Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    09. Srpanj 2018. 13:30

Mina93

blaza.14b

Meni su hlace pocele smetat prije nego sam saznala za trudnocu,prije izostanka M.
    Toliko neugodan osjecaj preko trbuha,nevjerovatno.
    Na poslu sam ih ispocetka otkopcavala,pa kad sam saznala da sam trudna pocela nosit tajice i jedne elasticne hlace.
    Sad sam iskljucivo u haljinicama,i dalje sve traperice mogu zakopcat,ali je pritisak velik,i nema sanse sjest u njima.
    VelikoSretnoDijete nemoj se toliko opterecivat,misli pozitivno,bolje i za tebe i za bebu. Bit ce sve ok,javi nam vijesti 😘😘😘

Imamo srece sta je ljeto i mozemo bit u haljinicama 😁😁 ja jos mogu u stare traperice al me nakon nekog vremena krenu stiskat pa ih izbjegavam

Moje trapke su visok struk i već od 12 tt mi smetaju po trbuhu kad sjednem, ali onako ful. Sad ne bih mogla def zskopčat kako sam se bebi zaokružila. Ali evo po kemiji sutra 19 TT, pa nije ni čudno. 
    Lijepe bušice cure!
     Maggie uživaj i za nas!
    Miranda, hvala na informaciji. Jutros sam se namjerila na matičnu mliječ zbog prehladice i rekoh, a nećeš prije nego pitaš nekoga.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    09. Srpanj 2018. 13:35

iamhappy

Drage moje pozzzz,
    Evo da se javim nakon kontrole.
    Malo duzi post, al..moram nekome se izjadat :-)
    12+1, mjerenje sve ok, nema potrebe za daljnim kontrolama iako bi ja mozda provjerila sa nifty testom, ipak imam 37god.
    Miom mi raste,5cm je, nije blizu bebe, al raste i dns mi rekao rizicna trudnoca ali nije spomenuo mirovanje.
    Da li netko ima iskustva s tim?
    Imam pocetak gljivica pa sam dobila klotrimazol.
    I sad jos nesto stitnjaca, nalaz mi kaze da tsh je 5.80
    Tt4 i tt3 ok.
    Kontrola iza Gospe, i kaze po njemu curica ❤
    Eto puno od mene dns.
    Da li trebam panicariti?? 😔

Nemoj paničariti 😀. Rekla mi je jedna frendica da ju ju njena mama rodila skupa sa miomom. No worries.

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    09. Srpanj 2018. 13:39

Zadranka,
    pravi slatki stomo 😍, ti imas dijete/djecu koliko sam skontala? :)))
    Maggie, 
    uzivajj, odlicno ti jee, prirodni hlad koliko vidim. Pozdravi more <3 
    Iamhappy, 
    oko stitne imaju cure koje znaju, javice se sigurno :) (izgleda da samo mene ne salje na to, u trudnoci nisam radila, sad se razmisljam da odem privatno, ako me nece "oderati" haha) 
    Za miom isto nemam iskustvo, ali sam citala da to i nije rijetko u trudnoci. Ja sam zaradila polip na cerviksu u trudnoci, ne panicim za sada (nije napravio problem).  
    A inace opet moja krvna slika, CRP 10, leukociti 13,4 hahahaha. Pa neces spustiti u granicu normale nema sanse ovaj CRP xD Svi brisevi uredni :D Ostaje mi da sumnjam da injekcije sto dajem, s obzirom da se kasapim, da nisam tu osjetljiva xD Cak cura u labaratoriji ono, ne razumije sto ne padne ispod 5 xD

zadranka86
    09. Srpanj 2018. 13:50

Salatica9192

Zadranka,
    pravi slatki stomo 😍, ti imas dijete/djecu koliko sam skontala? :)))
    Maggie,
    uzivajj, odlicno ti jee, prirodni hlad koliko vidim. Pozdravi more &lt;3
    Iamhappy,
    oko stitne imaju cure koje znaju, javice se sigurno :) (izgleda da samo mene ne salje na to, u trudnoci nisam radila, sad se razmisljam da odem privatno, ako me nece "oderati" haha)
    Za miom isto nemam iskustvo, ali sam citala da to i nije rijetko u trudnoci. Ja sam zaradila polip na cerviksu u trudnoci, ne panicim za sada (nije napravio problem).
    A inace opet moja krvna slika, CRP 10, leukociti 13,4 hahahaha. Pa neces spustiti u granicu normale nema sanse ovaj CRP xD Svi brisevi uredni :D Ostaje mi da sumnjam da injekcije sto dajem, s obzirom da se kasapim, da nisam tu osjetljiva xD Cak cura u labaratoriji ono, ne razumije sto ne padne ispod 5 xD

Imam dvi curke..jednu od 8god dr.od 6god.i sad cekamo...mozda je jos jedna curka a mozda nas braco iznenadi..Kontrola mi je 18.07.pa se nadam da ce mo mozdaaa saznat i spol😗😗

• Strudlica
    09. Srpanj 2018. 13:59

Danas mi je ženskica i ljekarni rekla da prenatal od SOLGARA otvara apetit tako da ako tko koristi osim mene i želi pojesti i sve jestivo i nejestivo je do tih tableta 

AllieH
    09. Srpanj 2018. 14:03

Vjerojatno je do B vitamina, inače B vitamin otvara apetit. 
    Curke, prekrasni trbusi! Zadranka, baš ti je fino oblikovao, divna si! 

Luka ❤

• Strudlica
    09. Srpanj 2018. 14:07

Je da do B vitamina, ali kaže da su sve do sad rekle da im je apetit od njih uvelike povećan pa bit će da koriste drukčiju formulu od drugih... Preporučila mi je druge koje su kao bolje po tom pitanju,vidit ćemo 

• Strudlica
    09. Srpanj 2018. 14:08

AllieH vidim da smo ti i ja skoro pa iste po danima trudnoće 

Bruna92
    09. Srpanj 2018. 14:14

Sto se tice tsh, meni je povisen bio i gin mi je odmah dala da ga ponovno izvadim i uputnicu za endokrinologa. Dobila sam terapiju euthyroxa i to pijem svaki dan. Kontrole su svaka 4 tjedna, bas ovaj tjedan idem ponovno vaditi. Povisen tsh u trudnoci je nekako postao "normalan", bit ce to sve dobro 😊

zadranka86
    09. Srpanj 2018. 14:31

AllieH

Vjerojatno je do B vitamina, inače B vitamin otvara apetit.
    Curke, prekrasni trbusi! Zadranka, baš ti je fino oblikovao, divna si!

Hvala AllieH....nekad ne mogu vjerovati da je vec toliki...Isto brzo vrime ide...Vidim po busici..😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.