Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malacrna6
    06. Svibanj 2019. 19:40

Livia

Mene takav umor danas drzi, mogla sam cijeli dan prespavat.
    UnaNuna bravo, bravo 😍💗
    Dobro nam dosle nove trudnice 😘
    Za probavu kombiniram magnezij, psyllium ljuskice i lanene sjemenke. I chia sjemenke su dobre ali ja ih ne mogu pojest s onom sluzi koju puste 🙈
    Pijem folic plus, od prije trudnoce jos.
    mala crna beta nije u osnovnom nalazu kks, vadi se posebno. Ako srce kuca nema vise potrebe vaditi betu, vadi se u jako ranoj trudnoci.

aaaaa. okej:-)
    Joj mene pere takav umor da nije više za izdržati. A nemam od čega biti umorna, radim od doma i fakat mi je komforno. Odem do city centra malo prošetati i evo sad umirem doma ko da sam maraton trčala. hahahahha

• Florence
    06. Svibanj 2019. 20:00

Jopa26

Bok cure 🙂 Evo i mene da se pridruzim.Trudna sam 8 tj sve je kako treba za razliku od prije godinu dana kada sam imala spontani.Tsh je povecan sutra idem na kontrolu pa cemo vidjeti sto ce reci doktori.

Koliki ti je tsh? Imaš inače problema sa štitnjačom ili?

• Florence
    06. Svibanj 2019. 20:02

Florence

Jopa26

Bok cure 🙂 Evo i mene da se pridruzim.Trudna sam 8 tj sve je kako treba za razliku od prije godinu dana kada sam imala spontani.Tsh je povecan sutra idem na kontrolu pa cemo vidjeti sto ce reci doktori.

Koliki ti je tsh? Imaš inače problema sa štitnjačom ili?

DOBRODOŠLA I ČESTITAM! :)

Jaivanpa
    06. Svibanj 2019. 20:30

Una Nuna, bas mi je drago zbog tebe i bebe. Neka Vam je sa srećom svima :) 😍😘😘😘

annika
    06. Svibanj 2019. 21:12

Dobrodošlica novim curama. 
     Piba, sretno sutra- drži se i misli pozitivno
    Tonkice- super za GV. Ja idem u četvrtak ali  meni je ciklus kraći pa mislim možda uspije vidjeti sve

[iimg]

• Tonkica1
    06. Svibanj 2019. 21:24

annika

Dobrodošlica novim curama.
    Piba, sretno sutra- drži se i misli pozitivno
    Tonkice- super za GV. Ja idem u četvrtak ali meni je ciklus kraći pa mislim možda uspije vidjeti sve

Tebi bi se mozda u cetvrtak moglo srceko vidjeti, zar ne?
    🤞🤞😘

annika
    06. Svibanj 2019. 21:55

Iva, znalo tako i meni. I u prvoj trudnoći i sad.
    Tonkica, pa ja mislim da bi moglo. 

[iimg]

mala.le.90.
    06. Svibanj 2019. 22:01

Iva, mislim da je to normalno. Ako rastemo, moramo to nekako i osjetiti. Mene veceras boli kao kad trebam dobiti. Trajalo je pola sata. Bitno da nema jakih bolova..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Tonkica1
    07. Svibanj 2019. 07:37

Dobro jutrro, divne žene!!
    Ne znam kako kod vas, ali ja sam se probudila na vedar, sunčan dan ☀️☀️☀️ i sve je odmah lakše.
    Kako ste spavale? Ja nisam dobro, budila sam se dosta, ne znam ni sama zašto... 
    Iva, moguće je da ti je od hrane, jel ti bolje?

annika
    07. Svibanj 2019. 08:05

Joj, ja sam ljuta na cijeli svijettoliko me je kad san legla u krevet mucnina oprala ( prejela se kolaca za pricest) i sad sam neispavana i umorna

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.