Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    09. Srpanj 2018. 14:33

Zadranka,
    kod tebe je uzivancijaa :))) Bas mi je drago i da imamo dosta iskusnih mama. Imam osjecaj da cemo u 9 mjesecu tek biti pune pitanja za vas haha :)
    Pozdrav za cure :) 

Pticaselicazgst
    09. Srpanj 2018. 14:39

Curke divne su vam buse 😍😍 bas fino rastemo.
    Maggie uzivaj na moru. Zadranka troje djece, svaka cast 😊
    Sto se tice robe, meni je isto pocela smetat dosta rano, bila sam napuhana cjeli dan. Onda sam uzela trudnicke hlace i preporodila se 😊 nisam htjela da me ista steze oko trbuha, uvijek me trta da stiskam bebu 😅
    Tsh je meni isto porastao zadnji put, povecala mi terapiju i rekla da je to normalno. Ovaj tjedan imam kontrolu pa cemo vidjet. 😊
    Iamhappy sigurna sam da je sve u redu, vec bi ti doktor rekao da se moras pojacano pazit. Sto se mioma tice, nemam iskustva i nadam se da ti nece radit probleme 🙏 i btw cestitke na curici 😍

zadranka86
    09. Srpanj 2018. 15:09

Salatica9192

Zadranka,
    kod tebe je uzivancijaa :))) Bas mi je drago i da imamo dosta iskusnih mama. Imam osjecaj da cemo u 9 mjesecu tek biti pune pitanja za vas haha :)
    Pozdrav za cure :)

😙😙😙😙

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    09. Srpanj 2018. 15:13

prekrasni su vam trbuščići :)

što se traperica tiče, još stanem, ali nije mi ugodno kad sjedim. osim u jednima koje su mi prije bile široke u struku i ful su tankog materijala. no, vruće mi je sad u tome. ne bih ih nosila i da nisam trudna. 

drago mi je da ima tu iskusnih mama, već vidim da ću smarati s pitanjima tipa ... koliko robe kupiti i koje veličine :D

Ana89
    09. Srpanj 2018. 15:24

barbiemama

prekrasni su vam trbuščići :)

što se traperica tiče, još stanem, ali nije mi ugodno kad sjedim. osim u jednima koje su mi prije bile široke u struku i ful su tankog materijala. no, vruće mi je sad u tome. ne bih ih nosila i da nisam trudna.

drago mi je da ima tu iskusnih mama, već vidim da ću smarati s pitanjima tipa … koliko robe kupiti i koje veličine :D

Meni su rekli ili moja veličina inače ili broj veće. Samo šira trudnička verzija. Za majice tvoja veličina jer se gleda dio sa grudima, a ako si tamo narasla možda broj veće. Netko mi je to rekao.

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    09. Srpanj 2018. 15:29

Ana89

Meni su rekli ili moja veličina inače ili broj veće. Samo šira trudnička verzija. Za majice tvoja veličina jer se gleda dio sa grudima, a ako si tamo narasla možda broj veće. Netko mi je to rekao.

ma mislila sam za bebu, nisam se dovoljno precizno izrazila.

a za mene će se već nać kakve široke veste i tajice. ne mislim ništa kupovat par mj dok ne vidim kako će mi se tijelo oporavljat i hoću li brzo gubiti kile. srećom pa ću bit doma i bit će zima, živjele veste :D

• Strudlica
    09. Srpanj 2018. 16:31

Meni su sad došli nalazi na viruse šta su mi iz krvi uzeli i odsjekle mi se noge kad sam vidila boldano pozitivan IgG na rubelu i citomegalovirus  ali čitam i ako sam dobro shvatila to znači da sam to prebolila i sad imam antitijela? 

Salatica9192
    09. Srpanj 2018. 16:47

Strudlica

Meni su sad došli nalazi na viruse šta su mi iz krvi uzeli i odsjekle mi se noge kad sam vidila boldano pozitivan IgG na rubelu i citomegalovirusali čitam i ako sam dobro shvatila to znači da sam to prebolila i sad imam antitijela?

Bas to. I ja sam bila IgG pozitivna na rubelu. To su vodene kozice, ako se ne varam, Miranda? 

Pikica89
    09. Srpanj 2018. 16:47

Strudlica

Meni su sad došli nalazi na viruse šta su mi iz krvi uzeli i odsjekle mi se noge kad sam vidila boldano pozitivan IgG na rubelu i citomegalovirusali čitam i ako sam dobro shvatila to znači da sam to prebolila i sad imam antitijela?

Ili si vjerovatno bila cijepljena protiv toga

Ana89
    09. Srpanj 2018. 16:48

Strudlica

Nalazi na viruse? Jesu te poslali dr ili si išla samoinicijativno? Što ja znam ne šalju sami.

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.