Moja je isto bila zlato dok joj zvanicno nisam postala snaha hahaha. Onda kao da je neko drugi usao u nju,zena mi neda nista radit,ako kuham kaze mogla sam ja,ako cistim kaze ostavi ja cu,da nemam posao izludila bih,sad sam em na bolovanju,em trudna hahaha zivcana,sreca strogo mirovanje pa sam vecinom u sobi,lezim,gledam tv,oni su pusaci pa se izvlacim na to da mi dim smeta.
Ako sam u dnevnom onda je savjetovanje,ako sam na trosjedu,zasto nisam na dvosjedu. Ako sam na dvosjedu,zasto nisam na trosjedu lakse mi 😨
A kad neko dode,onda je svetica,sve ona blazi pomogne,evo ne mora blaza nista,samo nek odmara😵😵😵😵😵
Ahaaaa. E hvala na pojašnjenju. Joj, mi smo u startu rekli da nema šanse, ni s jednima ni drugima.
Ok, sad imamo kredit sljedećih 15 godina, ali smo u svome i svom miru, a 10min pješke udaljeni i od jednih i drugih tako da lako uskoče ako nešto treba.
Moji svekar i svekrva su divni ljudi, bolje nisam mogla poželjeti i ako bih morala birati, puno prije bih živjela s njima nego sa svojima. Moja mama bi se više petljala i nametala nego što bi oni ikad. Naravno da nam svi žele dobro, ali mislim da treba sve pustiti da žive svoj život kako najbolje znaju. Muž je sin jedinac, očekivala sam neku opasnu svekrvu, kad ono zlato od žene, svekar isto prekrasan. Nikad se ne guraju, ne nameću, samo gledaju kako nam pomoći, uskočiti što god treba. Prihvatili su me kao svoje dijete i ja njih zaista volim kao da su mi rođeni roditelji. I kad vidim i čujem čega sve ima, stvarno sam imala sreće.
Luka ❤
Moja je isto bila zlato dok joj zvanicno nisam postala snaha hahaha. Onda kao da je neko drugi usao u nju,zena mi neda nista radit,ako kuham kaze mogla sam ja,ako cistim kaze ostavi ja cu,da nemam posao izludila bih,sad sam em na bolovanju,em trudna hahaha zivcana,sreca strogo mirovanje pa sam vecinom u sobi,lezim,gledam tv,oni su pusaci pa se izvlacim na to da mi dim smeta.
Ako sam u dnevnom onda je savjetovanje,ako sam na trosjedu,zasto nisam na dvosjedu. Ako sam na dvosjedu,zasto nisam na trosjedu lakse mi 😨
A kad neko dode,onda je svetica,sve ona blazi pomogne,evo ne mora blaza nista,samo nek odmara😵😵😵😵😵
Pa kao da pricamo o istim osobama hahahaha. Bukvalno iz ruku mi otimale stap kada brisem parket ili ono mi to tako radimo, sta god krenem, mi to tako radimo, nemoj tako haha. A ja mlada, kulturno dijete, 20 godina, slusala i kukala mami i tati xD Sad je vec sesta godina i ja sam sad vec postala stara lisica hahaha, nisam bas tako sutljiva :D
Uglavnom, ispada da su nam sve pomogli, a ustvari je to sudar vise zena u jednom kucanstvu i boje se za prevlast hahaha :D A necu da iznosim odvratnoce o zaovi sta mi je radila prve 2 godine, nije tema hahah. Uglavnom, bjezite od "imamo veliku kucu, gdje cete na stan placati" price xD Sad da odem ne bi bilo mirnim putem, frke bi bile, a necu ni to.
Blaza, moramo temu napraviti haha.
Ana, odlicno receno i tvoje. Nikako da su to neki zli ljudi ili nesto, vec sukob generacija, vise zena, itd.
Cure svaka vam cast na strpljenju nije jednostavno tako zivjeti sve da su zlatni.. moji zive stan prekoputa i stvarno si nenametljivi i zive svoj zivot uskacu samo kad treba ali nekad me i to nervira ako sam neraspolozena jer postoji mogucnost susreta uvijek al to sam samo ja nisu ljudi nista krivi😅😅
Hej curke! cčitam svaki par dana, da imam štivo dok ispijam kavu na poslu. Dobro došle nove curke, drago mi je da se samo pozitiva širi, jer odmah se i ja osjećam bolje.
Evo ja danas prvi puta obukla trudničke hlaće i preporodila sam se. Neznam zašto sam se uopće mučila sa svojim starim hlačama. Što se tiće spavanja, nekada mi je dobro sa trudničkim jastukom a nekada se mučim. Ne sekiram se previše da li spavam na boku ili na leđima jer nekih dana mi različite poze pašu. Recimo danas svaki puta kada sam došla na leđa imam neki čudan osječaj pa se jednostavno samo prebacim na bok. Tako da mislim da će nam tijelo samo reći što nam u kojem trenutku odgovara. Kao što sam već pisala, a netko je ponovno pitao, ja imam baby watcher i super je stvar ali ga ne preporučam prije punih 16 tjedana. Tek tada na zadnjem pregledu (kada je radio vanjski ultrazvuk) sam skužila koliko je u biti beba nisko. Sada ju bez problema nađem, ali naravno nije mirna pa za par sekundi pobjegne. Ali me smiri da znam da je sve uredu. Jer recimo između pregleda će mi biti 7 tjedana što je jako dugo, pa se ovako umirim da je sve uredu.
Uh svaka cast na zivcima. Mi smo isto odmah rekli da jedino dolazi u obzir svatko sebi. Moji su 4 sata udaljeni, svekrva pola sata pa moze cesce uskociti. Super je zena i jako se dobro slazemo ali mislim da ne bi bilo tako da zivimo zajedno. Nije ni ona to htjela pa je svima dobro ovako, imamo uvida u njihov zivot onoliko koliko nam daju a i oni u nas 😁
Salatice da oni nisu rodbina? Hahahaha odakle si ti??? 😂😂😂😂
Meni je se svekar zahvalio kad sam oribala i napravila rucak prije posla(svekrva nije bila kuci) 😵😵😵 pobogu ako zivim tu... Ma nije bitno hahah
Kad otvorim frizider da jedem nesto kazu: samo uzmi sine sta god hoces,tvoja je kuca 😂😂😂😂😂. Na to vristim od smijeha hahahaha 😰
I još nešto, vidjela sam da ste pisale od bolnim grudima, grudnjacima i tako to. Neznam da li bih to uopće napisala jer me sram uopće to reći. Vjerujte budite sretne. Ja inaće nosim košarice broj 6!! i samo se molim da mi se dodatno ne povečaju. Bolile me jesu u prvom tromjesečju ali samo mi je bilo bitno da se ne povećaju. U svom cijelom životu mislim da nisam kupila grudnjak a da nije iz Lisca-e i cijena je od 270-350 kn. Tako da budite sretne. Što bih dala da su manje
Brandy,
ja sam pitala, kada me stomak zigao, ali smirilo se. Poskupo mi bilo malo :/ Sve idem na to, valjda cu brzo redovno osjecati bebu. A vjerujem da je ekstra stvar i najljepsa muzika za usi :)))
Blaza,
hahahhaa, i po ovom se vidi da smo bratski narod :D Iz Banja Luke sam xD Vjerujem da ih ima dosta takvih svugdje, jos uvijek ima dosta i neke patrijahalnosti ovdje kod nas, da ne kazem primitivnosti.
Moji roditelji su kao i kod Mirande, iako isto velika prazna kuca, a ako se brat bude ikad zenio, u fazonu sta ce sa nama, ne mozemo mi zajedno, a svekrva, joj nemojte od nas, joj pritisak mi povisen, kako je meni, itd itd. Opet se raspisa hahahaha :D Prestajemm, obecavam hahha :D
Hej curke! cčitam svaki par dana, da imam štivo dok ispijam kavu na poslu. Dobro došle nove curke, drago mi je da se samo pozitiva širi, jer odmah se i ja osjećam bolje.
Evo ja danas prvi puta obukla trudničke hlaće i preporodila sam se. Neznam zašto sam se uopće mučila sa svojim starim hlačama. Što se tiće spavanja, nekada mi je dobro sa trudničkim jastukom a nekada se mučim. Ne sekiram se previše da li spavam na boku ili na leđima jer nekih dana mi različite poze pašu. Recimo danas svaki puta kada sam došla na leđa imam neki čudan osječaj pa se jednostavno samo prebacim na bok. Tako da mislim da će nam tijelo samo reći što nam u kojem trenutku odgovara. Kao što sam već pisala, a netko je ponovno pitao, ja imam baby watcher i super je stvar ali ga ne preporučam prije punih 16 tjedana. Tek tada na zadnjem pregledu (kada je radio vanjski ultrazvuk) sam skužila koliko je u biti beba nisko. Sada ju bez problema nađem, ali naravno nije mirna pa za par sekundi pobjegne. Ali me smiri da znam da je sve uredu. Jer recimo između pregleda će mi biti 7 tjedana što je jako dugo, pa se ovako umirim da je sve uredu.
Draga baby watcher..vidim dosta popularno sad..totalna sam neznalica sto se toga tice moze u par crta o tome i ono naj vaznije di se moze kupit i cijena...puno hvala
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji