Zimske bebe 2019.😀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Svibanj 2019. 15:24

Super!!! 😁😁😁😍😍😍😍😍

• anna3107
    06. Svibanj 2019. 15:28

Pozdrav evo i mene da se prikljucim 😊😊 Trenutno sam 7+4 ,imala sam dosad 2 ultrazvuka ,ali i krvarenje pa smo otkrili hematom i pijem sad duphastone  .Bebi kuca srceko ❤️.Takoder imam dvorogu maternicu i zanima me da li netko ima iskustva s tim jer mi nisu nista rekli u bolnici.Novi uvz je 10.5 i nadam da ce sve biti u redu ,al dotad imam tisucu pitanja u vezi svega 😊

Hrabrica
    06. Svibanj 2019. 15:59

UnaNuna

Cureeee!!
    druga beta je 459!!!
    prva, u petak je bila 114!
    🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤

Bravooooo 💓💓💓💓

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

UnaNuna
    06. Svibanj 2019. 17:31

joj hvala cure moje! u petak mi je zakazan pregled! drzite figeeeee! 🎉😘🌟

• Lala27
    06. Svibanj 2019. 18:19

UnaNuna

Cureeee!!
    druga beta je 459!!!
    prva, u petak je bila 114!
    🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤🎉❤

Divno, čestitam 😍😍😍

• Tonkica1
    06. Svibanj 2019. 18:35

Uf što ste se raspisale... Prvo, želim dobrodošlicu novim curkama, da imate uredne i školske trudnoće ❤
    Bila sam sad kod svoje dr da joj kažem da sam trudna da bi potvrdi. Rekla je da je rano da se išta vidi na uzv (što sam i očekivala), ali mi je pogledala i vidi se GV.
    Za 2 tj imam novi termin pa pls 🤞🤞🤞
    😘😘😘

• Florence
    06. Svibanj 2019. 19:17

Ha ha ha! Baš ste se raspisale! Ima li još koja cura da radi? Ja ne stignem niš uz posao i trogodišnjaka
    Sve ste već imale prve preglede jelda? Mene gin.naručio tek sa 6+5, možda me dočeka iznenađenje a taman sam se priviknula na pomisao da sam trudna :)

Zatvor i cicke- sve znam

Pijete li prenatale i slično? Ja samo folacin za sada
    Sorry ako ste pisale o tome vec

• malacrna6
    06. Svibanj 2019. 19:29

Curke ja bila danas kod svog socijalnog ginekologa. I oduševljena sam, toliko su dragi i stručni i on i sestra. Baš su me razveselili, pošto sam na novo kod njih i bio me strah kakvi će biti. Testovi krvi su odlični, imam malo nizak tlak, a po njegovoj procjeni sam ipak trudna 8 tjedana, a ne 7 kako mi je privatnica rekla. Beba je u manje od dva tjedna baš narasla :-) i vidlo se srčeko opet. Imam jedno možda glupo pitanjce - vadila sam krv i dala urin ali ne vidim na nalazu nigdje iznos BETE?

Livia
    06. Svibanj 2019. 19:34

Mene takav umor danas drzi, mogla sam cijeli dan prespavat. 
    UnaNuna bravo, bravo 😍💗
    Dobro nam dosle nove trudnice 😘
    Za probavu kombiniram magnezij, psyllium ljuskice i lanene sjemenke. I chia sjemenke su dobre ali ja ih ne mogu pojest s onom sluzi koju puste 🙈
    Pijem folic plus, od prije trudnoce jos. 
    mala crna beta nije u osnovnom nalazu kks, vadi se posebno. Ako srce kuca nema vise potrebe vaditi betu, vadi se u jako ranoj trudnoci. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• Jopa26
    06. Svibanj 2019. 19:40

Bok cure 🙂 Evo i mene da se pridruzim.Trudna sam 8 tj sve je kako treba za razliku od prije godinu dana kada sam imala spontani.Tsh je povecan sutra idem na kontrolu pa cemo vidjeti sto ce reci doktori.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.