Da, koncentracija je uzas i kod mene, ne mogu se natjerati da bilo sta radim, da o bilo cemu razmisljam, na poslu sam totalno beskorisna i nista ne uspijevam jer se ne mogu koncentrisati. Valjda zato sto mi je sva paznja na trudnoci i na cuvanju bebice tako da sve ostalo mi nebitno izgleda. A istovremeno me frustrira sto nista ne radim jer bukvalno mi se ne da ispeglati par kosulja suprugu toliko sam se ulijenila. Nadam se da ce biti bolje i da ce proci ova faza.
Svjesna tocno to. A ubija me to stanje, mrzim bit beskorisna, pogotovo kad znam da imam svasta za radit.
Miranda a to valjda tako treba biti.. jucer mi je bilo super, bila na kupanju, kavica uz more, muz me vodio na rucak, ma divota.. a danaaaas, sve me zivcira, ne mogu lezati jer me onda i vrat boli pa glava skupa s njim, u Splitu danas vrijeme grozno, oblacno, puse... Uf, samo da prode i ovaj dan 😊
Mame evo me ponovo..Sad vec bass luda...Inace imam od pocela trudnoce iscjedak doli onako vise proziran...fobila san radi to Laktogin..I sad on se pojavljivao mozda tj.jedan dva put onako dosta obilno..sad ima par dana skoro svaki dan mi se pojavi i dosta obilno..Nemam pojma jel to ok..Ginic mi rekao da te Laktogine stavljam na svaki peti dan cisto da odrzim ph dole..Recite mi samo da li i vi imate tako neku vrstu tog isc.i da li je to ok..Znam da je u trudnoci VALJDAAA pod normalno da je oskudniji..Ali vise nista ni samoj sebi ne virujem..
url=https://lilypie.com]
Miranda,
imam i ja takve dane, ali ne mogu porediti sa vasim obavezama :/ jer nemam nesto obaveza.
Nadati se samo da ce proci, trudnoca kako ima i fizicke "cari", tako ima i psihicke. Nemoj se zato ljutiti na sebe, jos ti dvijeee bebeee. Ja samo zamisljam da kako je meni, trudnicama sa blizancima je duplo.
Opusti se i ne razmisljaj o tome, pa mozda i dodje samo, a ako ne dodje, ti pises odlicnu disertaciju noseci blizance, cuvajuci dijete i usput tjeseci zene sirom Balkana hahah <3
Mame evo me ponovo..Sad vec bass luda…Inace imam od pocela trudnoce iscjedak doli onako vise proziran…fobila san radi to Laktogin..I sad on se pojavljivao mozda tj.jedan dva put onako dosta obilno..sad ima par dana skoro svaki dan mi se pojavi i dosta obilno..Nemam pojma jel to ok..Ginic mi rekao da te Laktogine stavljam na svaki peti dan cisto da odrzim ph dole..Recite mi samo da li i vi imate tako neku vrstu tog isc.i da li je to ok..Znam da je u trudnoci VALJDAAA pod normalno da je oskudniji..Ali vise nista ni samoj sebi ne virujem..
Znaci masa od samog pocetka :D Mislim da ce i ostale potvrditi :) Dok je bez mirisa, providno, bjelkast, zuckast, to je oke. Cervikalni i vaginalni mi uredni, ni gljivice nemam, a isto velika kolicina - znaci sve oke :)
Mame evo me ponovo..Sad vec bass luda…Inace imam od pocela trudnoce iscjedak doli onako vise proziran…fobila san radi to Laktogin..I sad on se pojavljivao mozda tj.jedan dva put onako dosta obilno..sad ima par dana skoro svaki dan mi se pojavi i dosta obilno..Nemam pojma jel to ok..Ginic mi rekao da te Laktogine stavljam na svaki peti dan cisto da odrzim ph dole..Recite mi samo da li i vi imate tako neku vrstu tog isc.i da li je to ok..Znam da je u trudnoci VALJDAAA pod normalno da je oskudniji..Ali vise nista ni samoj sebi ne virujem..
Znaci masa od samog pocetka :D Mislim da ce i ostale potvrditi :) Dok je bez mirisa, providno, bjelkast, zuckast, to je oke. Cervikalni i vaginalni mi uredni, ni gljivice nemam, a isto velika kolicina - znaci sve oke :)
Draga fala lakse kad znan da je i kod drugih tako..Stalno nesto strepim..Ali obruske radila prije dva tj sve pet..Znaci od pocetka trudnoce on je tu samo sto brate par dana vec je skoro svaki dan a doooosta obilan je..pa san se prestrasila jel to ok...Kazem ti vise ni sebi samoj ne virujem..Hvala bass sibme utjesila..ufff...
url=https://lilypie.com]
Bruna proc ce, samo treba izdrzati
Salatice haha stvarno popravis raspolozenje 😘😘
Zadranka potpisujem salaticu, normalan je obilniji iscjedak.
Ajme du 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji