Pozdrav evo i mene da se prikljucim 😊😊 Trenutno sam 7+4 ,imala sam dosad 2 ultrazvuka ,ali i krvarenje pa smo otkrili hematom i pijem sad duphastone .Bebi kuca srceko ❤️.Takoder imam dvorogu maternicu i zanima me da li netko ima iskustva s tim jer mi nisu nista rekli u bolnici.Novi uvz je 10.5 i nadam da ce sve biti u redu ,al dotad imam tisucu pitanja u vezi svega 😊
Cureeee!!
druga beta je 459!!!
prva, u petak je bila 114!
🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤
Bravooooo 💓💓💓💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
joj hvala cure moje! u petak mi je zakazan pregled! drzite figeeeee! 🎉😘🌟
Cureeee!!
druga beta je 459!!!
prva, u petak je bila 114!
🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤
Divno, čestitam 😍😍😍
Uf što ste se raspisale... Prvo, želim dobrodošlicu novim curkama, da imate uredne i školske trudnoće ❤
Bila sam sad kod svoje dr da joj kažem da sam trudna da bi potvrdi. Rekla je da je rano da se išta vidi na uzv (što sam i očekivala), ali mi je pogledala i vidi se GV.
Za 2 tj imam novi termin pa pls 🤞🤞🤞
😘😘😘

Ha ha ha! Baš ste se raspisale! Ima li još koja cura da radi? Ja ne stignem niš uz posao i trogodišnjaka
Sve ste već imale prve preglede jelda? Mene gin.naručio tek sa 6+5, možda me dočeka iznenađenje a taman sam se priviknula na pomisao da sam trudna :)
Zatvor i cicke- sve znam
Pijete li prenatale i slično? Ja samo folacin za sada
Sorry ako ste pisale o tome vec
Curke ja bila danas kod svog socijalnog ginekologa. I oduševljena sam, toliko su dragi i stručni i on i sestra. Baš su me razveselili, pošto sam na novo kod njih i bio me strah kakvi će biti. Testovi krvi su odlični, imam malo nizak tlak, a po njegovoj procjeni sam ipak trudna 8 tjedana, a ne 7 kako mi je privatnica rekla. Beba je u manje od dva tjedna baš narasla :-) i vidlo se srčeko opet. Imam jedno možda glupo pitanjce - vadila sam krv i dala urin ali ne vidim na nalazu nigdje iznos BETE?

Mene takav umor danas drzi, mogla sam cijeli dan prespavat.
UnaNuna bravo, bravo 😍💗
Dobro nam dosle nove trudnice 😘
Za probavu kombiniram magnezij, psyllium ljuskice i lanene sjemenke. I chia sjemenke su dobre ali ja ih ne mogu pojest s onom sluzi koju puste 🙈
Pijem folic plus, od prije trudnoce jos.
mala crna beta nije u osnovnom nalazu kks, vadi se posebno. Ako srce kuca nema vise potrebe vaditi betu, vadi se u jako ranoj trudnoci.

M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Bok cure 🙂 Evo i mene da se pridruzim.Trudna sam 8 tj sve je kako treba za razliku od prije godinu dana kada sam imala spontani.Tsh je povecan sutra idem na kontrolu pa cemo vidjeti sto ce reci doktori.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji