Cure, ja imam ogrooooman apetit. Inace volim jesti, ali ovo je strašno. Jel moguce da mi se apetit toliko otvorio od prenatala? Uzela sam novalac, kazu da je oblik folne u njemu najbolji. U prvoj sam uzimala neku folnu koje vise nema, u drugoj hipp sokice do drugog tromjesecja. Nije mi bilo ni problizno ovako
[iimg]
Jutro mame,evo da se i mi pridruzimo bili smo na temi jesenske bebe al' mi smo jos mali za tomo. Skoro svima se javila bebica,znaju pol. Pa kontamo da vise pripadamo ovdje. Nama je termin 26.11.😊
Jutro… evo taman pokusavam dobit doktoricu… uopce nemogu sjest od te boli….zaspala sam u suzama sto od boli sto od brige
Eii Iva,ja sam jucer posla dokt bas zbog toga iako sam bila na pregledu u petak. Pregledao me sve uredu siri se maternica,jer bebe sve intezivnije pravi si mjesto. Dao mi je bobice za smirenje jer sam ogroman panicar. Vjerujem da je i kod tebe taj slucaj.
Draga podji onda na hitan pregled da utvrdis zasto te boli...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Dobro jutro i dobar tek papalicama kao sto sam ja 🤪
Nove cure dobro nam dosle!!
Iva ja vjerujem da nije nista strasno i da si to samo bebac radi mjesta, al da smiris sebe i sve oko sebe mozda najbolje da te gin pogleda 😉
Javljaj nam novosti!!
Piba nam veceras ide na uzv?? Jesam dobro zapamtila??
Drzim figice da sve bude ok 🥰
Jutroo! Sunce napokon 🎉😁
iva javi se, vjerujem da su samo klasicni bolovi. 😘
annika lako moguce da je od prenatala, pogotovo ako su skombinirali vise oblika b vitamina. Ja pijem cisti folat i nema zasad utjecaja na apetit.
piba sretno danas 🤞🤞🤞
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Mene prvig 5 tjedana stalno bolio jajnik i maternica. Baš neka peckanja i svakim danom bi bilo drugačije. Jedan dan jače jedan slabije. Sad mi je prestalo. Hvala bogu.
Nego curke jel se vi kupate u kadi ili samo tuširate? Naime, ja sam luda za kupanjem i opuštajucim kupkama i frendica koja je sad u 5 mjesecu mi govori da se ona kupa najnormalnije ali pazi da voda nije prevruća, na internetu ima svakakvih informacija.
Mene prvig 5 tjedana stalno bolio jajnik i maternica. Baš neka peckanja i svakim danom bi bilo drugačije. Jedan dan jače jedan slabije. Sad mi je prestalo. Hvala bogu.
Nego curke jel se vi kupate u kadi ili samo tuširate? Naime, ja sam luda za kupanjem i opuštajucim kupkama i frendica koja je sad u 5 mjesecu mi govori da se ona kupa najnormalnije ali pazi da voda nije prevruća, na internetu ima svakakvih informacija.
i ja sam luda za kupanjem ali koliko znam, dozvoljeno je max. 10 minuta i to u vodi koja ne prelazi 38 stupnjeva. sto ti je zapravo malo vise od temp. tijela, pa ne znam koliko bi ti bilo opustajuce. problem je infekcija, takodjer... ja ne cu ni riskirati... doci ce ljeto, pa se budem namakala.
Da, danas u 19.30.
Jučer je bio nešto jači smedi iscjedak nego u nedjelju :( i dosta me bolucka lijevi jajnik, onako kao da mi pulsira.
Hvala cure, javim se čim dodjem doma..
Jučer i danas mi je dosta mučno cijeli dan, pa se nadam da je to dobar znak.
Iva, spremi se i odi na hitnu da budeš mirna. Taman da ti kažu tamo da ti nije ništa, biti ćeš mirnija.
Sortiraj odgovore
Najstariji