Pozdrav evo i mene da se prikljucim 😊😊 Trenutno sam 7+4 ,imala sam dosad 2 ultrazvuka ,ali i krvarenje pa smo otkrili hematom i pijem sad duphastone .Bebi kuca srceko ❤️.Takoder imam dvorogu maternicu i zanima me da li netko ima iskustva s tim jer mi nisu nista rekli u bolnici.Novi uvz je 10.5 i nadam da ce sve biti u redu ,al dotad imam tisucu pitanja u vezi svega 😊
Cureeee!!
druga beta je 459!!!
prva, u petak je bila 114!
🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤
Bravooooo 💓💓💓💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
joj hvala cure moje! u petak mi je zakazan pregled! drzite figeeeee! 🎉😘🌟
Cureeee!!
druga beta je 459!!!
prva, u petak je bila 114!
🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤
Divno, čestitam 😍😍😍
Uf što ste se raspisale... Prvo, želim dobrodošlicu novim curkama, da imate uredne i školske trudnoće ❤
Bila sam sad kod svoje dr da joj kažem da sam trudna da bi potvrdi. Rekla je da je rano da se išta vidi na uzv (što sam i očekivala), ali mi je pogledala i vidi se GV.
Za 2 tj imam novi termin pa pls 🤞🤞🤞
😘😘😘
Ha ha ha! Baš ste se raspisale! Ima li još koja cura da radi? Ja ne stignem niš uz posao i trogodišnjaka
Sve ste već imale prve preglede jelda? Mene gin.naručio tek sa 6+5, možda me dočeka iznenađenje a taman sam se priviknula na pomisao da sam trudna :)
Zatvor i cicke- sve znam
Pijete li prenatale i slično? Ja samo folacin za sada
Sorry ako ste pisale o tome vec
Curke ja bila danas kod svog socijalnog ginekologa. I oduševljena sam, toliko su dragi i stručni i on i sestra. Baš su me razveselili, pošto sam na novo kod njih i bio me strah kakvi će biti. Testovi krvi su odlični, imam malo nizak tlak, a po njegovoj procjeni sam ipak trudna 8 tjedana, a ne 7 kako mi je privatnica rekla. Beba je u manje od dva tjedna baš narasla :-) i vidlo se srčeko opet. Imam jedno možda glupo pitanjce - vadila sam krv i dala urin ali ne vidim na nalazu nigdje iznos BETE?
Mene takav umor danas drzi, mogla sam cijeli dan prespavat.
UnaNuna bravo, bravo 😍💗
Dobro nam dosle nove trudnice 😘
Za probavu kombiniram magnezij, psyllium ljuskice i lanene sjemenke. I chia sjemenke su dobre ali ja ih ne mogu pojest s onom sluzi koju puste 🙈
Pijem folic plus, od prije trudnoce jos.
mala crna beta nije u osnovnom nalazu kks, vadi se posebno. Ako srce kuca nema vise potrebe vaditi betu, vadi se u jako ranoj trudnoci.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Bok cure 🙂 Evo i mene da se pridruzim.Trudna sam 8 tj sve je kako treba za razliku od prije godinu dana kada sam imala spontani.Tsh je povecan sutra idem na kontrolu pa cemo vidjeti sto ce reci doktori.
Sortiraj odgovore
Najstariji