ako ne krene povraćanje jer onda ne budem za ništa. redovito sam vježbala i jako mi fali

Razumijem te skroz😊 sretno sutra na pregledu i da dobiješ zeleno svjetlo! I ja ću sutra pitati dr. kad bi mogla, pa da se javim u klub trudnica na neke vježbice.. 

Nasty
    08. Svibanj 2019. 20:34

Malazg

Evo da se javim.
    Sutra idemo na čišćenje
    Znači nalazi uredni…..
    Sve dobro ali ploda nema
    4 mj sad ništa

Žao mi je jako😥 drži se.. Pa nakon nekog vremena u nove pobjede.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.